blank
 
blank

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 20 Οκτωβρίου (επιρροή +/-7 μέρες). Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 20 Οκτωβρίου (επιρροή +/-7 μέρες). Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σχηματίζεται στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 4:53. Πρόκειται για μια αρκετά «επικίνδυνη» όψη, αφού δημιουργεί τις «ιδανικές» προϋποθέσεις για σκάνδαλα, απάτες, αυταπάτες και παρανομίες. Η επιρροή της όψης διαρκεί +/-7 ημέρες.
 
Ο Ποσειδώνας φροντίζει να θολώνει αρκετά το τοπίο και να κάνει ακόμα και την πιο «βρώμικη» υπόθεση, να φαντάζει τέλεια. Το επόμενο τριήμερο λοιπόν απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί κυρίως σε καταστάσεις και άτομα που δεν γνωρίζουμε. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύων, σχετίζεται με τις υπηρεσίες, την εργασία, τις ουσίες (ποτό, ναρκωτικά), μολύνσεις και αλλεργίες, γι’ αυτό ενόψει του Σαββατοκύριακου, καλό θα είναι να είμαστε συγκρατημένοι και να αποφύγουμε τις καταχρήσεις σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα όπως είναι οι τέχνες, ο χορός, η μουσική, το θέατρο, τα οποία μπορούμε να απολαύσουμε στο έπακρο, ακόμα και αν μας κοστίσουν κάτι παραπάνω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα

Τα ζώδια που είναι περισσότερο ευάλωτα σ’ αυτή την επιρροή είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει στις 20 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Ο τομέας που χρειάζεται περισσότερο το ενδιαφέρον σου, είναι αυτός της εργασίας σου, καθώς τις επόμενες μέρες η κρίση σου θα είναι αρκετά «θολή», γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις που θα προέλθουν από λανθασμένα συμπεράσματα. Οπωσδήποτε θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός προς τους γύρω σου και να μην αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου, δεν χρειάζεται όμως να είσαι και επιθετικός, βλέποντας συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Επίσης θα πρέπει να προσέχεις την απόδοσή σου και να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη. Η όψη αυτή μπορεί ακόμα να επηρεάσει και την υγεία σου, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα πρόκειται για ψυχοσωματικά προβλήματα που προέρχονται από το άγχος σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 20 Οκτωβρίου ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και να σε βοηθήσει να βγάλεις όλα τα ταλέντα σου στην επιφάνεια. Παρά το γεγονός ότι και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση, θα πρέπει να βρεις θετικές διεξόδους για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, γιατί διαφορετικά είναι πιθανό να αναζητήσεις την απόλαυση σε ουτοπικές καταστάσεις. Τις επόμενες ημέρες η ευαισθησία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να ενδίδεις πιο εύκολα σε φλερτ και πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν. Το ότι μπορείς να ζήσεις έναν έρωτα πέρα από τις προσδοκίες σου είναι μεν εφικτό, από την άλλη όμως, ο Ποσειδώνας συνιστά να είσαι επιφυλακτικός, ειδικά το πρώτο διάστημα, ώστε να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, αυτές τις ημέρες θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Οκτωβρίου, θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όσο και στην καριέρα σου. Είναι απαραίτητο λοιπόν, το επόμενο τριήμερο να είσαι περισσότερο προσεκτικός, να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να μην επηρεαστείς από αβέβαιες καχυποψίες και δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς προφανή αιτία. Αν αποφασίσεις ενόψει του Σαββατοκύριακου να συναντήσεις φιλικά σου πρόσωπα, υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς ακόμα και από ασήμαντες αφορμές, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα που πιθανότατα θα αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας σου. Η καλύτερη τακτική για να περάσει ανώδυνα η συγκεκριμένη όψη είναι να επιλέξεις την παρέα ατόμων που σε καταλαβαίνουν και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν όπως είναι μια καλή ταινία ή μια μουσική παράσταση. Απόφυγε επίσης την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 20 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, που