blank
 
blank

Άρης στον Ζυγό από 27 Αυγούστου ως 12 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης στον Ζυγό από 27 Αυγούστου ως 12 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 27 Αυγούστου, ο «πολεμοχαρής» πλανήτης Άρης ξεκινά το ταξίδι στο ζώδιο του Ζυγού, το οποίο θα κρατήσει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2023. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη των σχέσεων που ήδη έχουν φθαρεί, καθώς επίσης και την διάλυση συμμαχιών και διεθνών σχέσεων, ενώ σοβαρές ανατροπές θα υπάρξουν και στο εσωτερικό των κομμάτων.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ζυγό;

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τη νέα θέση του Άρη είναι τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). Αντίθετα, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες και οι Τοξότες ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη.

Ο Άρης στο Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει δυνατές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 12 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή να δεις τον/την σύντροφό σου να γίνεται πιο επιθετικός και διεκδικητικός, κάτι που σας κάνει να νιώσεις πιεσμένος. Το ίδιο σκηνικό θα κυριαρχήσει και στις συνεργασίες σου, οι οποίες χρειάζονται επίσης προσοχή για να συνεχίζουν να εξελίσσονται ομαλά. Γενικά, καλό είναι να προσέξεις τις αποφάσεις που λαμβάνεις αυτή την εποχή και τις ξαφνικές εναλλαγές στις επιθυμίες σου…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, ανακινεί θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου. Η καθημερινότητά σου γίνεται ιδιαίτερα δραστήρια το διάστημα αυτό, οι ευθύνες στην δουλειά σου πολλαπλασιάζονται και ο προσωπικός σου χρόνος περιορίζεται. Ακόμη, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις ή ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδέλφων ή κάποια αλλαγή που διαμορφώνει διαφορετικά το καθημερινό σου πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δώσεις προσοχή στην φυσική σου κατάσταση το διάστημα αυτό και να αναζητήσεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να κατευνάσεις το άγχος, αλλάζοντας τη διατροφή σου ή ξεκινώντας σωματική άσκηση

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε επηρεάζει θετικά, καθώς θα βρίσκεται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά του έρωτα και με την δημιουργικότητα. Έως τις 12 Οκτωβρίου, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις επαγγελματικά σχέδια και να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα, μέσα από τα οποία θα εκφράσεις τα ταλέντα σου και την καλλιτεχνική σου πλευρά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η περίοδος αυτή προμηνύεται ιδιαίτερα αισθησιακή για σένα και το ταίρι σου, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, πολλαπλασιάζουν τις διασκεδαστικές εξόδους και τις ερωτικές γνωριμίες. Το φλερτ και το πάθος δεν θα λείψουν από την ζωή σου και δεν αποκλείεται ανάμεσα στους θαυμαστές σου να βρίσκεται και κάποιος/α που θα μείνει στη ζωή σου για καιρό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό επηρεάζοντας το σπίτι, τις οικογενειακές σχέσεις και την ακίνητη περιουσία σου. Έως τις 12 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή και αλλαγή κατοικίας, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις μια συμβίωση με τον/την σύντροφό σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, είναι οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κόντρες και εντάσεις. Από την άλλη, η διέλευση αυτή φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν το παρελθόν σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν το πατρικό σου ή κάποια οικογενειακή υπόθεση που έχει μείνει άλυτη.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού βελτιώνοντας τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, φαίνεται πως καταφέρνεις να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου για τις θέσεις σου και να διαφημίσεις τις δεξιότητές σου. Οι επαφές και οι διασυνδέσεις που κάνεις το διάστημα αυτό, θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες για το μέλλον σου, ενώ αν ετοίμαζες ένα νέο εγχείρημα, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να το υλοποιήσεις. Παράλληλα, ίσως να αυξηθούν οι μετακινήσεις σου αυτή την εποχή ή να ασχοληθείς με την αγορά/επισκευή ενός μεταφορικού μέσου. Σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως χρειαστεί να επιδείξεις περισσότερη συμβιβαστική διάθεση για να αποφύγεις μια σύγκρουση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα υλικής ασφάλειας. Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, η οικονομική σου κατάσταση θα σε απασχολήσει έντονα, είτε λόγω πρόσθετων εξόδων που παρουσιάζονται είτε λόγω κάποιας αλλαγής στο εισόδημά σου που σε προβληματίζει. Γενικώς, τα χρήματα γίνονται θέμα το διάστημα αυτό και καλό είναι να κάνεις μια καλή διαχείριση. Από την άλλη, η διέλευση αυτή επηρεάζει και το σύστημα αξιών σου και φαίνεται πως γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, θα σε βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσεις κάποια πράγματα και να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις..

