blank
 
blank

Ο Άρης στο Σκορπιό: Μαζί μέχρι το τέλος!

 
Ο Άρης στο Σκορπιό: Μαζί μέχρι το τέλος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Άρης στον Σκορπιό

Στις 3 Ιανουαρίου 2016 ο Άρης εισήλθε στον Σκορπιό, σε ένα ζώδιο του οποίου οι ιδιότητες ταιριάζουν και αλληλοσυμπληρώνονται με αυτές του πλανήτη, σε ένα στοιχείο ζωδιακό από όπου αντλεί δύναμη, ενέργεια, παντοδυναμία, καθολική επιρροή. Στο ζώδιο του Πλούτωνα και τα πιο απλά πράγματα μπορεί να γίνουν αιτία πολέμου, και αυτό μέχρι τις 5 Μαρτίου. Γιατί ο Άρης στον Σκορπιό ξέρει πως η ζωή είναι πολύ κοντά στο θάνατο και πως ανά πάσα στιγμή όλα αλλάζουν, μεταβάλλονται ή χάνονται. Δηλαδή, η απώλεια είναι γραμμένη με ανεξίτηλο μελάνι στις ιδιότητές του και σύμφωνα με αυτό προσεγγίζει τον έρωτα και τη ζωή.
 
Γι’ αυτό και στο θέμα του έρωτα, τα άτομα που επηρεάζονται πολύ από τον Άρη στο Σκορπιό, είτε γιατί έχουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο τον Άρη, τον Ήλιο, τη Σελήνη ή τον Ωροσκόπο στο ζώδιο αυτό, πριν πέσουν με τα μούτρα σε νέες σχέσεις, για ένα διάστημα κρατάνε αποστάσεις. Παράλληλα, γινόμαστε εμμονικοί με τον έλεγχο, προσπαθούμε να μη ξεφύγει από τα χέρια μας, ενώ τα όρια που θέτουμε στον άλλον, είναι το ίδιο σημαντικά με τις ανάσες που παίρνουμε για να συντηρηθούμε στη ζωή.
 
Όταν έρθουμε πιο κοντά στον άλλον, τότε μας συναρπάζει η πίστη που μας δείχνει, η εμπιστοσύνη, ενώ ζούμε μέσα από τις αντιπαραθέσεις, τα παιχνίδια εξουσίας, το μυαλό που είναι εύστροφο και βάζει γρίφους. Με λίγα λόγια, όλο το αλλόκοτο αυτό ψυχολογικό πακέτο συντελεί στο να παραδοθούμε εντελώς στην γοητεία του άλλου.
 
Κατά συνέπεια, όσον αφορά τον έρωτα, η σεξουαλικότητα παίζει μεγάλο ρόλο, δίνει την τελική συγκατάβαση για το αν μπορούμε να είμαστε με κάποιον μαζί. Για την ακρίβεια, εκπέμπουμε ερωτισμό και όχι μόνο ωμή σεξουαλικότητα. Το πάθος είναι απαραίτητη προϋπόθεση να μείνουμε σε μία σχέση και φυσικά ανταμείβουμε τους εραστές με αυτό, με την εμπειρία της ερωτικής αποθέωσης. Και το ίδιο παίρνουμε πίσω φυσικά, αφού οι επιρροές είναι αμοιβαίες.
 
Η σύναψη των σχέσεων κάτω από το δύσκολο άστρο του Σκορπιού περνά εξετάσεις θάρρους, αντοχής, επίδοσης. Όταν έχουμε εξασφαλίσει αυτά, τότε δεσμευόμαστε. Βαθιά και χωρίς προϋποθέσεις. Γιατί ο Άρης στο Σκορπιό είναι δέσμευση. Αν ήταν δυνατόν, θα υπογράφαμε και συμβόλαια πίστης και κτητικότητας. Πιστεύει στην αγάπη που μεταμορφώνει, που μεταβάλλει, που γίνεται αισθησιακή. Μία τέτοια αγάπη μπορεί μόνο να ξεδιπλωθεί μέσα από την εμπιστοσύνη, τη τυφλή υποταγή και την ολοκληρωτική παραδοχή. Οι επιπόλαιες σχέσεις είναι εχθρός του. Νιώθει να τον προδίδουν, να προδίδουν το βάθος του, το πάθος του, τις ικανότητές του. Όλα αυτά που μπορεί να προσφέρει, αλλά χρειάζεται τη συνεργασία του χρόνου για αυτό.
 
Επίσης, έως τις 5 Μαρτίου ας προσέξουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στο σύντροφο αλλά και πώς αντιμετωπίζουμε απερισκεψίες και προδοσίες. Γιατί η προδοσία τη περίοδο αυτή είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή και μπορεί να είναι αιτία δραμάτων και ακραίων σκηνικών, αφού ο άλλος τη μυρίζεται από μίλια μακριά. Αν σκεφτεί κάποιος να καταφύγει στο ψέμα, θα αποτύχει. Αν πάλι αποφασίσει να είναι ειλικρινής, θα ρισκάρει. Αυτό όσον αφορά τους άλλους.
 
Όσον αφορά τον εαυτό μας, και στο ψέμα θα καταφύγουμε και οι πονηρές και μυστικές περιπέτειες θα μας τονώσουν, ανεβάζοντας τη λίμπιντο μας. Το μυστικό βρίσκεται στο πόσο καλά μπορούμε να καλύψουμε τις δικές μας ατασθαλίες. Γιατί είπαμε, αυτές του άλλου τις νιώθουμε αμέσως. Τουλάχιστον, ο Άρης στο Σκορπιό μας εξασφαλίζει ένα προσωπείο, που πάντα παραμένει μυστικό.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-01-2016 14:10:00