blank
 
blank

Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Η αυξημένη λίμπιντο και η ένταση πλανώνται στον αέρα...

 
Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Η αυξημένη λίμπιντο και η ένταση πλανώνται στον αέρα...
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο καταλυτική δύναμη, που να ελέγχει τον έρωτα που νιώθουμε για ένα άτομο, από αυτή που ασκεί ο Πλούτωνας με τον Άρη. Ο βαθμός σεξουαλικής έλξης, “καψούρας”, ασυγκράτητου πάθους, παράλογου πόθου, μεγαλώνει ή ελαχιστοποιείται αντίστοιχα από την δύναμη που οι όψεις των συγκεκριμένων πλανητών ασκούν στη ζωή μας.
 
Έτσι λοιπόν, στις 15 Ιουλίου ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Άρη από το Καρκίνο, ενεργοποιώντας κάθε κύτταρο του κορμιού μας να αναζητήσει την απόλυτη ερωτική ικανοποίηση, έτοιμο για ερωτικό δόσιμο, αλλά και σκληρό στις συναλλαγές, χωρίς συμβιβασμούς. Η όψη θα διαρκέσει μια μέρα, οι επιρροές της όμως θα κρατήσουν για αρκετό διάστημα. Αποφάσεις, αντιδράσεις και σκληρότητα θα έχουν ένα αποτέλεσμα μακρόχρονο.

Έρωτες στα σκοτάδια

Οι όψεις αντίθεσης ανάμεσα στους δύο αυτούς πλανήτες, μεταβάλλουν εντελώς την όρεξή μας, το σκοπό που ανακαλύπτουμε μέσα από τον έρωτα που βιώνουμε, ενώ μας ωθούν σε μια ακάλυπτη και χωρίς αναστολές, ερωτική συμπεριφορά. Ο Πλούτωνας κουβαλά μαζί του το μικρόβιο της καταστροφής και του αποχαιρετισμού, κάτι επώδυνο δηλαδή για εμάς τους ανθρώπους, που είμαστε δέσμιοι της συνήθειας.
 
Το σκληρό σμίξιμό του με τον Άρη, ενεργοποιεί όλα τα παραπάνω στο μέγιστο. Το απόλυτο δόσιμο στον έρωτα, η παντελής έλλειψη αναστολών και η επιθυμία να βιώσουμε το όριο της σεξουαλικότητας, έρχεται στη ζωή μας με την ενεργοποίηση αυτής της όψης.

Η χαρά του πολεμιστή

Ο Άρης σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα θα φέρει καταστάσεις βίαιης αντίστασης, παράφορου παιχνιδιού και παράτολμων σχέσεων. Σχέσεις παράνομες, σχέσεις με σκοπό το σεξ και σχέσεις σκληρές, αλλά ταυτόχρονα βαθιά ερωτικές, είναι το στίγμα που θα αφήσουν οι πλανήτες μετά την αντίθεσή τους στις 15 Ιουλίου. Το κρυφό ελκύει και ερεθίζει ακόμα πιο πολύ, το παράνομο διεγείρει, το παράτολμο σαγηνεύει.
 
Οι πιθανότητες να ερωτευτούμε δυνατά και να προσκολλήσουμε συναισθηματικά στον άλλο, είναι πολλές, όπως επίσης και οι ιδιαίτερες και μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες που μπορεί να έχουμε. Ειδικά για τις γυναίκες, που ο Άρης αντιπροσωπεύει το ιδανικό αρσενικό ίνδαλμα στο ωροσκόπιό τους, το σκηνικό θα είναι θεαματικά ενεργό.
 
Όσοι, ωστόσο, βρίσκονται σε μια κατάσταση που η σχέση ακροβατεί και η ατμόσφαιρα μυρίζει ήδη… μπαρούτι, τότε θα δουν τους εαυτούς τους να αποτινάζουν με αξιοζήλευτη μανία, σχέσεις και άτομα που θεωρούν πως δεν έχουν θετική επιρροή πάνω τους. Ειδικά όσοι έχετε Άρη σε Αιγόκερω, Κριό, αλλά και Καρκίνο που δέχεται άμεσα τα πυρά του Πλούτωνα, θα δείτε με αγωνία εξελίξεις στη ζωή σας.
 
Προσοχή ας δείξετε και όσοι έχετε τον Ήλιο στον Καρκίνο, ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο και να μην τραβάτε τέρμα το σκοινί, γιατί θα σπάσει επικίνδυνα.

Συμφωνία με… καρχαρίες

Στα επαγγελματικά, οι απαιτήσεις για επιδόσεις δεν είναι για αδύναμα άτομα, αλλά για αυτούς που η φιλοδοξία ξεπερνάει το μέσο όρο. Κάποια χτυπήματα θα δοθούν κάτω από τη ζώνη, ενώ τα χαμόγελα και οι χαιρετούρες θα επισφραγίζουν κάποιες συμφωνίες, οι οποίες μπορεί να παραβιαστούν. Επίσης, θα πρέπει να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάθε είδους… καρχαρία που φορά κοστούμι και περιφέρεται με χαρτοφύλακα. Θέλει αγώνα η όψη αυτή, ώστε να φέρει θετικά αποτελέσματα και να υποβοηθήσει το άτομο να ανέβει ένα ακόμα σκαλί στην ιεραρχία. Το σίγουρο είναι πως η ανταπόδοση, σε ένα σκληρό αγώνα, θα είναι η επιτυχία.
 
Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα παροτρύνει σε μια χωρίς όρια και ενοχές φιληδονία, αλλά και σε ασυγκράτητο θυμό, αν κάτι δε μας πάει όπως το έχουμε φανταστεί. Μπορούμε να βγάλουμε από μέσα μας μία υπερβολική δίψα για εμπειρίες, για ζωή, ή απλά τα ένστικτα που έμεναν κρυμένα στα βάθη της ψυχής μας. Όπως και να έχει, η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα θα βγάλει προς τα έξω την αλήθεια του καθενός. Τι θα φέρουν οι πλανητικές όψεις στην ερωτική σου ζωή το επόμενο διάστημα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-07-2015 00:00:00