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, εκκινώντας ένα εξαιρετικά δραστήριο και έντονο διάστημα. Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, φαίνεται πως αποκτάς τη δύναμη και τη μαχητικότητα που χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις στόχους, να εξελίξεις επαγγελματικά πλάνα και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Γίνεσαι πιο αποφασιστικός και άμεσος, καταφέρνοντας να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι η πιθανότητα να γίνεις επιθετικός προς τους άλλους και μάλιστα με έναν έμμεσο τρόπο που δημιουργεί καβγάδες, είτε με τον/στην σύντροφό σου είτε με συνεργάτες σου. Γενικά, καλό θα είναι να διαχειριστείς τον θυμό σου το διάστημα αυτό και να μη δρας εν βρασμώ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου εσωτερικής έντασης για το ζώδιό σου. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποιοι φόβοι σου, ενώ ενδέχεται το παρασκήνιο στη δουλειά σου να είναι εξαιρετικά έντονο, κάτι που θα σε προβληματίσει. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις σου με ανώτερους ή συναδέλφους, ενώ αν προσπαθούσες να κρύψεις κάποια πράγματα από το ταίρι σου, ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια με άτσαλο τρόπο. Γενικά, καλό είναι να αναζητήσεις χρόνο για τον εαυτό σου, να αποτραβηχτείς από καταστάσεις που σε πιέζουν, να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν ψυχικά.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό, στρέφοντας την προσοχή σου στο μέλλον σου. Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου, να κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια ακόμα και να ξεκινήσεις μια καινούρια συνεργασία. Παράλληλα, φαίνεται πως ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται, αποκτάς νέους φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές ιδέες και στόχους και προσελκύεις στη ζωή σου πρόσωπα, τα οποία σε βοηθούν να εξελιχθείς. Δεν αποκλείεται επίσης, να ενταχθείς σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που τα νιώσεις σαν ένα σύμμαχο στα όνειρά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης περνά στον Ζυγό, εκκινώντας μια περίοδο κατά την οποία η καριέρα και η επαγγελματική σου πορεία, έρχονται σε πρώτο πλάνο. Το διάστημα έως τις 12 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις και επαγγελματικό περιβάλλον. Στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίησή τους, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα τη δική σου επιχείρηση παρέα με κάποιον συνέταιρο. Γενικά, οι φιλοδοξίες και η δημόσια εικόνα σου θα σε απασχολήσουν έντονα Ακόμη, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσεις την περίοδο αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο φιλικά προσκείμενο για σένα ζώδιο του Ζυγού και φέρνει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, είτε αυτά σχετίζονται με επαγγελματικές συνεργασίες και εγχειρήματα, με εκπαίδευση ή ταξίδια. Έως τις 12 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να κάνεις κάποια ανοίγματα σε άλλες χώρες ή να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε ένα μεταπτυχιακό. Επίσης, ίσως να σε απασχολήσουν νομικά ζητήματα, ενώ γενικά επηρεάζεται η κοσμοθεωρία σου και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Καλό είναι να αναζητήσεις τρόπους να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, καλλιεργώντας το πνεύμα σου μέσα από βιβλία και νέα πεδία γνώσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου αλλά και με την ψυχολογία και την λίμπιντό σου. Έως τις 12 Οκτωβρίου, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου και ίσως να μπεις σε μια διαδικασία αυτοανάλυσης και εσωτερικής μεταμόρφωσης. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου και το πάθος μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί, ενώ καλό είναι να μην κρατάς τον θυμό σου, ώστε να προλαβαίνεις εκρήξεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, χρέη και οφειλές έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλό είναι να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σου δημιουργεί ανασφάλεια για την υλική σου πραγματικότητα..

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-08-2023 12:00:00