blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις απο 20 έως 25 Μαίου: Ένα ελπιδοφόρο διάστημα με Άρη σε ορθή πορεία, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις απο 20 έως 25 Μαίου: Ένα ελπιδοφόρο διάστημα με Άρη σε ορθή πορεία, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε ορθή πορεία και Δίας τρίγωνο Κρόνος τον Μάιο 2014

Επιτέλους και ένα διάστημα, που από αστρολογική άποψη εμφανίζεται αρκετά ελπιδοφόρο! Οι πλανήτες αλλάζουν τα δεδομένα και διαφοροποιούν τη διάθεση αλλά και τα συναισθήματά μας, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μας!
 
Ο Άρης σε ορθή πορεία
 
Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Μαίου φέρνοντας αποτελεσματικότητα στη «δράση». Βέβαια, συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο της αδυναμίας του, στο Ζυγό, με αποτέλεσμα να περνά από δοκιμασίες τους γάμους, τις συνεργασίες και τις συμμαχίες ανάμεσα σε ανθρώπους, σε ομάδες ανθρώπων, σε κόμματα αλλά και σε χώρες.
 
Ο Ήλιος στους Διδύμους
 
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 21 Μαΐου και μέχρι τις 21 Ιουνίου μας καθιστά εξωστρεφείς και με καλύτερη διάθεση για επικοινωνία. Η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους από τις 21 Μαίου 2014 μέχρι τις 21 Ιουνίου 2014 σηματοδοτεί επίσης μια θετική περίοδο κατά την οποία πολλά θα βγουν στην επιφάνεια και τίποτα δεν θα μπορέσει τελικά να μείνει κρυμμένο από το φως του ήλιου.
 
Δίας τρίγωνο Κρόνος
 
Στις 24 Μαίου 2014 κορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Κρόνου που θα σημάνει οικονομική ανάκαμψη και θα δώσει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματά μας.
 
Πανίσχυρος ο Δίας από τον Καρκίνο, ζώδιο της έξαρσής του, πανίσχυρος και ο Κρόνος από το Σκορπιό. Δίας και Κρόνος συνδέονται με δικαιοσύνη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσουν αυτοί οι πλανήτες μπορεί να βοηθήσει στο να απονεμηθεί δικαιοσύνη, κυρίως όμως κοινωνική δικαιοσύνη, που προϋποθέτει και περιορισμό της αδικίας.
 
Σε πολιτικό επίπεδο ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί φαινόμενα κάθαρσης, αποκατάστασης των αδικιών και προώθηση ατόμων ή κομμάτων που έχουν καθαρό πρότερο βίο. Ο Δίας και ο Κρόνος παραδοσιακά στην αστρολογία αποκαλούνται και «κοινωνικοί» πλανήτες καθώς φέρνουν γεγονότα και καταστάσεις που διαμορφώνουν τον κοινωνικό ιστό. Με το τρίγωνο Δία-Κρόνου επιβάλλεται ο καθένας από μας να λάβει σοβαρά υπόψη του τα μηνύματα των σημείων και των καιρών.
 
Η πλανητική όψη του Δία σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους Σκορπιούς, τους Καρκίνους, τους Ιχθύς, καθώς και τους Αιγόκερους τους Παρθένους και τους Ταύρους.
 
Η βροχή των αστέρων
 
Μια βροχή μετεώρων, η οποία όμως μπορεί να εξελιχθεί σε καταιγίδα, περιμένουν οι αστρονόμοι να εκδηλωθεί στις 23 και 24 Μαΐου. Η συγκεκριμένη βροχή θα προκληθεί όταν η Γη περάσει μέσα από τη σκόνη που έχει αφήσει πίσω του ο κομήτης 209P / Linear και αναμένεται να επηρεάσει την Βόρεια Αμερική.
 
Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά στην εκπομπή μας.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2014 00:00:00