blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Το… κτήνος μέσα μας!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Το… κτήνος μέσα μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία

Στις 14 Ιουνίου μία όψη άκρως ενδιαφέρουσα και τολμηρά επικίνδυνη σχηματίζεται: το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Το κτήνος σπάει τα δεσμά του και τρέχει ελεύθερο. Πόλεμος και ειρήνη, έγκλημα και τιμωρία. Λέξεις-κλειδιά, που χαρακτηρίζουν την όψη αυτή.
 
Ο Άρης εκπροσωπεί τον ανδρισμό, την επιβολή, τη δύναμη για ακαριαίες αποφάσεις και πράξεις, τον αποτελεσματικό παρορμητισμό. Σε συνδυασμό με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, δημιουργείται μια αδυσώπητη δύναμη, που μπορεί να παρασύρει τα πάντα. Σε ποιο επίπεδο η δύναμη αυτή διαδραματίζεται και εξασκείται, αναλύεται μόνο κατόπιν μελέτης των προσωπικών ωροσκοπίων. Αν δηλαδή ένα άτομο, θα την υποστεί ή θα την εφαρμόσει.
 
Με την επιρροή του Πλούτωνα, ο Άρης αποκτά έλεγχο και βάθος. Από τη μία μεριά, θα βιώσουμε πρωτόγονες, ανεξέλεγκτες και τρανταχτές επιθέσεις, ενώ από την άλλη, η αποθεματική μας ενέργεια θα είναι ατελείωτη. Κάτι σαν να λέμε… “έχουμε αντοχές εμείς σε πιέσεις, ας έρθουν και άλλες”. Τώρα είναι η ώρα να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, με ποσοστό επιτυχίας τεράστιο, αφού τα αποθέματά μας, οι φιλοδοξίες και η επιβολή μας στις αδυναμίες μας, είναι θηριώδης. Έστω και αν χρειαστεί να προβάλουμε τη σεξουαλικότητα μας, σαν το καλύτερό μας χαρτί.
 
Αυτό που απαιτείται όμως από μας, είναι η απόλυτη πίστη σε στόχους, η συγκέντρωση και η μεθόδευση. Οποιοδήποτε εγχείρημα αναλαμβάνουμε, οφείλει να στεφανώνεται από νίκη, έστω με υψηλό κόστος. Είναι και το μόνο άλλωστε που διεγείρει τη φαντασία μας.

Σχέσεις ελέγχου

Οι έρωτες γίνονται και αυτοί… επιμονή, εμμονή και στόχος, ενώ λειτουργούμε χειριστικά, ώστε στο τέλος να λάβουμε αυτό που επιδιώκουμε. Η επικοινωνία με το σύντροφο και αυτή προβληματική, δεν ανοίγουμε τα χαρτιά μας, αλλά κρατάμε μυστικά, κάτι που δημιουργεί στον άλλον καχυποψία και υποψίες για παράνομες δικές μας ενέργειες και ζήλειες, αφού νιώθει ανασφάλεια και φόβο απώλειας.
 
Πρόσφορο έδαφος για παράνομες, κρυφές και εξωσυζυγικές ιστορίες, που είναι καταδικασμένες να παραμείνουν στο σκοτάδι της μυστικοπάθειας και της ενοχής. Και ακριβώς αυτές οι δεύτερες, παράλληλες σχέσεις, λειτουργούν σαν διέξοδο στη πίεση των ημερών, σαν συναισθηματικός αερόσακος και θάψιμο του θυμού, που μπορεί να φέρνει κάποιος από το σπίτι του, προφυλάσσοντας να μη γίνει η έκρηξη και… υπάρξουν θύματα!
 
Ο ερωτισμός έντονος και εκτός ελέγχου, ασυγκράτητος, ψάχνει να βρει εκτόνωση και συχνά χρειάζεται χαλιναγώγηση. Μέσα από το σεξ, η προσπάθεια να υποταγεί ο σύντροφος, είναι ξεκάθαρη.
 
Το θετικό των ημερών όμως, είναι πως αποζητάμε σχέσεις ουσιαστικές, με τις όποιες αντιξοότητες, σχέσεις με βάθος και δυσκολία, σχέσεις με διάρκεια, αλλά περίπλοκες. Η ανταγωνιστικότητα που θα εμφανιστεί ανάμεσα στο ζευγάρι, θα κλονίσει τα θεμέλια της σχέσης, θα προκαλέσει τριγμούς, αλλά και ακραίες διεκδικήσεις του ενός προς τον άλλον. Σαν τελικό αποτέλεσμα, το παιχνίδι αυτό της ερωτικής εξουσίας (γιατί για τέτοιο πρόκειται), δεν προβλέπεται να έχει νικητή, παρά μόνο δύο εξαντλημένους παίκτες, που έχουν για ρινγκ ένα κρεβάτι.
 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι