blank
 
blank

Σελήνη στους Διδύμους και Άρης στο Λέοντα: το ερωτικό socializing

 
Σελήνη στους Διδύμους και Άρης στο Λέοντα: το  ερωτικό socializing
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

 Σελήνη στους Διδύμους και Άρης στο Λέοντα

Η Σελήνη ταξιδεύει στους Διδύμους από εχθές, παραμένοντας και σήμερα, ενώ στη διάρκεια της ημέρας, η όψη της με τον Άρη, οπλίζει  με ερωτικό δυναμισμό, επινοεί τρόπους για επιτυχείς συναλλαγές και ενεργοποιεί το ασυγκράτητο φλερτ.
 
Η Σελήνη στους Διδύμους εκφράζεται μέσα απο πολύ ευχάριστους τρόπους, όπως είναι η έντονη κοινωνικότητα, οι ανταλλαγές λάγνου βλέμματος, οι κοινωνικές επαφές, τα ψώνια, η συνεχής επικοινωνία μέσα απο ένα τηλέφωνο.
 
Αστραπιαία η αλλαγή της σκέψης,των αποφάσεων και των διαθέσεων, τα οποία αλλάζουν κατεύθυνση σαν τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχει δυνατή επιθυμία να καταπιανόμαστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η τάση μας να λέμε ό,τι σκεφτόμαστε, πριν ακόμα το περάσουμε από έλεγχο, είναι χαρακτηριστική και φέρνει κοντά μας άτομα που δεν πρέπει να παρεξηγούν το τρόπο σκέψης μας.
 
Το διήμερο που η Σελήνη θα παραμείνει στου Διδύμους, θα αναζητήσουμε την αλλαγή και τη ποικιλία στη ζωή μας και εφαρόζοντας με θρησκευτική ευλάβεια το απαραίτητο socializing. Συμφωνίες βραχυπρόθεσμες μπορεί να μας έρθουν ευνοικές, ενώ μπορεί να καταπιαστούμε με το ακόνισμα του πνεύματός , με εμπορικές συναλλαγές και διακανονισμούς που περιμένουν τη πειθώ για να αποδώσουν. Βέβαια, δεν θα πρέπει να τεθεί θέμα πίστης, αφού το διήμερο της παραμονής της Σελήνης στο Δίδυμο, καταχωνιασμένοι εραστές και ερωμένες, μπορεί να κάνουν μια εμφάνιση guest στη ζωή μας.

Παράλληλα, όσον αφορά τον ερωτικό ενθουσιασμό, δε θα είμαστε καθόλου εγκρατείς, αφού ο Άρης απο τη θέση του στο Λέοντα, προκαλεί τη Σελήνη να εκδηλωθεί. Το θέμα είναι πως θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι στη κριτική, κάτι που άλλωστε είναι και το τρωτό μας σημείο τις μέρες αυτές, ενώ την εξασκούμε γεννειόδωρα στους άλλους! Άλλωστε, οι ημέρες δεν ευνοούν βαθιά αισθήματα, αλλά επιφανειακούς ερωτικούς χειρισμούς, που με τον Άρη να εμπλέκεται , μπορεί να γίνουν και ..επικίνδυνα ευχάριστοι!

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Download Video as MP4

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2013 00:00:00