blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Δεν είναι μόνο ό,τι μπορεί να παρουσιάζεται μπροστά σου και να σε δυσκολεύει. Είναι και η δική σου αντίδραση που μπορεί να κάνει τη διαφορά! Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, που κορυφώνεται αύριο Πέμπτη, επηρεάζει ολόκληρη την εβδομάδα που διανύουμε και είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή πλανητική επιρροή, η οποία μας αφορά όλους, λιγότερο ή περισσότερο.

Sponsored Links

Ο Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Η όψη του τετραγώνου, είναι μία όψη πρόκλησης και τεσταρίσματος, μια και εμφανίζει δυσκολίες στην έκφραση ή τη διαχείριση των θεμάτων που ανακύπτουν. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες και τις δυνάμεις που διαθέτεις, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις επιτυχώς το όποιο εμπόδιο αναχαιτίζει τη δράση ή τα σχέδιά σου.

Εδώ έχουμε έναν Άρη, που καθώς βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, η ενέργειά του διοχετεύεται σε εσωτερική δράση και πολλές φορές ακόμα και σε παρασκηνιακή. Κάτω λοιπόν από αυτή την πλανητική συγκυρία της συνάντησής του με τον Κρόνο, θα εκφράσει έντονες ανάγκες και επιθυμίες, οι οποίες ωστόσο θα είναι μάλλον δύσκολο να επιτευχθούν ή να ολοκληρωθούν. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον απογοήτευσης, το οποίο θα εκφραστεί μέσα από πραγματικά δύσκολες συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Θέματα που σχετίζονται με πρόσωπα εξουσίας ή με τις αρχές γενικότερα, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα άσκησης εξουσίας, που θα γεννήσουν και αυτά με την σειρά τους πολλές εξελίξεις. Το διάστημα αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην μπαίνεις στη διαδικασία της αντιπαράθεσης ή της επιβολής των διαθέσεων και των απόψεών σου, αλλά να κρατήσεις μια περισσότερο αμυντική στάση απέναντι στα πράγματα και κυρίως, αποστάσεις από οτιδήποτε φαίνεται να σε δυσκολεύει ή να μην εξελίσσεται όπως το θέλεις.

Δεν είναι μια εποχή συλλογικότητας ή συνεργασιών, είναι προτιμότερο να κινηθείς σε ένα πιο μοναχικό κλίμα και περιβάλλον, αποφεύγοντας την όποια συνεργασία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σε κοσμικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να βρεθούμε μπροστά σε αναταραχές ή βίαια γεγονότα, αλλά και αντιδράσεις απέναντι σε όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον πλανήτη.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ σημαντικό να κινείσαι με έναν ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο, κοντρολάροντας κάθε ενέργεια, αντίδραση ή πρόκληση, που μπορεί να σε βγάλει από τα όριά σου. Η άσκηση είναι μια μορφή εκτόνωσης, που θα σε βοηθήσει σε κάθε περίπτωση να κρατήσεις τις ισορροπίες σου.

Τις ημέρες αυτές είναι πολύ σημαντικό να μιλά όσο το δυνατόν λιγότερο το ''Εγώ'', γιατί αυτό είναι που δημιουργεί και τα περισσότερα προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών θεμάτων, η κάθε αποφυγή ανοίγματος ή ρίσκου, μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις δυσκολίες ή να τις ελαχιστοποιήσεις.

Επίσης, προσοχή και κατά τις μετακινήσεις, αλλά και στον τρόπο που χειριζόμαστε εργαλεία, μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Σε έναν γενέθλιο χάρτη η όψη αυτή του τετραγώνου μεταξύ Άρη-Κρόνου (και ανάλογα με τις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται οι δυο πλανήτες) μπορεί να λειτουργήσει σαν σημαντική τροχοπέδη στη δημιουργικότητα και την έκφραση του ατόμου. Πολύ συχνά μπορεί να νιώσει πως το συναίσθημά του μπλοκάρεται, κυρίως από τις δικές του αναστολές, αμφιβολίες και ανασφάλειες, έτσι που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί, αλλά κυρίως δεν είναι εύκολο να το εκφράσει ή να το μοιραστεί. Έτσι, πολύ συχνά γίνεται ιδιαίτερα σκληρός με το περιβάλλον του ή ακόμα και με τον εαυτό του, μια και μέσα του δεν είναι εύκολο να πιστέψει πως μπορεί να καταφέρει την υλοποίηση των στόχων και των επιθυμιών του.

Πολύ συχνά βρίσκεται κάτω από το περιβάλλον έντονων εσωτερικών συγκρούσεων, οι οποίες πολύ εύκολα μπορεί να επηρεάσουν και τα θέματα της υγείας. Κυρίως, με την όψη αυτή συναντάμε έντονο πρόβλημα με θέματα που σχετίζονται με το ασβέστιο ή με τα κόκαλα, ενώ επίσης το άτομο αυτό μπορεί να έχει εκρήξεις θυμού και ζήλιας, τις οποίες εκφράζει με ιδιαίτερη ένταση, αποκόπτοντας τον εαυτό του ακόμη και από πρόσωπα που αγαπά, μια και έχει συχνά την τάση να γίνεται ακραίο στις αντιδράσεις του.

Οι δύο αυτοί πλανήτες λειτουργούν ακριβώς όπως σε ένα αυτοκίνητο λειτουργεί το γκάζι και το φρένο, όπου εδώ ο Άρης είναι το γκάζι και ο Κρόνος είναι τα φρένα. Το κλειδί που μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τη διαχείριση αυτής της δύσκολης όψης, είναι η εκτόνωση με φυσικούς τρόπους της συσσωρευμένης ενέργειας που το άτομο κουβαλάει. Η σωματική άσκηση κάθε μορφής, μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει επιβοηθητικά στην ψυχολογία.

Ένα δεύτερο κλειδί είναι η σωστή οργάνωση και μεθόδευση των στόχων και των φιλοδοξιών του ατόμου, έτσι που να μπορεί να χειριστεί με σύνεση και μέθοδο τους στόχους του, για να τους επιτύχει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Κρόνου

Η όψη επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως τους Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν και ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερο μέτρο, σύνεση και εγκράτεια, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τις συναισθηματικές αντιδράσεις και την έκφραση τους, όσο και γενικότερα στα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις τους, στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική τους ζωή. Επίσης, επηρεάζονται και αυτοί που έχουν σε γενέθλια όψη τον Άρη με τον Κρόνο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2017 19:00:00