blank
 
blank

Τετράγωνο Άρη-Κρόνου: Aντιμέτωποι με φόβους, παρεξηγήσεις, ανταγωνισμό, δοκιμασίες και ένταση!

 
Τετράγωνο Άρη-Κρόνου: Aντιμέτωποι με φόβους, παρεξηγήσεις, ανταγωνισμό, δοκιμασίες και ένταση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Άρης με τον Κρόνο θα μας υποβάλλουν σε ένα τεστ αντοχών και δοκιμασιών, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο μεταξύ τους, το οποίο θα κορυφωθεί μεν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα επηρεάζει δε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η όψη αυτή είναι συνδυασμένη με τη πρόκληση, την μέχρι εσχάτων επίδοση και τον πανικό της επιτυχίας. Η εσωτερική δύναμη κορυφώνεται και, αν συνδυαστεί σωστά με οργανωμένες κινήσεις, τότε οδηγεί σε επίτευγμα στόχων, έστω και μέσα από ταλαιπωρίες.

Τοίχος από ατσάλι ή από φελιζόλ;

Το τετράγωνο του Άρη με το Κρόνο θυμίζει πώς είναι να τρέχουμε προς έναν αμετακίνητο τοίχο, το βλέπουμε, αλλά επιμένουμε πως μπορούμε να τον διαλύσουμε σαν να είναι από φελιζόλ. Και θα μπορούσε όντως να είναι από φελιζόλ, αν αποκτούσαμε τη δύναμη και φτάναμε στην υψηλή απόδοση, που δίνει το τετράγωνο των δύο πλανητών, οι οποίοι στον συνδυασμό αυτό, έχουν τεράστια ενέργεια και δυναμική. Η ενέργεια του Άρη και του Κρόνου, μαζί, ενδυναμωμένη, δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες που μας ξεσηκώνουν και από απαθείς άνθρωποι, μπορεί να γίνουμε πρωταθλητές.
 
Ωστόσο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με φόβους, παρεξηγήσεις, δοκιμασίες και ένταση. Είναι μία όψη που φέρνει δοκιμασίες σε κάθε επίπεδο, ψυχικό, επαγγελματικό, σχέσεων. Θα υπάρξει καθυστέρηση στόχων, αλλά και εκρήξεις, σε περιπτώσεις που δεν δεχόμαστε τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο μας και τα μεταφράζουμε σαν προσωπικές μας αποτυχίες.
 
Ο Άρης από την άλλη, μπορεί μια χαρά να επωφεληθεί από τον Κρόνο, καθώς αυτός θα περιορίσει την ασυδοσία και την βιασύνη του και θα τον μάθει να σέβεται κανόνες και θεσμούς.
 
Προβλήματα πυγμής, λήψη αναγκαστικών αποφάσεων, επιθετικότητα, φόβος αποτυχίας, σεξουαλικές επιμονές και εμμονές, καθυστερήσεις, καυγάδες. Ανακαλούνται παλιές υποχρεώσεις, οι οποίες πιέζουν για ανταπόκριση και τακτοποίηση και εμείς από τη μεριά μας, παριστάνοντας το μάγο, τις πιέζουμε να εξαφανιστούν. Η επιπολαιότητα τιμωρείται, βρίσκει αντίσταση, ο αυθορμητισμός φιμώνεται στο όνομα της σύνεσης, της ορθής λογικής και του ελέγχου.
 
Το τετράγωνο των δύο αυτών πλανητών, θα προκαλέσει εντάσεις και διενέξεις. Ο Κρόνος έχει τη δύναμη να εμποδίσει τον Άρη να εκδηλωθεί ή στην καλύτερη να τον κρατήσει πίσω, να αναχαιτίζει την ορμή του. Σε πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, θα δούμε πως δεν ήρθε ο σωστός χρόνος, κάτι το οποίο μας απογοητεύσει, ενώ σε κάποια άλλα, ίσως θεωρήσουμε τους εαυτούς μας πως δεν είναι αρκετά καλοί να κερδίσουν κάτι. Το πείσμα όμως είναι η κινητήρια δύναμη της όψης αυτής και υπάρχει ανεξάντλητο.

Ο πόλεμος για την επικράτηση

Η πίεση θα έχει αντίκτυπο και στο επαγγελματικό επίπεδο, αφού τις μέρες αυτές θα πέσουμε στη μάχη με λύσσα για την επίτευξη στόχων και την απάντησή μας στις φιλοδοξίες που μας καλούν.
 
Ο ανταγωνισμός σε καθημερινή βάση, ενώ πολλοί θα στραφούν ενάντια στη δομή της ιεραρχίας, τους θεσμούς, τους ανώτερους, τα αφεντικά. Δύσκολα γίνονται δεκτές προσταγές, οδηγίες και διαταγές, αφού εύκολα μπορεί να ξεσηκωθούμε ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης. Παράλληλα, οι προσπάθειές μας για να ανέβουμε ένα σκαλί πιο πάνω στην πυραμίδα την επαγγελματική, θα βρει πολέμιους και αντιστάσεις.
 
Στον έρωτα, θα φέρει ανταγωνισμούς και ασυνεννοησία, αφού η κάθε μεριά θα κοιτάξει να επιβάλλει τα δικά της θέλω και να δώσει μάχη για τις δικές της τάσεις και γραμμές. Παράλληλα, η ικανοποίηση δύσκολη, αφού γινόμαστε παράλογα απαιτητικοί και λίγο σκεπτόμαστε τον άλλον.
 
Ο καθένας προσπαθεί να εντυπωσιάσει για τις ικανότητες του και τη δύναμη που ασκεί στο σπίτι, τον περίγυρο, κοινωνικά, επαγγελματικά και σεξουαλικά. Τα ζευγάρια θα πρέπει να παίξουν σωστά το παιχνίδι των αμοιβαίων υποχωρήσεων, αν επιδιώκουν να κρατηθεί η σχέση τους ακμαία, μετά την πάροδο της όψης. Θα μπουν σε δοκιμασίες και τεστ αντοχής, πόσα βάρη και άγχη μπορεί μια αγάπη να σηκώσει και μέχρι πού μπορεί να φτάσει με το φορτίο στους ώμους. Ωστόσο, τα δυνατά αισθήματα θα θριαμβεύσουν για ακόμα μια φορά και όσοι βγουν νικητές, θα αφήσουν πίσω τους τη μπόρα.
 
Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να σκεφτούμε τα ατυχήματα, τις παραβάσεις και τα απρόοπτα. Το πόδι μακριά από το γκάζι, το ταμπεραμέντο να το κοντρολάρουμε και την επιθετικότητα ας τη συμμαζέψουμε. Μέχρι να φύγουν τα δύσκολα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2013 00:00:00