blank
 
blank

Άρης στους Διδύμους από 20 Ιουλίου ως 4 Σεπτεμβρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης στους Διδύμους από 20 Ιουλίου ως 4 Σεπτεμβρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 20 Ιουλίου 2022 ο Άρης ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2024. Η παρουσία του Άρη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, θα έχει ως αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο πνευματικά και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις μας, μέσα από ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο. Η δυαδικότητα του ζωδίου θα μας κάνει περισσότερο ευέλικτους, με αποτέλεσμα να μπορούμε να “δούμε” πολλές διαφορετικές λύσεις, ώστε να καταλήξουμε στην πιο κατάλληλη για όλους. Οι αλλαγές αυτό το διάστημα είναι επιθυμητές, καθώς θα μας βγάλουν από τη μονοτονία και τη ρουτίνα.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρης στους Διδύμους;

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Άρης στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 20 Ιουλίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ θετικό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου αλλά και σε άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο κατά την διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού με το οποίο θα νιώσεις πολύ οικεία. Τέλος, μια πνευματική δραστηριότητα που θα κάνεις μέσα από τον χώρο του σπιτιού σου μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, με την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου από τις 20 Ιουλίου, σίγουρα θα νιώσεις μια ανακούφιση. Η νέα θέση του στον τομέα των οικονομικών σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, θα σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να εξασφαλίσεις την ευημερία σου. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας θα σου προσφέρει και ο σύντροφός σου, γεγονός που θα σε «δέσει» ακόμα περισσότερο μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 20 Ιουλίου μία σημαντική πλανητική μετακίνηση θα αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ώριμης σκέψης και στρατηγικής, θα αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Η αποφασιστικότητά σου αλλά και η αυτοπεποίθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, στις 20 Ιουλίου η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να μην βιαστείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου, αφού το σημαντικότερο για την ώρα είναι να οργανώσεις όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, καλό θα είναι να προσέξεις παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδες συγκρούσεις. Μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο, η επιτυχία θα είναι σίγουρα εξασφαλισμένη.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Η μετατόπιση του Άρη από τις 20 Ιουλίου σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σου και στην συμπεριφορά σου, φίλε Λέοντα. Έτσι, μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου η δυναμική παρουσία σου σε κοινωνικές δραστηριότητες θα σου ανοίξει ένα νέο δρόμο προσωπικής εξέλιξης. Αν είσαι ελεύθερος η διάθεσή σου για έρωτες και περιπέτειες θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις πολλές γνωριμίες. Η αίσθηση της ασφάλειας που θα νιώσεις, μετά από πολύ καιρό, θα είναι η ένδειξη ότι και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια σταθερή πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Άρης στον τομέα της καριέρας σου στις 20 Ιουλίου, θα σε «αναγκάσει» να ρίξεις το βάρος σου στην εργασία σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, αυτό που δεν έχεις υπολογίσει και θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για σένα είναι η υποστήριξη του συντρόφου σου ή ένας καινούργιος έρωτας που θα μπει στη ζωή σου –αν είσαι ελεύθερος– που θα αναπτερώσουν κι άλλο το ήδη «ανεβασμένο» ηθικό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, ο Άρης, περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στις 20 Ιουλίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Η διέλευση αυτή θα αποτελέσει ένα ευχάριστο γεγονός για σένα, φίλε Ζυγέ, αφού θα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται ακόμα και να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το διάστημα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προέρχεται και από άλλη χώρα, θα ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20 Ιουλίου φίλε Σκορπιέ και σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου και κυρίως με τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Έτσι, μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται και με την δουλειά σου. Αν κάνεις μια εργασία που ούτε σου αρέσει ούτε σε καλύπτει οικονομικά, θα πρέπει να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και θα βρεις αυτό το διάστημα.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 20 Ιουλίου, δεν αποτελεί ιδιαίτερα θετικό οιωνό για σένα, αφού είναι πολύ πιθανό να αναδείξει προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον σύντροφό σου και τα οποία θα πρέπει να χειριστείς απόλυτα διπλωματικά για να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. Ακόμα και αν διατηρείς μια υγιή σχέση, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, καθώς η έλλειψη υπομονής μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ο Άρης μπορεί να σου φέρει γνωριμίες που όμως θα ξεκινήσουν με μια αντιπαλότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20 Ιουλίου θα σε υποχρεώσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου και αυτό ίσως αποτελέσει ακόμα ένα μειονέκτημα στη σχέση σου. Παράλληλα, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση, μιας και το φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχεις έως τις 4 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να σε κουράσει. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά τις προτεραιότητές σου και να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 20 Ιουλίου ο Άρης βάζει τέλος σε μια πολύ κουραστική περίοδο για το ζώδιό σου και περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είναι σαφώς πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, να ξεκινήσεις νέα επιχειρήματα, να διασκεδάσεις, αλλά και να απολαύσεις τον έρωτα. Είτε έχεις ήδη μια σχέση, είτε δημιουργήσεις μια νέα, είτε ενδώσεις σε διάφορους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν, η χαρά που θα νιώσεις θα είναι το ίδιο έντονη. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και φαίνεται ότι θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να τελειώσεις τυχόν δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Είτε πρόκειται για μια ανακαίνιση είτε για μια μετακόμιση, θα πρέπει τώρα να ασχοληθείς συστηματικά με αυτό το ζήτημα. Η διέλευση αυτή που θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ κουραστική, όμως θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστό καταμερισμό του χρόνου σου, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις και τον έρωτα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2024 23:15:53