όπως φαίνεται δεν θα σε επηρεάσει πολύ αρνητικά, αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αδιέξοδα και να σου δημιουργήσουν προβλήματα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Αν επιλέξεις να ταξιδέψεις αυτό το Σαββατοκύριακο, φρόντισε να βεβαιωθείς ότι έχεις εξοπλιστεί με πληροφορίες ή και χάρτες που θα σου φανούν χρήσιμοι ώστε να μην χάσεις τον προορισμό σου και φυσικά ότι έχεις εξασφαλίσει τη διαμονή σου. Καλό θα είναι επίσης να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να αποφύγεις αμφιλεγόμενες συζητήσεις για πολιτική, θρησκεία ή παρόμοια θέματα που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Τέλος, αν μελετάς ένα δημιουργικό σχέδιο που μπορεί να σου αποφέρει κέρδος, η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 20 Οκτωβρίου, μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες επιπτώσεις στα οικονομικά σου, γι’ αυτό συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε όλες τις συναλλαγές σου, καθώς είσαι περισσότερο ευάλωτος σε εξαπατήσεις, ακόμα και σε χρήματα που κατά κάποιο τρόπο φαίνονται «προστατευμένα». Αν χρησιμοποιείς το διαδίκτυο για τις συναλλαγές σου, φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι τηρείς τους κανόνες ασφαλείας ώστε να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Όσον αφορά στον συναισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να νιώσεις μια ανασφάλεια σχετικά με μια σοβαρή σχέση σου, δεν πρέπει όμως να τεντώσεις το σκοινί, αν δεν είσαι σίγουρος για τις υποψίες σου. Όσοι Λέοντες είναι ελεύθεροι, μπορούν τώρα να κάνουν μια ρομαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 20 Οκτωβρίου, μια όψη που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις. Το επόμενο τριήμερο είναι πιθανό να νιώσεις ότι υπάρχει μια «ασυνεννοησία» με τον σύντροφό σου, που φαίνεται να αποτελεί σοβαρή απειλή στη σχέση σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, καθώς η κρίση σου αυτό το διάστημα δεν είναι και η πιο αντικειμενική και ίσως παρασυρθείς από γεγονότα που στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι ήταν εντελώς ανούσια. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια νέα γνωριμία, που μπορεί να σου φανεί ιδανική, όμως μη ξεχνάς ότι ο Ποσειδώνας φημίζεται για τη σύγχυση που προκαλεί. Καλό θα είναι λοιπόν να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει και να περιμένεις λίγο καιρό προτού αποφασίσεις να επενδύσεις συναισθηματικά σ’ αυτή τη σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Οκτωβρίου, πρόκειται να επηρεάσει τη δουλειά σου, την καθημερινότητά σου αλλά και τις σχέσεις σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες μπορεί να νιώσεις «πελαγωμένος», αφού θα διαπιστώσεις ότι μια δουλειά λίγων λεπτών, μπορεί να σου πάρει υπερβολικό χρόνο για να ολοκληρωθεί, γεγονός που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου και δεν θα σου αφήσει καιρό για άλλες εξίσου σημαντικές υποχρεώσεις σου. Καλό θα είναι όμως να μην ρίξεις τις ευθύνες σε άτομα που δεν σου φταίνε και να προσπαθήσεις πάση θυσία να διατηρήσεις το αρμονικό κλίμα στη δουλειά σου. Προσπάθησε επίσης να μην ξεσπάσεις τον εκνευρισμό σου στον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να τον πληγώσεις ανεπανόρθωτα. Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή ευνοεί την δημιουργία μιας κρυφής ή παράνομης σχέσης που ωστόσο μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα αργότερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 20 Οκτωβρίου και παρά το γεγονός ότι και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά ζώδια, χρειάζεται αρκετή προσοχή. Τις επόμενες ημέρες, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αναζητήσεις τις διασκεδάσεις, τον έρωτα και την ψυχαγωγία, τα οποία πράγματι θα μπορέσεις να απολαύσεις στο έπακρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να σου δημιουργήσεις αυταπάτες σχετικά με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου ή ακόμα και σχετικά με τον σύντροφό σου και τους φίλους σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην ξεκινήσεις νέους στόχους που δεν οδηγούν πουθενά και να μην προσπαθήσεις να «παρασύρεις» τον σύντροφό σου σε διασκεδάσεις