blank
 
blank

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο…

 
Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 27
 

Ο Άρης, πύρινος, πολεμικός πλανήτης, εκπρόσωπος του Κριού αλλά και του Σκορπιού, εισέρχεται στις 27 Μαΐου 2016 ανάδρομα στον Σκορπιό. Ο Άρης εκφράζει τη σεξουαλική ορμή, το θυμό, την ενέργεια, τη δράση, τις επιδιώξεις, το παρορμητισμό.

Sponsored Links

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό

Η επιστροφή του στον Σκορπιό επηρεάζει μία σειρά από καταστάσεις και συναισθήματα. Επανέρχονται θέματα ερωτικά, ξυπνάνε παλιά πάθη, υπάρχουν μυστικές συνευρέσεις και φυσικά, υποχθόνιες ενέργειες.

Όσο ο Άρης παραμείνει ανάδρομος στο Σκορπιό, μέχρι τις 29 Ιουνίου, θα πρέπει να αποφεύγονται πρωτοβουλίες και προσπάθειες που αποσκοπούν να επιτύχουμε κάτι μεγάλο και σπουδαίο, ενώ είναι συνετό να ρίξουμε τους τόνους όσον αφορά μία διεκδίκησή μας.

Ο ανάδρομος Άρης και πώς μας επηρεάζει

Σημαντικά για εμάς πράγματα, όπως είναι μία δικαστική διαμάχη, μία συνεργασία, έστω ερωτική με τη μορφή του γάμου, το μπλέξιμο μας με το νόμο, ένα σημαντικό σχέδιο, υπόκεινται στους νόμους της αναδρομής και θα πρέπει όσο γίνεται να αναβληθούν. Ακόμα και αν δε συμβεί κάτι φαινομενικά αρνητικό, με τον ανάδρομο Άρη στο Σκορπιό όλη η κρυμμένη επιθετικότητα, η οργή και ο ανταγωνισμός που καραδοκεί, θα επιστρέψει σε εμάς αναδρομικά. Όταν οι δραστηριότητές μας δεν ρέουν όπως το επιθυμούμε, τότε αντιμετωπίζουμε μία επιπλέον επιθετικότητα από τον κύκλο ή τους συνεργάτες. Φυσικά, δεν μπορούμε να ακινητοποιήσουμε την ίδια τη ζωή, μέχρι ο πλανήτης να ορθοδρομήσει.

Γενικότερα, ο Άρης από αυτή τη θέση, μας δίνει τη πρόθεση να κρύψουμε την αλήθεια, να μην αφήσουμε να έρθουν στο φως καταστάσεις που μπορεί να μας ντροπιάζουν, να μας εμπλέκουν ένοχα, να μας βάζουν στο επίκεντρο ενός σκανδάλου.

H επιστροφή του στο ζώδιο αυτό, στο οποίο βρίσκεται σε παντοδυναμία, έχει ωστόσο και κάποιο θετικό: χαλαρώνει η… μέγγενη όσον αφορά τον έλεγχο που ασκούμε σε άλλους, ή μας ασκούνε οι άλλοι. Το γνωστό χαρακτηριστικό του Σκορπιού, αλλά και του Άρη, που είναι ο έλεγχος, η επιβολή και η δημιουργία ενοχών, γνωρίζει ύφεση. Πρόκειται πράγματι για μία περίοδο απενοχοποίησης, ενώ αποστασιοποιούμαστε από καταστάσεις, που υπό κανονικές συνθήκες θα μας έκαναν να… ρουθουνίζουμε από θυμό.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Κριοί και οι Σκορπιοί, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, μιας και ο Άρης είναι κυβερνήτης τους. Για αυτούς τους εκπροσώπους λοιπόν, θα υπάρξει μία γενναιόδωρη μερίδα εσωτερικής έντασης.

Ερωτικά θέματα στο προσκήνιο και κοινή οικονομική διαχείριση είναι το σενάριο των ημερών, με τα περισσότερα ζώδια να γνωρίζουν από τη καλή και τις δύο όψεις του νομίσματος. Όσον αφορά τα οικονομικά που διαχειριζόμαστε από κοινού με το σύντροφο, θα υπάρξουν ατασθαλίες, που τώρα θα βγουν στον αέρα.

Οι σχέσεις αναθεωρούνται, επαναπροσδιορίζονται και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά. Εάν το μόνο δέσιμο μας με τον άλλον είναι η σεξουαλική ορμή, αυτή σιγάζει προς ώρας, δίνοντας τη θέση της σε πιο ουσιαστικά πράγματα.

Μία γνωριμία που την χαρακτήριζε το πάθος, μπορεί ξαφνικά στα μάτια μας να φαντάζει αδιάφορη, τη στιγμή που ένα παλιό πάθος ξαναζωντανεύει και μας εκπλήσσει με το πόσο δυνατά κάνει τη καρδιά μας να χτυπά.

Σε κάποιες περιπτώσεις, το να ξεκινήσουμε έναν φρέσκο έρωτα, θα είναι συνώνυμο με το να ξεκινάμε έναν… πόλεμο. Παράφορη έλξη, που όμως δεν θα έχουμε το σωστό τρόπο να διοχετεύσουμε και να χειριστούμε, επιβολή, εξουσία και διενέξεις. Στο τέλος, μία απάθεια.

Ο Άρης ανάδρομος στο Σκορπιό, έχει τη τάση να λειτουργεί υπόγεια, να κοχλάζει κάτω από την επιφάνεια, για να κάνει την έκρηξη την κατάλληλη στιγμή. Απαιτείται να συγκεντρώσουμε όλο το θάρρος που έχουμε, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Έστω και αν προσωρινά νιώσουμε θυμό, οργή, ή αγανάκτηση, όταν θα έχει επανέλθει σε ορθή πορεία, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Με όποιο κόστος!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2016 16:31:00