blank
 
blank

Άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό.

 
Άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αύριο Πέμπτη, ο Άρης, ο οποίος κινήθηκε από τις 17 Απριλίου 2016 ανάδρομα, αποφασίζει πλέον να επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 23η μοίρα του Σκορπιού.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, με τον Άρη σε ορθή πορεία

Γεγονός είναι πως λίγο ως πολύ, το διάστημα αυτό όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς) βιώσαμε για τα καλά στην καθημερινότητά μας την επίδρασή του, μια και δημιούργησε αρκετές αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά μας, κάνοντάς μας να νοιώσουμε πως χάσαμε το δρόμο προς την ολοκλήρωσή τους.

Οικονομικά ζητήματα που δεν εξυπηρετήθηκαν, οικονομικές συζητήσεις ή συμφωνίες που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν, αλλά και συναισθηματικά θέματα, ενεργοποίησαν ένα δύσκολο κλίμα στον ψυχισμό μας, στις σχέσεις μας και στην επικοινωνία μας γενικότερα, προκαλώντας εντάσεις και ιδιαίτερα δύσκολα γεγονότα το διάστημα που προηγήθηκε.

Η θετική πλευρά αυτής της αναδρομής ήταν η δυνατότητα που μας δόθηκε να λειτουργήσουμε με μια μεγαλύτερη μεθόδευση, να ξαναδούμε λάθη και παραλείψεις και να κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό, προκειμένου από εδώ και πέρα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ορθόδρομο Άρη στον Σκορπιό;

Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 2 Αυγούστου, δίνοντας τη δυνατότητα κυρίως στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταύρου, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να κάνουν εκείνες τις βελτιωτικές κινήσεις που χρειάζεται, προκειμένου είτε να επανεκκινήσουν με μεγαλύτερη δυναμική τις επαγγελματικές υποθέσεις τους που έμειναν σε εκκρεμότητα, αλλά και προσωπικά ζητήματα, που τώρα μπορούν να τα βάλουν σε μια νέα πορεία.

Άρης στον Τοξότη

Από τις 3 Αυγούστου και μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας τις ζωές των μεταβλητών ζωδίων (ξεκινώντας από αυτά του πρώτου δεκαημέρου) κι επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα που άφησαν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Μαρτίου και του Απριλίου, προκειμένου να ξεκαθαριστούν!

Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν οι ερωτικές σου προσδοκίες; Τι εξελίξεις θα έχεις; Μάθε δωρεάν σε 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 5581. Για παράδειγμα αν είσαι ΚΡΙΟΣ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2016 19:00:00