που ξέρεις ότι κατά βάθος δεν τον ευχαριστούν. Φρόντισε να διατηρήσεις ένα μέτρο σε όλες σου τις δραστηριότητες, ώστε να περάσει σχεδόν απαρατήρητη αυτή η επιρροή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού που επηρεάζονται ιδιαίτερα από την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Οκτωβρίου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με διλήμματα που αφορούν την δουλειά σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η ανάγκη που σου δημιουργεί ο Άρης από τον τομέα της καριέρας σου να διαπρέψεις και να εξασφαλίσεις μια ανώτερη θέση, έρχεται σε σύγκρουση με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις που σου απορροφούν περισσότερο χρόνο από όσο πραγματικά διαθέτεις, γεγονός που σε ωθεί να δώσεις μάχες που μάλλον δεν θα καταλήξουν πουθενά. Επιπλέον, κι εσύ ο ίδιος δεν έχεις ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις για το τι πραγματικά θέλεις κι αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να περιμένεις μερικές μέρες, ώστε να περάσει αυτή η επιρροή και να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις και να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου με απόλυτη επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που σου προσφέρει ο Άρης από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι πραγματικά αξιόλογες και μοναδικές, όμως η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 20 Οκτωβρίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει σοβαρούς προβληματισμούς στις επιλογές σου. Αν εξετάζεις την πιθανότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, σε απασχολούν νομικά θέματα ή το μέλλον σου γενικότερα, ίσως τα μηνύματα και οι πληροφορίες που παίρνεις αυτές τις μέρες, είναι τόσο αντικρουόμενα που πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Οι γνώμες των ατόμων που εμπιστεύεσαι περισσότερο από κάθε τι διίστανται και το μέλλον σου φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ. Δεν υπάρχει ωστόσο σοβαρός λόγος ανησυχίας, αφού και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετικές γωνίες με το ζώδιό σου και, παρά την αναποφασιστικότητά σου, η τελική σου επιλογή θα σε αποζημιώσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, για άλλη μια φορά τα οικονομικά σου μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητών. Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 20 Οκτωβρίου, εντείνει ακόμα περισσότερο την ανασφάλειά σου και σε ωθεί σε ενέργειες, που μπορεί να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αποκλειστική προτεραιότητά σου τις επόμενες μέρες, πρέπει να είναι η ρύθμιση των οφειλών σου, την στιγμή που αντίθετα, ο Ποσειδώνας σε παροτρύνει να φροντίσεις την καλοπέρασή σου με οποιοδήποτε κόστος. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια επιρροή δυο-τριών ημερών, θα πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί η διαχείριση που θα κάνεις αυτές τις μέρες μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες. Αυτό που καλείσαι να κάνεις τη δεδομένη στιγμή είναι να ακολουθήσεις το δύσκολο δρόμο, να ξεχάσεις για λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες και να κερδίσεις το στοίχημα, ώστε να βάλεις πιο σταθερές βάσεις για την μελλοντική σου ευημερία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στις 20 Οκτωβρίου και φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Το επόμενο τριήμερο, είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με την οξύθυμη διάθεση του συντρόφου σου και μάλιστα τη στιγμή που εσύ αναζητάς την απόλυτη ηρεμία. Δυστυχώς η κατάσταση ξεφεύγει από τον δικό σου έλεγχο και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις κατανόηση και συμπόνια όπως πάντα, ώστε να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Αν οι διαφορές που θα προκύψουν σχετίζονται με οικονομικές διαρροές για τις οποίες ευθύνεσαι, καλό θα είναι να παραδεχτείς το λάθος σου, αν όμως δεν φταις εσύ, ίσως χρειαστεί μια πιο δυναμική αντιμετώπιση. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αυτές τις μέρες και απόφυγε τους «επιδέξιους» που μπορούν να σου αποσπάσουν ένα σημαντικό ποσό χωρίς να το καταλάβεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-10-2013 00:00:00