blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Ο Οκτώβριος μας αποχαιρετά με μια ιδιαίτερα θετική όψη, που πραγματοποιείται από τον Άρη και τον Πλούτωνα. Οι δυο πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους, το οποίο αποκορυφώνεται στις 31 Οκτωβρίου, ώρα 12.49, αλλά θα μας επηρεάζει και για τις επόμενες τρεις μέρες.
 
Το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τη διατροφή. Η όψη αυτή όμως είναι και ιδιαίτερα ερωτική, αφού ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού όπως και ο Άρης παραδοσιακά (πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα). Έτσι, τις επόμενες ημέρες το πάθος θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στις σχέσεις, χωρίς να αποκλείεται και η δημιουργία παράνομων σχέσεων που θα βασίζονται στο πάθος. Εύνοια υπάρχει και σε οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα σε κρυφές συναλλαγές. Ωστόσο, η ίδια όψη μπορεί να αναδείξει και μυστικές συνωμοσίες και παρανομίες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς επίσης και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Πλούτωνα στις 31 Οκτωβρίου, πρόκειται να φέρει ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για να προβάλλεις τα προσόντα σου, να προχωρήσεις σε συζητήσεις που σχετίζονται με την πρόοδό σου ή ακόμα και να διαπραγματευτείς τα οικονομικά σου. Αν αναζητάς μια καινούργια εργασία, με αυτή την όψη μπορείς να βρεις κάτι που θα σε καλύψει απόλυτα. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία ή να ρυθμίσεις φορολογικές εκκρεμότητες. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον ερωτικό τομέα, όπου αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία ή θα αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η όψη αυτή θα τονώσει το πάθος σου για τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 31 Οκτωβρίου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και υπόσχεται να τονώσει την αισθηματική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, ή η σταθεροποίηση του δεσμού που ήδη διατηρείς, θα σου προσφέρουν την απόλυτη ευτυχία. Ιδιαίτερα δημιουργικός και παραγωγικός θα είσαι και στην εργασία σου, ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ευνοεί επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις, είτε για ψυχαγωγικούς λόγους είτε για οποιαδήποτε άλλη υπόθεση, καλό θα είναι να το επιδιώξεις αυτό το διάστημα. Τέλος, αν σε απασχολεί ένα νομικό ζήτημα, τώρα θα εξελιχθεί προς όφελός σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 31 Οκτωβρίου ο Άρης διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα προκαλέσει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και στις σχέσεις με τα αδέλφια σου και τα συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς επίσης και στην οικογένειά σου. Τις επόμενες μέρες θα επιδιώξεις την δημιουργία μιας καλύτερης ατμόσφαιρας και θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τις ανάγκες των οικείων σου, γεγονός που θα κάνει την μεταξύ σας σχέση ακόμα πιο δυνατή. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε από κοινού να πραγματοποιήσετε μια αγοραπωλησία που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν χρέη, ή εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα περιουσιακό σας στοιχείο. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια και αρχίσεις από τώρα την αναζήτηση της κατάλληλης στέγης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ίσως εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξανά στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 31 Οκτωβρίου, πρόκειται να σου δώσει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης τις επόμενες μέρες και να σε βοηθήσει να χειριστείς με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στις σχέσεις σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τα καλύτερα επιχειρήματα ώστε να πείσεις οποιονδήποτε για την ακεραιότητά σου. Με το αυξημένο επικοινωνιακό ταλέντο που σου χορηγούν οι δυο πλανήτες, μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου και να ξεπεράσεις κάθε πιθανό εμπόδιο. Αν είσαι ελεύθερος, τώρα μπορείς να κάνεις μια καθοριστική γνωριμία και να ξεκινήσεις μια σχέση, που σύντομα θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 31 Οκτωβρίου, εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις στα οικονομικά σου και στα επαγγελματικά σου. Έτσι το επόμενο τριήμερο, μπορείς να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων ή να αυξήσεις τα κέρδη σου, σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχεις καταβάλλει μέχρι τώρα. Καλό θα είναι βέβαια, να μην επαναπαυτείς, αφού η όψη αυτή μπορεί να πραγματοποιήσει πολλούς και σημαντικούς στόχους σου, αρκεί να είσαι έτοιμος για δράση. Σημαντική βοήθεια στην επιτυχία σου, μπορεί να σου προσφέρει και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τώρα να προκύψει ένα νέο ενδιαφέρον μέσα από κάποιο επαγγελματικό χώρο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 31 Οκτωβρίου και υπόσχεται τα καλύτερα όχι μόνο στην αισθηματική σου ζωή αλλά και σε κάθε στόχο σου που σχετίζεται με μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αν μάλιστα, σκέφτεσαι την πιθανότητα να δημιουργήσεις μια δική σου επιχείρηση, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου. Οι καλύτερες όμως εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική σου ζωή, όπου η σχέση σου με τον