blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Το πλανητικό σκηνικό μας ετοιμάζει εκπλήξεις, από αυτές που μπορεί να αλλάξουν άμεσα τη ροή της καθημερινότητάς μας και να στρέψουν σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις το ενδιαφέρον μας! Σε ενέργεια η όψη εξαγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, που κορυφώνεται αύριο, όμως η επιρροή της είναι ήδη ενεργή απο σήμερα.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016, με τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει μια τάση ανανέωσης και αναζήτησης νέων εμπειριών, πιο συναρπαστικών, που ενισχύουν περισσότερο το ενδιαφέρον μας. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να νιώσουμε μια μεγαλύτερη ενέργεια, την οποία θα θελήσουμε να διοχετεύσουμε σε ξεχωριστές δραστηριότητες, που ανατρέπουν τα προγραμματισμένα σχέδιά μας και μας κάνουν να αναζητάμε διαφορετικές συγκινήσεις.

Και επειδή ο Ουρανός και βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, τις ημέρες αυτές πολύ πιθανόν να δεις ένα φιλικό πρόσωπο, με το οποίο έχεις πολύ καιρό να επικοινωνήσεις κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να νοιώσεις ευχαρίστηση και δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου και κυρίως στον ψυχισμό σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να λάβεις ένα απροσδόκητο μήνυμα από ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο είχατε συνδεθεί στενά συναισθηματικά, αλλά έχετε πολύ καιρό να επικοινωνήσετε!

Ίσως ακόμα να υπάρξουν και εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή και να χρειαστεί να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες για την υλοποίηση νέων σχεδίων.

Όπως και να έχει, οι ημέρες αυτές μπορούν να σου δώσουν λόγους ανανέωσης και εκτόνωσης, που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στη διάθεσή σου και τον ψυχισμό σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Άρη-Ουρανού

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορείς να ελπίζεις πως το ρεύμα των ημερών θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά απέναντί σου… Απρόσμενες συναντήσεις και επαναφορές, αλλά και ειδήσεις που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα, είναι κάποια από τα σενάρια που υλοποιούνται τις ημέρες αυτές και που δεν έχεις παρά να τα εκμεταλλευτείς ή να τα απολαύσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2016 19:00:00