blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη στον Κριό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Πέρα από τα υπόλοιπα πλανητικά γεγονότα και κυρίως την Νέα Σελήνη του Σαββάτου, μια πολύ σημαντική πλανητική μετακίνηση χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή. Είναι η μετακίνηση του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων για να περάσει σε αυτό του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Sponsored Links

Ο Άρης στον Κριό από το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Το διάστημα που θα διανύσουμε οι ενέργειες αλλάζουν, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο κινούμαστε ή δρούμε απέναντι στις εξελίξεις και τα γεγονότα της καθημερινότητας και των σχέσεων μας. Υπάρχει περίσσια δύναμη, θάρρος, αλλά και παρορμητικότητα, που κινεί τις εξελίξεις και ανανεώνει τη δράση, μέσα από πρωτοβουλίες και κινήσεις, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα λειτουργήσουν θετικά και υποστηρικτικά απέναντι στα σχέδιά μας. Είναι μια καλή στιγμή για να κινητοποιήσουμε το μηχανισμό των εξελίξεων και να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι σε οτιδήποτε σχεδιάζουμε ή επιδιώκουμε.

Παράλληλα όμως, το διάστημα αυτό βγαίνει πολύ πιο εύκολα ο θυμός και η ένταση, ενώ οι συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να γίνουν πιο εριστικές και πιο προκλητικές, μια και ο Άρης στον Κριό δε χαρίζει τα λόγια του, θα πει αυτό που θέλει χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τις συνέπειες. Κι είναι ακριβώς αυτό το σημείο που χρειάζεται να προσέξουμε περισσότερο, μια και αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να υπάρξει μια αναταραχή στις σχέσεις μας.

Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τον Κριό

Η πρώτη όψη που σχηματίζει ο Άρης είναι το εξάγωνο με τον Ερμή στις 16 Φεβρουαρίου, μια όψη που ζωντανεύει και ανανεώνει την επικοινωνία, δίνοντας ανοίγματα μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες, που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις μας.

Στις 22 Φεβρουαρίου, ο πλανήτης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη με ιδιαίτερη ένταση και δυναμική, η οποία μπορεί να εκφραστεί ποικιλοτρόπως και συχνά μέσα απο βίαια γεγονότα, ίσως και σε κοσμικό επίπεδο.

Πολύ σημαντική η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στις 27 Φεβρουαρίου. Ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα και οι εξελίξεις, μπορεί να λειτουργήσουν ανατρεπτικά στην καθημερινότητά μας δημιουργώντας διαφόρων ειδών δυσκολίες, τόσο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στην ίδια ημέρα έχουμε και την αντίθεση του Ουρανού με τον Δία, που θα δώσει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στις όποιες εξελίξεις, προσθέτοντας και ένα στοιχείο υπερβολής. Παράλληλα όμως, μπορεί να δημιουργήσει και κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες θα προκύψουν με πολύ ξαφνικό και απρόβλεπτο τρόπο.

Γενέθλιος Άρης στον Κριό

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, την ενστικτώδη δράση, τη μαχητικότητα, αλλά και την εξωστρέφεια ή την εσωστρέφεια που μπορεί να μας χαρακτηρίζει. Όλα αυτά καθορίζονται από το πόσο καλά είναι τοποθετημένος ο Άρης στον αστρολογικό χάρτη μας.

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού λειτουργεί άνετα, είναι στο σπίτι του και θα εκφράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τα πλεονεκτήματα του ζωδίου, όσο φυσικά και τα μειονεκτήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα λειτουργήσει παρορμητικά χωρίς να σκεφτεί και πολύ τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ή θα αντιδράσει!

Θα κάνει καθετί που θέλει, την ώρα που το θέλει! Εκείνο όμως που είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι πως πίσω από την κάθε κίνηση, δεν υπάρχει υστεροβουλία ή δεύτερες σκέψεις. Υπάρχει πάντα μια αυθεντικότητα, η οποία τον χαρακτηρίζει στην όποια κίνησή του. Θα λέγαμε ότι σχεδόν πάντα ο Άρης στον Κριό έχει καλές προθέσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα αυθόρμητος στις εκδηλώσεις του και παρορμητικός στις αντιδράσεις του, έτσι που θα τον χαρακτηρίζαμε και απερίσκεπτο ή επιπόλαιο!

Βεβαίως, ο Άρης εδώ έχει όλα τα θετικά στοιχεία του Κριού, όμως υποστηρίζει επίσης δυνατά και τα αρνητικά του. Γιατί μπορεί να έχει ένταση και αυθορμητισμό, όμως πολύ συχνά χάνει το μέτρο και δε γνωρίζει πού ακριβώς πρέπει να σταματήσει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Κριό;

Από την νέα θέση του Άρη, θα ευνοηθούν κυρίως οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που την περίοδο αυτή περνούν στη δράση, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και διεκδικούν με μεγαλύτερο σθένος τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, βάζοντας τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, που θα τους ευνοήσει.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2017 19:00:00