blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ήλιο σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Έρωτες από το παρελθόν!

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ήλιο σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Έρωτες από το παρελθόν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Τα άστρα την Τρίτη, 1 Σεπτέμβρη 2015, με τον Άρη σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη

Είναι το σημείο μηδέν της εποχής που ξεκινά! Είναι η κομβική στιγμή, κατά την οποία γεννιούνται ολοκαίνουργα, λαμπερά συναισθήματα! Είναι η ώρα της αναζωπύρωσης των παλιών ερώτων, που τώρα καλούνται να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι… Ο Σεπτέμβρης ξεκινά θεαματικά, προσφέροντας απλόχερα σε όλους τους ερωτευμένους που έχουν κλάψει, έχουν πονέσει, έχουν υποφέρει, μια σημαντική ευκαιρία! Αυτή της επανόρθωσης και της αποκατάστασης! Όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να είσαι ειλικρινής και αυθεντικός καταρχήν απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να ζητήσεις από καρδιάς μια συγγνώμη!
 
Ο Άρης σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα, και είναι αυτή η μαγική στιγμή για τις καρδιές και για τον ίδιο τον έρωτα… Η ένωση των εραστών, που η απόσταση δεν κατάφερε πραγματικά να τους χωρίσει, αντίθετα δυνάμωσε περισσότερο το πάθος και την ένταση! Το ραντεβού είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά μόνο παλιούς έρωτες, που η σκόνη του χρόνου δεν έπαψε ποτέ να στερεί την ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει… Τώρα είναι η στιγμή της αλλαγής… Η στιγμή που θα αποφασίσεις αν ο κύκλος θα ανοίξει ξανά ή θα κλείσει για πάντα! Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και τίποτα δεν είναι εγγυημένο…

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Για το μόνο που μπορείς να είσαι σίγουρος, είναι πως η ευκαιρία να ξαναβρεθείς, να ξαναμιλήσεις, να ξαναπροσπαθήσεις, είναι ανοιχτή μπροστά σου… Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές αμφίβολο, εξαρτάται πάντα από εσένα και από το πόσο έτοιμος είναι να αξιολογήσεις σωστά τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, που έρχονται τώρα στη ζωή σου… Βεβαίως, το κλίμα στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζει ιδανικό, πασπαλισμένο με εκείνη τη μαγική χρυσόσκονη που κάνει τα πάντα γύρω σου να δείχνουν διαφορετικά, ίσως έξωκοσμα… Σαν κάποιος να έχει στήσει ένα πολύ συγκεκριμένο σκηνικό, ιδανικό για τέτοιου είδους περιπτώσεις και συναντήσεις! Και φυσικά, αυτός ο κάποιοςδεν είναι άλλος από τον Ποσειδώνα, τον μαιτρ των ιδανικών σκηνικών
 
Η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα επίσης, είναι πολύ πιθανό να φέρει μια σύγχυση στις προσωπικές σχέσεις… Τα πάντα αποκτούν άλλες διαστάσεις, πολύ μεγαλύτερες από τις πραγματικές, διογκώνονται, μεγεθύνονται, όπως και τα συναισθήματα! Ο φόβος, το άγχος, η ανασφάλεια, δεν σε βοηθήσουν να εκφραστείς έτσι όπως θα έπρεπε, ενώ από την άλλη, αυτό που περιμένεις να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα συμβεί πραγματικά, γεγονός που θα σε απογοητεύσει… Θέλει πολύ προσεκτικά βήματα η φάση αυτή, για να καταφέρεις κάτι ουσιαστικό και να μην ζήσεις για μια ακόμα φορά την απογοήτευση ή τη διάψευση των προσδοκιών σου!
 
Και βέβαια, πόσο πρακτικός και ρεαλιστής μπορεί να είναι ο έρωτας, ιδιαίτερα όταν περιμένεις τόσο καιρό για να νιώσεις και πάλι εκείνα τα συναισθήματα που μαλακώνουν και αλλάζουν το μέσα σου; Όμως, οφείλεις να έχεις στο νου σου πως η όποια κίνηση κανείς τώρα, θα σε βοηθήσει να χτίσεις κι ένα καλύτερο αύριο με το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου! Ακόμα λοιπόν και αν ενθουσιάζεσαι, κράτησε μια απόσταση από τα γεγονότα, για να μπορέσεις να τα αξιολογήσεις και να τα εκτιμήσεις σωστά… Έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος είναι αυτός που θα σου δείξει την κατεύθυνση, στην οποία θα πρέπει να κινηθείς…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις της ημέρας

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες που ακολουθούν έχουν έντονο χρώμα, δυνατά συναισθήματα και ερωτικές συναντήσεις, που σας αλλάζουν τα δεδομένα… Το παρελθόν έρχεται και πάλι στο δρόμο σας, μέσα από το πρόσωπο εκείνο που έκανε και κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!
 
Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, το διάστημα αυτό έχει έντονη ασάφεια και ταράζει τον ψυχισμό σας. Πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο παράπονα ή απογοητεύσεις, που δημιουργούν αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις και να μην δεσμευτείτε με υποσχέσεις, καταστάσεις ή πρόσωπα, για τα οποία δεν είστε σίγουροι!
 

Ταύροι και Σκορπιοί, τώρα ενδεχομένως να σας δοθεί μία σημαντική ευκαιρία, που θα σας βοηθήσει στην επίλυση οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων, που σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, ανακινούνται θέματα της προσωπικής σας ζωής και των σχέσεών σας, ενώ έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά, ιδιαίτερα για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου.

Καλό μήνα σε όλους!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι