blank
 
blank

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο στις 15 Ιανουαρίου. Μια δύσκολη και επικίνδυνη όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο στις 15 Ιανουαρίου. Μια δύσκολη και επικίνδυνη όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Στις 15 Ιανουαρίου και ώρα 08:10, διαμορφώνεται το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, μια όψη που θεωρείται πολεμική και αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη. Ο Άρης από τους Ιχθείς “θολώνει” κάπως τα νερά και μπερδεύει τα σχέδια και τους στόχους μας, ενώ παράλληλα μας δημιουργεί περισσότερο εγωιστικά κίνητρα και μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε, τη στιγμή που ο Κρόνος από τον Τοξότη μας καλεί να σκεφτούμε περισσότερο και προσπαθεί να φρενάρει τις ενέργειές μας. Αποτέλεσμα αυτής της “σύγκρουσης”, θα είναι να εξαντλήσουμε όλη την ενέργειά μας ίσως και άσκοπα. Η ψυχραιμία, η υπομονή και η συγκέντρωση στους ρεαλιστικούς στόχους μας, ίσως αποσοβήσουν κάποιους κινδύνους.
 
Σε κοσμικό επίπεδο ωστόσο, η βία και η εγκληματικότητα θα αποκορυφωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ακραία καιρικά φαινόμενα με θύματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Κρόνου

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο τριήμερο (19-23/2, 21-24/5, 23-26/8 και 22-25/12).