σύντροφό σου δυναμώνει όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα, γεγονός που σε παροτρύνει να την επισημοποιήσεις μια ώρα νωρίτερα. Αν είσαι ελεύθερος, το επόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, αφού ο έρωτας βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 31 Οκτωβρίου ο Άρης διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και παρόλο που η συγκεκριμένη όψη μπορεί να μην σε αφορά απόλυτα, ίσως σου προσφέρει μια ανακούφιση σε θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Οι σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, που «απειλούνται» από την παρουσία του Πλούτωνα, ίσως πια πάρουν μια πιο χαρούμενη τροπή, καθώς κι εσύ ο ίδιος έχεις πια συνειδητοποιήσει τα λάθη σου κι έχεις όλη την καλή διάθεση να τα διορθώσεις. Αν πάλι νιώθεις «ανίκανος» να χειριστείς κάποια γεγονότα, άσε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και δεν θα χάσεις. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, φαίνεται ότι το παρελθόν σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά και η προσπάθειά σου να αναβιώσεις μια παλιά σχέση, μπορεί τώρα να πετύχει. Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερος, ίσως μπλεχτείς στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 31 Οκτωβρίου και φέρνει τις καλύτερες εξελίξεις στους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, είναι κατάλληλο για να καταπιαστείς με όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου, που έχουν όλες τις προοπτικές να πραγματοποιηθούν. Οι φίλοι, οι ανώτεροί σου ή ακόμα και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, που δεν θα πρέπει να αρνηθείς. Έτσι κι αλλιώς, η πορεία σου προδιαγράφεται σταθερή και ανοδική. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να γνωρίσεις το άτομο που θα αλλάξει το πεπρωμένο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου υπόσχεται να σου φέρει το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες μπορείς να δεις την καριέρα σου να απογειώνεται και τα όνειρά σου σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον σου να υλοποιούνται. Η εκτίμηση των ανωτέρων σου θα εκδηλωθεί με ένα σημαντικό οικονομικό bonus που θα δώσει τέλος στην ανασφάλειά σου. Παρόλο που η εργασία σου θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή αφού ο Άρης κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, τώρα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, θα κλονίσει τις πεποιθήσεις σου περί ανεξαρτησίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 31 Οκτωβρίου από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, γεγονός που εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές για όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Τις επόμενες μέρες μπορείς πραγματικά να δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται και αυτό δεν θα οφείλεται μόνο στις ατομικές σου προσπάθειες, αλλά και στη βοήθεια της τύχης. Η εργασία σου, η προσωπική σου ζωή, αλλά και η ανάγκη σου για μια αλλαγή, θα σε ανανεώσουν πλήρως. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό με οποιοδήποτε τρόπο, ευνοούνται ιδιαίτερα και μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάποιους προβληματισμούς σου. Στον αισθηματικό τομέα, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης αποτελεί πια τον πρωταρχικό στόχο σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα αποκτήσει από τις πρώτες κιόλας μέρες σοβαρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται στις 31 Οκτωβρίου, πρόκειται να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις τόσο στην καριέρα σου όσο και στα οικονομικά σου. Μετά από μια ταραχώδη και ίσως επώδυνη περίοδο, που ωστόσο σε βοήθησε να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου, τώρα μπορείς να περάσεις στην αντεπίθεση και να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγεις κερδισμένος, ωστόσο οι πλανήτες βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις, που δεν ευνοούν ακόμα τους πανηγυρισμούς. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι να μην παρασυρθείς από την εύνοια της τύχης και αρχίσεις να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματα, που με τόσο κόπο απόκτησες. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αφού η σχέση σου πάει από το καλό στο καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος, τις επόμενες μέρες θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, και είναι στο χέρι σου να επιλέξεις το πιο κατάλληλο άτομο για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 31 Οκτωβρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που μπορεί να αποτελέσει μια σωτήρια προστασία στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν μάλιστα, η παρουσία του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, έχει φέρει στην επιφάνεια διαφωνίες και προστριβές με τον αγαπημένο σου, τις επόμενες μέρες, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τη χρυσή τομή και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που κλονίζουν τη σχέση σου. Ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα, ίσως τώρα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις και ανοίξει ο δρόμος για την πρόοδό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, καλό θα είναι να αποδεχτείς προτάσεις φίλων και γνωστών για ψυχαγωγία, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2013 00:00:00