blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία. Μια όψη που μπορεί να μας παρασύρει σε υπερβολές και… παραστρατήματα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία. Μια όψη που μπορεί να μας παρασύρει σε υπερβολές και… παραστρατήματα! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία

Στις 9 Ιανουαρίου και ώρα 00:36, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Καρκίνο. Πρόκειται για μια όψη που θα μας επηρεάζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και που μπορεί να μας παρασύρει σε πολλές υπερβολές και «παραστρατήματα».
 
Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, ο Καρκίνος την οικογένεια, ο Άρης τη δράση και ο Δίας τον νόμο. Η σύγκρουση των δυο αυτών πλανητών μπορεί να ωθήσει πολλά άτομα σε παράνομες περιπέτειες, εξωσυζυγικές σχέσεις και παρανομίες κάθε είδους, που στη συνέχεια θα έχουν αρνητικές συνέπειες. Η υπερβολή που χαρακτηρίζει τον Δία, μπορεί επίσης να μας ωθήσει σε σπατάλες ή καταχρήσεις που δεν θα μας βγουν σε καλό. Η αποκάλυψη σκανδάλων και παρανομιών, μπορεί να οδηγήσει επίσης σε διάλυση συνεργασιών και συμμαχιών σε γενικότερο επίπεδο. Τέλος, ο ανάδρομος Δίας από τον Καρκίνο, μπορεί να επιφέρει ατυχήματα (κυρίως στη θάλασσα), πλημμύρες, ή άλλες φυσικές καταστροφές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Δία

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την επιρροή είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του δεύτερου δεκαημέρου.
 

Το τετράγωνο Άρη-Δία και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης που βρίσκεται ήδη στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, σχηματίζει στις 9 Ιανουαρίου τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που συνιστά να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και τον σύντροφό σου τις επόμενες μέρες. Ίσως κρίνονται απαραίτητες κάποιες αλλαγές στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις του συντρόφου σου, ακόμα και αν κατά βάθος δεν σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Δεδομένου ότι ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, καλό θα είναι να επανεξετάσεις κάποια ζητήματα ή και να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις που φαίνεται ότι αποτελούν αιτία προστριβών στη σχέση σου. Το εξωτερικό ή θέματα που σχετίζονται με αυτό, είναι πιθανό να προκαλέσουν διαφωνίες, που αν δεν λυθούν τώρα, θα σε ταλαιπωρήσουν για μεγάλο διάστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να τα εξετάσεις με μεγάλη προσοχή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον τομέα της εργασίας σου, ήδη σε έχει προβληματίσει αρκετά. Ωστόσο, στις 9 Ιανουαρίου το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον ανάδρομο Δία ίσως επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ειδικά αν αφήσεις την έντονη αυτοπεποίθησή σου και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου να σε καταβάλλουν. Καλό θα είναι λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, να μην αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα από όσα μπορείς πραγματικά να διευθετήσεις και γενικότερα να είσαι πιο συγκρατημένος, ακόμα κι αν νιώθεις ότι η ενέργειά σου είναι αστείρευτη. Κάθε υπερβολή μπορεί αυτό το διάστημα να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σου, καθώς επίσης και την απόδοσή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις πιθανά ατυχήματα ή παραβάσεις, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σου, από όπου σε ωθεί να ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες και να ενδίδεις σε ψυχαγωγίες και διασκεδάσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από την δύσκολη καθημερινότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 9 Ιανουαρίου, μπορεί να έχει θετικές ή αρνητικές συνέπειες για σένα, ανάλογα με τους χειρισμούς και την συμπεριφορά σου. Η όψη αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μεγάλες σπατάλες που μπορεί να σε ικανοποιήσουν, θα σου δημιουργήσουν όμως μεγάλα προβλήματα αργότερα. Από την άλλη, αν εκμεταλλευτείς θετικά αυτή την επιρροή, μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά ή ακόμα και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σου φέρει έναν νέο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 9 Ιανουαρίου, σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να προγραμματίσεις κάποιες αλλαγές ή βελτιώσεις στο χώρο σου που κρίνεις ότι είναι απαραίτητες. Παρόμοιες αλλαγές μπορείς να κάνεις και στην δουλειά σου –ειδικά αν διατηρείς μια δική σου επιχείρηση– που μπορεί να σου κοστίσουν κάτι παραπάνω, θα σου φέρουν όμως και σημαντικό όφελος. Η όψη αυτή αναμένεται να ευνοήσει και την αισθηματική σου ζωή, καθώς θα έχεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα νιώσεις πολύ οικεία από την πρώτη κιόλας στιγμή. Καλό θα είναι, ωστόσο, να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο Άρη-Δία που διαμορφώνεται στις 9 Ιανουαρίου, μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσεις τα θέματα που σε απασχολούν και να βρεις νέες λύσεις και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σου. Οι φίλοι, οι συναναστροφές σου, καθώς και κάποια μικρά ταξίδια μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έχουν να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες ή πληροφορίες που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες. Αν σε απασχολεί η αποκατάσταση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί, αυτές τις μέρες μπορείς να βρεις τον ιδανικό τρόπο για να την αποκαταστήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα τονώσει το ηθικό σου. Τέλος, αν έχεις κάποια σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό, ίσως υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα πρέπει όμως να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες, προτού πάρεις οριστικές αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η παρουσία του Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δημιουργεί αρκετά σκαμπανεβάσματα και προβληματισμούς στα οικονομικά σου. Στις 9 Ιανουαρίου, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, μπορεί να σου φέρει έσοδα από εκεί που δεν περιμένεις, μπορεί όμως παράλληλα να σου φέρει και απώλειες. Γι’ αυτό καλό θα είναι τις επόμενες μέρες, να μπορέσεις να βρεις μια ισορροπία και να μην «ανοίγεσαι» περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σου, ώστε να μην βγεις ζημιωμένος στο τέλος. Απέφυγε επίσης οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά πρόσωπα, καθώς μια ασυνέπεια μπορεί να σημάνει και το τέλος μιας σημαντικής φιλίας. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά παραδοσιακά και τις σχέσεις σου, καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου που μπορεί να νιώθει παραμελημένος, φρόντισε όμως να μην μπλέξεις τα χρήματα με την αγάπη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! 
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 9 Ιανουαρίου ο Άρης από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου. Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αναρριχηθείς με οποιονδήποτε τρόπο και να προβείς σε κινήσεις, που μπορεί να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα. Η όψη αυτή δεν επιτρέπει τις αυθόρμητες ενέργειες και τις υπερβολές, γι’ αυτό καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά το κάθε βήμα σου. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν ο σύντροφός σου αρνείται να καταλάβει το τελευταίο διάστημα τις ανάγκες σου. Σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις και να περιμένεις να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός και στις νέες γνωριμίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Άρης από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σε έχει κάνει περισσότερο επιφυλακτικό το τελευταίο διάστημα, στις 9 Ιανουαρίου όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, ίσως σε παροτρύνει να πεις και να κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις. Παρά το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται σε αρμονική γωνία με το ζώδιό σου, καλό θα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αποφύγεις «εκμυστηρεύσεις» ακόμα και σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, καθώς είναι πολύ πιθανό να σου «ξεφύγουν» πράγματα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, ειδικά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Απόφυγε επίσης οικονομικές δοσοληψίες, από τις οποίες θα βγεις ζημιωμένος. Αντίθετα, η ερωτική σου ζωή ευνοείται αυτό το διάστημα, καλό είναι όμως να την προστατεύεις από αδιάκριτα βλέμματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Ζυγό φαίνεται ότι σου ταιριάζει πολύ, καθώς σε ωθεί να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και μάλιστα με την βοήθεια ισχυρών ατόμων. Ωστόσο, στις 9 Ιανουαρίου το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σου Δία χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εκδηλώσεις, που μπορεί να «χαλάσουν» την εικόνα σου, ή σε σπατάλες που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Αν έχεις οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν καλυφθεί, καλό θα είναι να τις τακτοποιήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η όψη αυτή ωστόσο ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, καθώς συμβάλει στην σύσφιξη του δεσμού σου ή στην αποκατάσταση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Άρης από τον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 9 Ιανουαρίου και σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Θα πρέπει ωστόσο να ξέρεις ότι αυτό το διάστημα τίποτα δεν είναι εύκολο και, παρά την επιμονή σου, είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να φρενάρουν την πρόοδό σου ή απλά ό,τι κι αν κάνεις, δεν βρίσκει την ανάλογη αποδοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τα όπλα, ίσως όμως είναι προτιμότερο να περιμένεις, παρά να εμπλακείς σε διαφωνίες, από τις οποίες θα βγεις χαμένος. Προσοχή χρειάζεται και η αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν διατηρείς μια ήδη προβληματική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν παρέχουν θετικές εγγυήσεις, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να τις αντιμετωπίσεις επιφανειακά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! 
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να σε βοηθά να ξεπερνάς τα προβλήματά σου και να σε «σπρώχνει» στην όμορφη πλευρά της ζωής, κάπου όμως χρειάζεται και ένα μέτρο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει στις 9 Ιανουαρίου με τον Δία, είναι ό,τι χρειάζεται για να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, που φαίνεται να είναι αυξημένες αυτό το διάστημα. Καιρός λοιπόν να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να προσπαθήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα τώρα, που οι συνθήκες μπορεί να σου ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη θέση. Μια νέα προοπτική μπορεί να εμφανιστεί και από το εξωτερικό και σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως αξίζει τον κόπο να την σκεφτείς σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου! 
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, τα οικονομικά σου βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Άρη, ο οποίος προκαλεί σημαντικές αυξομειώσεις κάθε τόσο, ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει. Στις 9 Ιανουαρίου το τετράγωνο που θα διαμορφώσει με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία, μπορεί να σου φέρει σημαντικά κέρδη ή σημαντικές απώλειες κι αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο συνηθίζεις να αντιμετωπίζεις το χρήμα. Ακόμα και αν ακολουθείς μια καλή διαχείριση, η προτεραιότητά σου μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είναι η κάλυψη των υποχρεώσεων και των οφειλών σου. Αν αφήσεις την ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση του Δία να σε παρασύρει σε σπατάλες και υπερβολές, ίσως βρεθείς σε πολύ δυσμενή θέση αργότερα. Η όψη αυτή ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, αν όμως είσαι ελεύθερος, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιπέτειες, που μπορεί να διαρκέσουν μόνο για μια βραδιά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2014 00:00:00