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Κρόνο στις 15 Ιανουαρίου, τονίζει την ανάγκη σου να “τακτοποιήσεις” τη ζωή σου και σε πιέζει να πάρεις άμεσα σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια σοβαρή γνωριμία ή ακόμα και να επιστρέψεις σε μια παλιά σχέση. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου και σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, σημαντικές εξελίξεις θα συμβούν και στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες μπορεί να σε αγχώσουν αρχικά, θα σου δώσουν όμως παράλληλα την ευκαιρία να εξελιχθείς. Δεν αποκλείεται επίσης να αναζητήσεις μια νέα πορεία στο εξωτερικό. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, που διαμορφώνεται στις 15 Ιανουαρίου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, θα σε φέρει όμως αντιμέτωπο με έξοδα και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και παράλληλα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο φιλικό σου περιβάλλον. Σχέσεις που αντικειμενικά δεν σου ταιριάζουν, μπορεί να διακοπούν οριστικά, ενώ και στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, που θα σου προκαλέσουν διλήμματα. Ωστόσο, η θετική θέση του Άρη θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς και να βάλεις πιο γερές βάσεις, τουλάχιστον στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και αξίζουν πραγματικά. Έτσι, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια νέα ευκαιρία, σε μια σχέση που έχει κλονιστεί. Νέες, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ή και αισθηματικές ευκαιρίες προοπτικές μπορούν να προκύψουν και από το εξωτερικό. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 του μήνα, μπορεί να απειλήσει σοβαρά τις σχέσεις σου αλλά και τα επαγγελματικά σου, ειδικά αν δεν έχουν γερές βάσεις. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι πολύ πιθανό να ενταθούν τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν και να χρειαστεί μια δυναμική αντιμετώπιση. Οι σχέσεις που είναι δυνατές και πρέπει να παραμείνουν στη ζωή σου, δεν θα κλονιστούν, αρκεί να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κατανόηση. Ακόμα και σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, ο Κρόνος μπορεί να σου φέρει μια σοβαρή γνωριμία, που ωστόσο θα χρειαστεί να ξεπεράσει κάποια προβλήματα, για να εξελιχθεί. Μπορεί για παράδειγμα να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ σας ή άλλες υποχρεώσεις, που σας κρατούν μακριά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου καλό θα είναι να αποφευχθούν αλλαγές για λίγες μέρες. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η νέα θέση του Κρόνου στον τομέα της εργασίας σου, ήδη σου έχει δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία θα κορυφωθούν με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 15 Ιανουαρίου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη όψη, η θέση του Άρη στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν ή ακόμα και να σου φέρει ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, μπορούν να σου αποφέρουν σημαντικά έσοδα. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις πολύ σκληρά, για να επωφεληθείς στο έπακρο. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο εξωτερικό, τώρα μπορεί να σου δοθεί μια αξιόλογη ευκαιρία, που ωστόσο απαιτεί κάποιες θυσίες. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Κρόνος, που έχει περάσει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, υποστηρίζει όλες τις προσπάθειές σου, καθώς και την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 15/1, σίγουρα δεν αποτελεί απειλή για σένα. Ακόμα και αν προκαλέσει κάποιες πρόσκαιρες συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσετε θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σας και δεν αποκλείεται ακόμα και να σας ωθήσει να κάνετε το μεγάλο βήμα. Εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου και τα έξοδά σου ή και να επωμιστείς μεγαλύτερα βάρη από αυτά που αντέχεις. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τη λήψη δανείων, στα οποία ενδεχομένως να μην μπορέσεις να ανταποκριθείς. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Ιανουαρίου, πρόκειται να προκαλέσει σημαντικές δυσκολίες στις σχέσεις σου, τόσο με το σύντροφό σου όσο και με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Το ερχόμενο τριήμερο λοιπόν, θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου, καθώς μια σου λέξη μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις. Αν πάλι υποβόσκουν προβλήματα από το παρελθόν, ίσως αναβιώσουν και χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρεις, είναι ότι η όψη αυτή δεν έχει σκοπό να κλονίσει την “ανέμελη” ζωή σου, αλλά να σε βοηθήσει να “τεστάρεις” τις αντοχές σου στις δύσκολες καταστάσεις. Αν τελικά επέλθει ένας χωρισμός, αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη σχέση δεν είχε προοπτικές, ενώ αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτή την απειλή, σημαίνει ότι η σχέση σου δεν κινδυνεύει στο μέλλον. Όσο για τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις μέρες, ίσως χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να εξελιχθούν. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 15 Ιανουαρίου διαμορφώνεται το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Κρόνου, που ευτυχώς δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αφού ο Κρόνος βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Το ερχόμενο τριήμερο αναμένεται μεγάλη κινητικότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σημαντικές συζητήσεις και αυξημένες υποχρεώσεις, που μπορεί να σε κουράσουν, το αποτέλεσμα όμως θα σε αποζημιώσει. Αν μάλιστα ανήκεις στην κατηγορία των Ζυγών που αναζητούν μια νέα εργασία, ίσως αυτό το διάστημα βρεις μια δουλειά με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και καλές προοπτικές. Δεδομένου ότι η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει πολύ αξιόλογες γνωριμίες, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, καλό θα είναι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να τονίσεις περισσότερο τα προτερήματά σου, ώστε να αφήσεις καλές εντυπώσεις. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Ιανουαρίου, πρόκειται να τονίσει περισσότερο την υλική, αλλά και την συναισθηματική σου ανασφάλεια τις επόμενες μέρες, γεγονός που θα σε κάνει πιο συγκρατημένο στα έξοδά σου, αλλά και πιο κτητικό απέναντι στο σύντροφό σου. Αυτή η τακτική δεν θα σου βγει σε κακό, αφού ο Άρης που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, θα υποστηρίξει και θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου. Επιπλέον, η όψη αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και να βάλεις πιο γερές βάσεις στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς τώρα να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα. Νέες γνωριμίες αλλά και νέες προτάσεις εργασίας, μπορούν επίσης να έχουν θετικές εξελίξεις, αν τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη στις 15 Ιανουαρίου, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στη ζωή σου γενικότερα. Το ερχόμενο τριήμερο απαιτείται μεγάλη προσοχή στις δραστηριότητές σου και στη συμπεριφορά σου, καθώς η πίεση που νιώθεις το τελευταίο διάστημα ίσως σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές, που δύσκολα θα γίνουν αποδεκτές. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, που σου στερούν πολύτιμο χρόνο από άλλες, σημαντικές δραστηριότητες ή οικονομικά προβλήματα, που σου φαίνονται δυσεπίλυτα. Απαραίτητο στοιχείο για να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα η συγκεκριμένη όψη, είναι η ψυχραιμία, η υπομονή, αλλά και ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σου. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος, που βρίσκεται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει στις 15 Ιανουαρίου τετράγωνο με τον Άρη και σε καλεί να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις τους φόβους, που μπορεί να έχεις για το μέλλον σου. Παρά το γεγονός ότι αυτό το διάστημα ίσως έχεις ένα πιο βεβαρημένο υποσυνείδητο, η ευνοϊκή θέση του Άρη θα σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο στα προβλήματά σου, ενώ θα φέρει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Το ερχόμενο τριήμερο, η απομόνωση είναι κάτι που δεν ενδείκνυται, καθώς η επαφή σου με κόσμο μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές, ακόμα και μέσα από διαφωνίες. Το συγγενικό σου περιβάλλον και η οικογένειά σου μπορούν επίσης να σου προσφέρουν μια σημαντική υποστήριξη. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 15 Ιανουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα προκαλέσει μια αναταραχή στα οικονομικά σου. Το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές, ακόμα και με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς αναμένονται σημαντικές απώλειες. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να επενδύσεις κάποια χρήματα, καλό θα είναι να το αναβάλεις, μέχρι να αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα. Απώλειες μπορούν να σημειωθούν και στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς είναι πιθανό να ανακαλύψεις την ανειλικρίνεια κάποιων ατόμων και να θελήσεις να αποκοπείς από αυτά. Ωστόσο, οι όποιες αλλαγές συμβούν αυτές τις μέρες, γίνονται προς όφελός σου, αφού ο Κρόνος σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 15 Ιανουαρίου τετράγωνο με τον Κρόνο από τον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που επηρεάζει ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να καταβάλεις σκληρές προσπάθειες, αφού οι απαιτήσεις της δουλειάς σου και όχι μόνο, θα αυξηθούν κατακόρυφα. Η προθυμία σου να αποδεχτείς ή να αρνηθείς τις προκλήσεις θα κρίνει τις θετικές ή τις αρνητικές εξελίξεις. Αν λοιπόν επιδιώκεις μια προσωπική άνοδο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, χωρίς να δειλιάσεις αλλά και χωρίς να καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Οι σχέσεις σου δεν απειλούνται από αυτή την όψη, ίσως όμως χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο το οικογενειακό σου περιβάλλον ή την υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους. Μάθε τώρα πως θα σε επηρεάσει προσωπικά το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-01-2015 13:23:00