blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, τον Άρη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και την μετακίνησή του στον Ζυγό: Ακολούθησε την καρδιά σου!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, τον Άρη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και την μετακίνησή του στον Ζυγό: Ακολούθησε την καρδιά σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015, με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Η σημερινή μέρα έρχεται να προσθέσει τη δική της πινελιά στις εξελίξεις που διαδραματίζονται την περίοδο αυτή, με δύο σημαντικές μετακινήσεις και μια σύνοδο, που επηρεάζουν σημαντικά την πορεία των γεγονότων!
 
Οι Δεσμοί της Σελήνης εγκαταλείπουν τον άξονα Κριού-Ζυγού, για να περάσουν σε αυτόν της Παρθένου και των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 28 Απριλίου 2017!
 
Ας πούμε δύο λόγια για την επίδραση του βόρειου και του νότιου δεσμού στον γενέθλιο χάρτη.
 
Οι Δεσμοί της Σελήνης, δεν είναι ουράνια σώματα, αλλά αστρικά σημεία. Εκεί που το επίπεδο της τροχιάς ενός πλανήτη, τέμνει το επίπεδο της εκλειπτικής. Όταν ο πλανήτης, κινείται με βόρεια κατεύθυνση, το σημείο που η τροχιά τέμνει την εκλειπτική ονομάζεται Βόρειος δεσμός, ενώ το σημείο που τέμνει την εκλειπτική όταν κινείται με νότια κατεύθυνση λέγεται Νότιος δεσμός. Η κίνηση των Δεσμών είναι πάντα οπισθόδρομη, ξεκινώντας από την 29.59’ μοίρα των ζωδίων και καταλήγοντας στην μηδενική! Ανάλογα με το ζωδιακό άξονα στον οποίο βρίσκονται στο γενέθλιο χάρτη, αλλά και τον οίκο που βρίσκεται, εκπροσωπεί τα ''Καρμικά μαθήματα'' που η ψυχή μας επιλέγει να βιώσει σε αυτήν την γήινη ενσάρκωσή της, προκειμένου να εξελιχθεί.
 
Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης αφορά τις παρελθοντικές εμπειρίες που κουβαλά η ψυχή μας, από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις της μέχρι και σήμερα. Είναι εκείνα τα προτερήματα και τα ελαττώματα, που κουβαλάμε εδώ και πολλούς αιώνες ενσάρκωσης, γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο να τα αποχωριστούμε ή να τα αλλάξουμε! Είναι όλα αυτά από τα οποία προσπαθούμε να ξεφύγουμε, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνουμε, ενώ συχνά νοιώθουμε να μας παγιδεύουν!
 
Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης, αφορά την εξελικτική μας πορεία, τις εμπειρίες που έρχονται στην παρούσα ενσάρκωσή μας, προκειμένου να προαχθούμε και να ολοκληρωθούμε σαν προσωπικότητες. Είναι όλα εκείνα τα καρμικά μαθήματα, που μπορεί να μας δυσκολέψουν, μια και είναι αντίθετα στις παλιές μας συνήθειες, όμως μας οδηγούν σε έναν νέο κύκλο προόδου! Είναι πολύ πιθανό οι εμπειρίες που αποκτάμε, να είναι τελείως ξένες ως προς την φύση μας ή τις συνηθισμένες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, κι αυτό μας κάνει να νιώθουμε πως δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστούμε. Όταν όμως τις αντιμετωπίσουμε, είναι μια κατάκτηση μας, που όχι μόνο μας ισχυροποιεί, αλλά μας ανεβάζει και ένα επίπεδο παραπάνω στο… κοσμικό σχολείο!
 
Οι όψεις που σχηματίζονται με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και τους πλανήτες του προσωπικού μας ωροσκοπίου, έχουν να κάνουν με τα μαθήματα που χρειάζονται πολλές ενσαρκώσεις για να ολοκληρωθούν. Ανάλογα με την φύση του πλανήτη, χρωματίζονται και οι εμπειρίες ή τα μαθήματα που καλείται το άτομο να ολοκληρώσει.
 
Οι όψεις που σχηματίζονται με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τους πλανήτες του γενέθλιου χάρτη μας, είναι αυτές που δημιουργούν τις μελλοντικές εξελίξεις στην πορεία της ζωής μας. Κι εδώ, η ποιότητα των γεγονότων που εμφανίζονται μπροστά μας επηρεάζεται από τη φύση του κάθε πλανήτη!
 
Ένα γεγονός, το οποίο ορίζεται από την μετακίνηση των δεσμών, είναι πως μετακινείται και ο άξονας των εκλείψεων, δεδομένου ότι για να έχουμε το φαινόμενο της έκλειψης, πρέπει ο Ήλιος και η Σελήνη να είναι σε όψη συνόδου ή αντίθεσης με τους Δεσμούς της Σελήνης. Και επειδή πάντα οι εκλείψεις έχουν εξελικτικό χαρακτήρα, το επόμενο διάστημα που οι Δεσμοί θα παραμείνουν στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, οι εκλείψεις κατά βάση θα γίνονται στα ζώδια αυτά, δίνοντας τη δυνατότητα μιας σημαντικής εξέλιξης σε όσους εκπροσωπούνται από αυτές τις ζωδιακές περιοχές ή έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα, τα οποία κατά περίπτωση συναντούν.

Άρης σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό

Παράλληλα, σήμερα έχουμε μια πάρα πολύ σημαντική συνάντηση των Δεσμών της Σελήνης με τον Άρη, ο οποίος τελειώνει την διέλευσή του στο ζώδιο της Παρθένου με έναν θεαματικό τρόπο! Άρης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σήμερα, και ας μην ξεχνάμε πως την αρχή έκανε η Αφροδίτη την Δευτέρα, που κι αυτή συναντήθηκε με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις αρχικές μοίρες του Ζυγού, ενεργοποιώντας με πολύ θετικό τρόπο τα θέματα των σχέσεων, οι οποίες περνούν σε μια πιο αισιόδοξη και ανανεωτική φάση! Το παζλ έρχεται να συμπληρώσει ο Άρης με την ένωσή του με τον Βόρειο Δεσμό, ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες και τη δράση, ενώ δημιουργεί ιδιαίτερα καλές συνθήκες στις σχέσεων, μέσα από την αρμονική ροή της σεξουαλικής επικοινωνίας.
 
Οι σχέσεις που δημιουργούνται το διάστημα αυτό, έχουν πολύ δυνατό το ερωτικό στοιχείο, αλλά και έντονη σεξουαλικότητα, που είναι ικανή να κρατήσει δύο ανθρώπους ενωμένους, και να εκτονώσει τα όποια προβλήματα μπορεί να υπήρξαν. Ισχυροποιεί αυτήν την αρχέγονη δύναμη, για να δημιουργήσει τα ισχυρά θεμέλια, πάνω στα οποία θα χτιστούν αρμονικές σχέσεις, που θα στηρίζονται σε μια υγιώς εκφρασμένη σεξουαλικότητα.
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών, να ξέρετε πως η περίοδος αυτή είναι πολλά υποσχόμενη και σας ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν κυρίως την ερωτική σας ζωή, είτε από την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, είτε μέσα από νέα πρόσωπα που ξεσηκώνουν το ενδιαφέρον σας!

Άρης στον Ζυγό

Στις 11:41 το βράδυ, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2016. Εδώ ο Άρης βρίσκεται σε αδυναμία, δεν είναι εύκολο να εκφράσει το δυναμισμό, τη φλόγα και τη μαχητικότητά του, ούτε θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει τον στόχο του.
 
Την περίοδο αυτή, το προβάδισμα δίνεται περισσότερο στο γυναικείο φύλο, το οποίο εκπροσωπείται από την Αφροδίτη, που το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν στο ζώδιο της πτώσης της, την Παρθένο, όπου ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Τώρα ανακτά την δύναμή της, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ζυγού, και έχει έναν πολύ υγιή τρόπο έκφρασης, αλλά και τη δυνατότητα να διεκδικήσει πολύ πιο σθεναρά τα αιτήματά της σε σχέση με το ανδρικό φύλο, που με τον Άρη στο ζώδιο της αδυναμίας του, περνά σε μια πιο υποτονική φάση.
 
Έτσι, το διάστημα που ακολουθεί, μπορεί να δούμε να αναλαμβάνουν κυρίαρχο ρόλο οι γυναίκες στις σχέσεις, με τους άντρες να ακολουθούν ή με κάποιο τρόπο να υποτάσσονται στις επιθυμίες και τη θέληση τους!
 
Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από την νέα θέση του Άρη είναι οι Ζυγοί που περνούν σε μια πιο διεκδικητική και μαχητική φάση, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι που ανανεώνουν σημαντικά τις σχέσεις τους, ενώ κοινωνικοποιούνται πολύ περισσότερο, δίνοντας ένα πιο χαρούμενο χρώμα στην καθημερινότητά τους!
 
Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εσείς καλείστε να δείξετε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, μια και το περιβάλλον στο οποίο κινείστε, τόσο το προσωπικό όσο και το επαγγελματικό, μπορεί να πυροδοτεί πολύ πιο εύκολα εντάσεις και αντιπαραθέσεις, αναστατώνοντας τον ψυχισμό, αλλά και τις σχέσεις σας. Γι’ αυτό, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να κινηθείτε με ευελιξία, αποφεύγοντας συγκρούσεις και καταστάσεις που μπορεί να σας ταράξουν.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-11-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι