blank
 
blank

O Άρης στον Ταύρο από 9 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
O Άρης στον Ταύρο από 9 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 9 Ιουνίου, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό και περνά στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο βρίσκεται σε αδυναμία. Σ’ αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Ιουλίου 2024 και αυτό το διάστημα θα υπάρξει περισσότερη διάθεση για καλοπέραση και ευημερία, παρά για σκληρές προσπάθειες. Από τη νέα του θέση, λοιπόν, στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, μετριάζονται οι συνεχείς μεταβολές και η αστάθεια που δημιουργεί το αίσθημα της ανασφάλειας.

Ο Άρης στον Ταύρο σας καθιστά επίμονους, αλλά και θερμοκέφαλους στον έρωτα και το σεξ. Ξεχωρίζετε για τα έντονα πάθη σας, ωστόσο επιλέγετε να «πνίγετε» τις βαθύτερες επιθυμίες σας και συχνά-πυκνά καταπιέζεστε, προκειμένου να βιώνετε μια ήρεμη καθημερινότητα. Οι καθημερινές ενασχολήσεις και οι δραστηριότητές σας αποτελούν το «άλφα και το ωμέγα της ζωής σας» και δεν επιτρέπετε στο πάθος να «χαλάσει» το χουζούρι σας.

Και ενώ καταφέρνετε να «τιθασεύσετε» το πάθος, αντίθετα δεν μπορείτε να ελέγξετε την παραδοσιακή «κτητικότητά» σας που σας ωθεί να θεωρείτε το σύντροφό σας «προσωπικό κτήμα» σας. Κάτι άλλο που σας χαρακτηρίζει είναι η «αδυναμία» που έχετε για το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις, γεγονός που εμποδίζει την ανάπτυξη «βαθύτερων» δεσμών, καθώς αποφεύγετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Καθώς ο Ταύρος είναι το κατεξοχήν ζώδιο της Αφροδίτης, ο Άρης νιώθει λίγο «άβολα» σε αυτή τη ζωδιακή θέση. Έτσι, ο Άρης στον Ταύρο θα μπορούσε δυνητικά (σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες) να δείχνει και μια «προτίμηση» σε άτομα του ίδιου φύλου.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ταύρο;

Τα ζώδια που θα βγουν περισσότερο κερδισμένα είναι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφύγουν σπατάλες, που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Άρης στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης ολοκληρώνει την διέλευσή του στο ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 9 Ιουνίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Ιουλίου, ώστε να σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να ρυθμίσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθείς κατάλληλα ώστε να αποκτήσεις και μια νέα πηγή εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 9 Ιουνίου, σε τροφοδοτεί με αυξημένη ενέργεια και σε κινητοποιεί να κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι και τις 20 Ιουλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σου προκειμένου να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα και μια καλύτερη διαβίωση. Οι σχέσεις σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην βελτίωσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιουνίου, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα προβληματιστείς έντονα σχετικά με το μέλλον σου. Μέχρι και τις 20 Ιουλίου οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να αξιολογήσεις, να μελετήσεις και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επαγγελματικά σου και οι προσωπικές φιλοδοξίες σου, θα πρέπει τώρα να βρουν θετική διέξοδο κι αυτό σημαίνει ότι αν εργάζεσαι σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, ίσως αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινά στις 9 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε πολλές φιλικές συγκεντρώσεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση που θα επισημοποιηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 9 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου. Η ανάγκη σου να βρεθείς στο προσκήνιο και να προβάλλεις τις ικανότητές σου, θα σε ωθήσει να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αφήσεις όλα τα κρυφά σου ταλέντα να βγουν στην επιφάνεια. Αν αυτό το διάστημα αναλάβεις μια καινούργια δουλειά, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις, γεγονός που θα το πετύχεις σχετικά εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θεωρείται πολύ θετική για το ζώδιό σου, αφού ενεργοποιεί τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, από τις 9 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις ταξίδια σε μέρη μακρινά ή να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή μελέτες που σε ενδιαφέρουν. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις να εγκατασταθείς οριστικά σε μια ξένη χώρα που σου προσφέρει τις ιδανικές προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως βρεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου μέσα από μια κοινή δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουλίου θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα οικονομικά σου τα οποία εδώ και καιρό σου δημιουργούν άγχος. Αν έχεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη, οφειλές ή διευθέτηση περιουσιακών σου στοιχείων, ο κόκκινος πλανήτης θα σε αναγκάσει να κινητοποιηθείς και να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να τα βάλεις σε μια τάξη. Μια σημαντική αλλαγή θα επιδιώξεις και στην προσωπική σου ζωή, είτε επιστρέφοντας σε μια σχέση από το παρελθόν, είτε με το να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα σε μεταμορφώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 9 Ιουνίου και υπόσχεται να τονώσει τις σχέσεις σου, φίλε Σκορπιέ. Μέχρι και τις 20 Ιουλίου που θα μείνει εκεί, το θέμα της συντροφικότητας θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που θα σε παροτρύνει να ενδιαφερθείς περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου σου και να κάνεις κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα αποδεχτείς κάθε πρόσκληση για διασκέδαση, προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις τον σύντροφο που σου ταιριάζει.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η νέα θέση του Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου, πρόκειται να σε τροφοδοτήσει με την απαραίτητη ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεσαι προκειμένου να αντεπεξέλθεις τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου όσο και στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχεις το τελευταίο διάστημα. Για να μπορέσεις μάλιστα να τα βγάλεις πέρα ίσως χρειαστεί να κόψεις ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού τώρα σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Ευτυχώς, στην προσωπική σου ζωή ο σύντροφός σου φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία σου και τις προσπάθειές σου κι έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 9 Ιουνίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Έτσι, μετά από μια δύσκολη περίοδο, η ζωή σου θα πάρει επιτέλους μια θετική στροφή και θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού θα μπορέσεις να ασχοληθείς ως επί το πλείστον με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σε ευχαριστούν. Ένα φλερτ που μπορεί να υποβόσκει εδώ και καιρό, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα και θα προχωρήσεις στην επισημοποίησή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν αποκλείεται ακόμα, να υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες με τα οικεία σου πρόσωπα, τα οποία θα σε αναγκάσουν να «βγάλεις» στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του εαυτού σου, αν και θα πρέπει να ξέρεις ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει κανέναν. Ίσως λοιπόν θα είναι καλύτερα να αποφύγεις την επίθεση και να επιδιώξεις να κατανοήσεις και τις δικές τους ανάγκες.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου, εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα. Το διάστημα αυτό η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάθε στόχο που θέλεις. Οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον θα βελτιωθούν, ενώ κάποια ταξίδια –ακόμα και μικρής διάρκειας- θα σου προσφέρουν μεγάλες προοπτικές. Αν ασχολείσαι με συγγραφή, ίσως νιώσεις περισσότερο πιεσμένος, παράλληλα όμως θα έχεις και περισσότερη έμπνευση. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση με ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2024 01:38:21