blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Μπορεί ο Ερμής με τις χτεσινές του όψεις να συνηγορεί σε ένα κλίμα θετικών εξελίξεων, την εβδομάδα αυτή ωστόσο υπάρχουν άλλες δύο αστρολογικές όψεις, οι οποίες κάθε άλλο παρά ηρεμία μας υπόσχονται… Τα ηνία αναλαμβάνει από σήμερα ο Άρης με δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει και η πρώτη από αυτές είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Sponsored Links

Ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Και εξαρτάται καθαρά από τη δική σου διαχείριση, το πόσο δημιουργική μπορεί να είναι η ενέργεια που κυριαρχεί τις ημέρες αυτές γύρω σου αλλά και μέσα σου! Νοιώθεις μια εσωτερική ώθηση, που σε κάνει να θέλεις να αναλάβεις δράση, να μπεις στο παιχνίδι και να το κινήσεις όπως εσύ θέλεις…

Άρης και Πλούτωνας, δύο πλανήτες που στοχεύουν κυρίως στην ενεργοποίηση των φιλοδοξιών σου και των σχεδίων σου, στα οποία τώρα μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση και βαρύτητα…

Σε πολλές περιπτώσεις η όψη θα λειτουργήσει ισοπεδωτικά, μια και ούτε εσύ διαπραγματεύεσαι τις απόψεις σου, αλλά συνήθως ούτε και οι άλλοι, γεγονός που μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος διαπληκτισμού και έντασης, μια και ο καθένας θα θελήσει να επιβάλει την άποψή του στους άλλους, χωρίς τη διάθεση κατανόησης της άλλης πλευράς. Αυτό μπορεί να εκφραστεί ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με συλλογικές δράσεις αλλά και στον εργασιακό χώρο, προκαλώντας αδιαλλαξία και σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικότητα, γεγονός που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις ή ακόμα και τσακωμούς!

Και επειδή ο Άρης είναι πανίσχυρος στο ζώδιο του Κριού, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει έντονη ισχυρογνωμοσύνη, που είναι υπεύθυνη για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή, γιατί το κλίμα είναι πολύ εύκολο να διαταραχθεί στην προσπάθεια να επιβληθούμε απέναντι στους άλλους, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να βρεθούμε απέναντι από βίαιες ανακατατάξεις και συγκρούσεις την περίοδο αυτή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα

Και κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ελέγξτε τις διαθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε, αλλά και πώς λειτουργείτε απέναντι στις διαθέσεις των άλλων, γιατί το πεδίο τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας ζωής είναι ιδιαιτέρως εύφλεκτο. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτή για να κινήσετε με δυναμικό τρόπο τις υποθέσεις σας. Πάντα όμως να θυμάστε πως οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες την περίοδο αυτή και απαιτείται ευελιξία και προσεκτική διαχείριση!

imageMobile

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-02-2017 19:00:00