blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και τον Ερμή στους Ιχθείς: Όσο περισσότερο κρατάς τις αποστάσεις, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και τον Ερμή στους Ιχθείς: Όσο περισσότερο κρατάς τις αποστάσεις, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015, με τον Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ο Άρης την εβδομάδα αυτή έχει βαλθεί για τα καλά να μας ξεσηκώσει ή να μας… ανακατέψει. Το καινούργιο του ραντεβού σήμερα, είναι η όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, μια συνάντηση η οποία μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο αρνητικά, όπως είθισται να προοιωνίζει η όψη τετραγώνου, αλλά και δημιουργικά!
 
Βεβαίως, να πούμε πως όπου συμμετέχει ο Πλούτωνας τα πράγματα γίνονται περισσότερο δύσκολα απ’ ό,τι είναι συνήθως, μια και ο πλανήτης αυτός συμβολίζει την αφύπνιση των σχεδίων, των επιθυμιών ή των φιλοδοξιών! Το ερώτημα είναι τι τρόπους θα χρησιμοποιήσει κανείς, προκειμένου να φτάσει στην κορύφωσή του, στο αποτέλεσμα που επιδιώκει… Κι εδώ έρχονται τα δύσκολα, μια και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μιλά για την καταστρατήγηση των όρων, τωνορίων, των αξιών, προκειμένου κάποιος να φτάσει στο στόχο του!
 
Παράλληλα, η όψη κρύβει πολύ δυνατά παιχνίδια εξουσίας… Ποιος είναι πιο ισχυρός από τον άλλον και ποιος θα μπορέσει να επιβάλει τη δική του άποψη σε αυτόν που θεωρεί κατώτερο του! Και πάντα, σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις υπάρχει αυτός που νικά κι αυτός που μένει πίσω… Γιατί, μπορεί ο Πλούτωνας να έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον Άρη ενεργειακά, όμως ο Άρης εδώ είναι πανίσχυρος, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, στο σπίτι του, πάνοπλος και έτοιμος όχι μόνο να κατακτήσει, αλλά και να υπερασπιστεί τις κατακτήσεις του μέχρι τελικής πτώσεως! Η σύγκρουση που επέρχεται, είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί!
 
Οι ημέρες αυτές έχουν έντονες συγκρούσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, μια και κανένα από τα δύο μέρη που αντιπαρατίθενται δεν είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει τη θέση του στο άλλο! Νικητής θα χριστεί όχι απαραίτητα αυτός που είναι πιο δυνατός, αλλά αυτός που μπορεί να αξιοποιήσει και άλλες δεξιότητές του, την ευελιξία, τη στρατηγική, την εξυπνάδα του, μια και η αναμέτρηση δυνάμεων μάλλον δεν είναι αρκετή!
 
Οι σχέσεις ταλαιπωρούνται μέσα από έντονες συναισθηματικές φορτίσεις, διλήμματα και συγκρούσεις, που κυριολεκτικά έρχονται να μεταμορφώσουν το τοπίο και να το μετατρέψουν σε… πεδίο μάχης! Κανείς δεν προτίθεται να συμβιβαστεί ή να παραχωρήσει ζωτικό χώρο στον άλλον και τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν ρήξεις, που θα έχουν οριστικό χαρακτήρα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!
 
Τα συναισθήματα της ζήλιας, του ανταγωνισμού και του θύμου δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για πάσης φύσεως αναταράξεις, που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξουν. Αποκαλύψεις μυστικών πάσης φύσεως, μπορεί να γίνουν η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι!
 
Βεβαίως υπάρχει και η άλλη πλευρά, που μιλά για την επιθυμία που ατσαλώνεται, αντιστέκεται σθεναρά σε όποια δυσκολία και αν παρουσιαστεί στο διάβα της και υπερπηδά κάθε εμπόδιο, προκειμένου να φτάσει στον τελικό της στόχο, στον προορισμό της! Και έτσι, όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να μετασχηματιστεί σε κάτι άκρως δημιουργικό, που θα ενισχύσει την ψυχολογία και θα οδηγήσει σε σημαντικές νίκες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μην αφήνετε το παρορμητισμό, το θυμό ή το όποιο αρνητικό συναίσθημα νιώθετε να βγει προς τα έξω και να αναζητήσει εκτόνωση, γιατί είτε μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις και συγκρούσεις, για τις οποίες να μην είστε προετοιμασμένοι!

Ερμής στους Ιχθείς

Παράλληλα, αύριο έχουμε και την μετακίνηση του Ερμή, που περνά στο καινούριο του σπίτι, αυτό των Ιχθύων, που θα τον φιλοξενήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει τη σκέψη, τι ιδέες, τον τρόπο που εκφραζόμαστε, τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους γύρω μας και έτσι, στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, που είναι και το ζώδιο της πτώσης του, η επικοινωνία αποκτά μια ιδιαίτερη ευαισθησία… Γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό υπάρχει μια μεγαλύτερη ασάφεια στο λόγο, αλλά και στον τρόπο που σκεπτόμαστε, με αποτέλεσμα η επικοινωνία να γίνεται με μια σχετική δυσκολία. Είναι πολύ εύκολο το διάστημα αυτό να υπάρξουν αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, αφού δεν είμαστε απόλυτα σαφείς όταν προσπαθούμε να εκφράσουμε αυτά που σκεπτόμαστε! Υπάρχει επίσης μια έντονη τάση να είμαστε πιο πολύ “στον κόσμο μας”, καθώς η φαντασία και το όνειρο ενισχύονται το επόμενο διάστημα και μας παρασύρουν
 
Όμως, έκφραση είναι και η τέχνη! Είναι μια περίοδος που μπορεί να θελήσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με καλλιτεχνικά θέματα, που λειτουργούν ιδιαίτερα ευεργετικά στην ψυχή μας! Επίσης, και πνευματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, μια και ο Ερμής στους Ιχθείς βοηθά να τα κατανοήσουμε πολύ περισσότερο.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στους Ιχθείς

Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί ευεργετούνται περισσότερο από την νέα θέση του Ερμή. Τους δίνεται η δυνατότητα μιας μεγαλύτερης άνεσης στην επικοινωνία και θα μπορέσουν να εκφραστούν πολύ καλύτερα, αλλά και να βελτιώσουν τις κοινωνικές τους επαφές. Επίσης, το διάστημα αυτό ίσως να αναζητήσουν και νέα ενδιαφέροντα, που να αφορούν την τέχνη ή και πιο πνευματικά θέματα. 

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι