blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, υπό την επιρροή του Άρη στον Ταύρο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, υπό την επιρροή του Άρη στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αύριο Παρασκευή, έχουμε μια σημαντική μετακίνηση, αυτή του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό, και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει έως τις 21 Απριλίου 2017.

Sponsored Links

Άρης στον Ταύρο από την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ο Άρης, είναι ο πλανήτης που κινητοποιεί τη δράση μας, ενώ καθορίζει και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε τις ενστικτώδεις ανάγκες μας, τις απαραίτητες για την επιβίωσή μας. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο σταθερό και παθητικό, που έχει κυβερνήτη του την Αφροδίτη και σαν στοιχείο του τη γη. Έτσι, ο Άρης στον Ταύρο υποχρεώνεται να αποκτήσει σταθερότητα, υπομονή και επιμονή, αλλά του δημιουργείται και η ανάγκη να ασχοληθεί περισσότερο με το υλιστικό κομμάτι της ζωής… Και όταν ο Άρης περνά στα γήινα εδάφη του Ταύρου, χάνει κάτι από την ορμητικότητά του και τη λεβεντιά του.

Θα λέγαμε πως γίνεται υλικά και συναισθηματικά μαζεμένος, χωρίς τη διάθεση να προσφέρει απλόχερα, έτσι όπως συνηθίζει. Είναι ένας Άρης που βασικά νοιάζεται να φροντίσει και να ικανοποιήσει τον εαυτό του, και θα ξοδέψει μόνο (ή κυρίως) για την δική του ευχαρίστηση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου είναι το πόσο πεισματάρης και ξεροκέφαλος μπορεί να γίνει, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, να υποστηρίξει ένα σχέδιο ή μια ιδέα του. Συνήθως είναι απόλυτος ή και υπερβολικός, ενώ αρνείται να ακούσει τα λογικά επιχειρήματα των άλλων…

Έτσι λοιπόν, το διάστημα που θα ακολουθήσει το κλίμα που χάνει κάτι από τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό που είχε μέχρι τώρα. Θα λέγαμε πως ο καθένας κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του, έχοντας μια τάση να υπερασπίσει περισσότερο τα κεκτημένα του και να ασχοληθεί κυρίως με τα θέματα που τον απασχολούν.

Ακόμα και στις σχέσεις, ίσως να παρατηρήσετε πως μιλάμε μόνο για να μιλάμε, χωρίς διάθεση να ακούσουμε αυτά που έχουν να μας πουν οι άλλοι. Σε πολλές περιπτώσεις θα παρατηρούνται υπερβολικές αντιδράσεις, που δε θα έχουν καμία διάθεση μοιράσματος, ανταλλαγής ή συναισθηματικού δοσίματος.

Είναι όμως μια καλή στιγμή για να ισχυροποιήσουμε τα κεκτημένα μας, να ασχοληθούμε με μεγαλύτερη ένταση με οτιδήποτε σχετίζεται με τα υλικά αποκτήματα, με το χρήμα, με τη δουλειά, και να κινητοποιήσουμε όλους αυτούς τους τομείς περισσότερο. Είναι σημαντικό όμως να θυμόμαστε σε κάθε περίπτωση, πως σε ό,τι κάνουμε, χρειαζόμαστε την αρωγή και τη στήριξη των άλλων, γι’ αυτό καλό είναι να τους δίνουμε χώρο και χρόνο, και κυρίως να τους ακούμε και να τους κατανοούμε.

Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τον Ταύρο

Στις 27 Μαρτίου έχουμε την πρώτη όψη του Άρη, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, που εντείνει την εξιδανίκευση και αυξάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ευαισθησία. Ιδιαίτερα θετική επιρροή σε ό,τι σχετίζεται με συλλογικότητα ή συλλογικές εργασίες, αλλά και την προσφορά, που φαίνεται να λειτουργεί ευεργετικά, σχεδόν θεραπευτικά στις σχέσεις.

Στις 6 Απριλίου έχουμε το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια ιδιαίτερα ισχυρή ενεργειακά όψη, η οποία δίνει τη δυνατότητα μετασχηματισμών και αλλαγών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 17 Απριλίου, το εξάγωνο του Άρη με την ανάδρομη Αφροδίτη ενεργοποιεί για τα καλά θέματα που σχετίζονται με την ερωτική ζωή και μπορεί να προκαλέσει επανεμφάνιση των πρώην. Η όψη δίνει μια ιδιαίτερη, άκρως ερωτική πινελιά στο σκηνικό, κυρίως όμως στις καρδιές μας, που ανοίγουν για μια ακόμα φορά την πόρτα τους τις ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ταύρο;

Από την καινούργια θέση του Άρη ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Οι Ταύροι καλείστε σε μια πιο ήπια συμπεριφορά προς τους γύρω σας, γιατί είναι μια εποχή που είναι πολύ εύκολο να αναζωπυρωθούν θέματα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση στην καθημερινότητά σας, κυρίως όμως στις σχέσεις σας, καθώς γίνεστε ιδιαίτερα απότομοι και πολλές φορές λειτουργείτε με πολύ εγωιστικό τρόπο!

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2017 19:00:00