blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Μια εξαιρετικά θετική όψη!

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Μια εξαιρετικά θετική όψη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 4 Ιανουαρίου σχηματίζεται ένα εξαιρετικά θετικό τρίγωνο μεταξύ του ευεργέτη πλανήτη Δία και του Άρη. Η όψη αυτή μας κινητοποιεί να δραστηριοποιηθούμε, να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα ιδανικά μας και να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή, έτσι όπως την φαντάζεται ο καθένας προσωπικά. Το γεγονός βέβαια ότι ο Δίας βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, που σχετίζεται με την συλλογική δραστηριότητα, συνιστά και ευνοεί περισσότερο μια ομαδική δράση, που εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα και προοπτικές. Οι Δίδυμοι ωστόσο είναι και το ζώδιο της ευελιξίας και έτσι ο Δίας μας βοηθά να προσαρμοστούμε με τις ανάγκες της εποχής και να κινηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο του Άρη με τον Δία.

Τα ζώδια που θα χειριστούν καλύτερα αυτή την όψη και θα πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, όχι μόνο χάρη στις προσπάθειες αλλά και χάρη στην εύνοια της τύχης είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και ακολουθούν της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ίσως χρειαστεί να καταβάλουν λίγη περισσότερη προσπάθεια ενώ οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα πρέπει να προσέξουν να μην εκφράσουν υπερβολική αυτοπεποίθηση, που μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Το τρίγωνο Άρη-Δία και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Δία στις 4 Ιανουαρίου θα σου φέρει μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα την δικαίωση που επιθυμείς. Έτσι, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχεις τις γνωριμίες που κάνεις, γιατί ίσως πίσω από αυτές κρύβεται ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Η ίδια όψη θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με κάποια άτομα αλλά και να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα αλλάξει τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια απρόσμενη γνωριμία θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 4 Ιανουαρίου σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Άρη με τον Δία, το οποίο θα αποδειχθεί αρκετά εποικοδομητικό τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σου. Η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια που θα σου εξασφαλίσουν μια πιο άνετη διαβίωση και θα σου φέρουν την ευημερία που επιθυμείς. Ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα σου αποφέρει μεγάλα οφέλη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, αφού στο προσεχές μέλλον, μπορείς να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό ένας επικείμενος γάμος να γίνει αιτία να μπεις σε έναν καλύτερο κοινωνικό κύκλο ή να σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Δία που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, στις 4 Ιανουαρίου θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, και να τα δεις να πραγματοποιούνται ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι η συγκεκριμένη όψη σου δίνει την δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά και έτσι ίσως θα πρέπει να πειραματιστείς ξεκινώντας μια δική σου εργασία που είναι σίγουρο ότι θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου μια νέα γνωριμία θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Δία στις 4 Ιανουαρίου μπορεί να μην φέρει σε σένα τα τεράστια οφέλη που θα φέρει σε άλλα ζώδια, ωστόσο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μερικά οικονομικά προβλήματα και παράλληλα θα σου δώσει την δυνατότητα να χειριστείς κάποιες αντίξοες καταστάσεις με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Εξάλλου, η διέλευση του Δία από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αυξάνει την διαίσθησή σου και σου επιτρέπει να επικαλεστείς τις περασμένες σου εμπειρίες, προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παγίδες και να χαράξεις ένα καλύτερο μέλλον. Φυσικά δεν λείπει και η τύχη από το πλευρό σου που θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σου. Έτσι, με λίγη προσπάθεια, θα καταφέρεις να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Δία στις 4 Ιανουαρίου είναι κατάλληλο για να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και να εξασφαλίσεις την δόξα και την επιτυχία που λαχταράς. Τα οικονομικά σου – που αποτελούν για σένα την κινητήριο δύναμη – θα πάρουν μια ανοδική πορεία, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, τώρα που σε ευνοούν οι συνθήκες. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα των σχέσεών σου και κάποια γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειές σου και να αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στις 4 Ιανουαρίου ο ευεργέτης Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και η συγκεκριμένη όψη σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους σου. Ο Δίας που βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει τώρα την ευκαιρία να κινητοποιηθείς και να αρχίσεις να υλοποιείς τα οράματά σου ένα προς ένα. Η ανασφάλεια που ένοιωθες το τελευταίο διάστημα, θα εξανεμιστεί και θα αποκτήσεις και πάλι την γνωστή σου αυτοπεποίθηση που θα σου επιτρέψει να περάσεις δυναμικά στη δράση. Έτσι, θα εξασφαλίσεις μια επαγγελματική σταθερότητα αλλά και την οικονομική ευμάρεια που επιθυμείς. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, μια νέα γνωριμία που μπορεί να θεωρήσεις πρόσκαιρη, σύντομα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στις 4 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού μαζί με το ζώδιό σου θα σχηματιστεί ένα μεγάλο τρίγωνο, που αποτελεί τον καλύτερο αστρολογικό σχηματισμό. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα δεις μεγάλες αλλαγές τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου ή ακόμα και στην ίδια την προσωπικότητά σου και την εμφάνισή σου. Εξάλλου, οι προσπάθειες που κάνεις το τελευταίο διάστημα θα αρχίσουν επιτέλους να αποδίδουν καρπούς και θα σου δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα επιτεύγματά σου. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει είναι ήδη αρκετές και μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία, αν το επιθυμείς, ή να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που έχει περάσει εδώ και λίγο καιρό στο δικό σου ζώδιο, σε βοηθάει να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να αποκοπείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν ή απλά δεν σου ταιριάζουν. Αυτή η διαδικασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να βάλεις την ζωή σου σε πιο γερά θεμέλια και να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση. Το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου έρχεται να βοηθήσει τις προσπάθειές σου και να σου εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό μέλλον. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλα είναι εύκολα για σένα, αντίθετα, ίσως χρειάζεται όχι μόνο μια καλή στρατηγική αλλά και μεγάλη δύναμη για να την εφαρμόσεις, σίγουρα όμως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αφού θα σου εξασφαλίσει την ισορροπία και την ευημερία που επιθυμείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει ο δικός σου κυβερνήτης ο Δίας μαζί με τον Άρη στις 4 Ιανουαρίου θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για τις σχέσεις σου, αφού θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία όχι μόνο με τον σύντροφό σου, αλλά και με άλλα πρόσωπα με τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεις προβλήματα. Τις επόμενες μέρες θα καταφέρεις να ανοίξεις ένα νέο διάλογο και να βρεις τρόπο να οικοδομήσεις μια νέα σταθερότητα, επιλύοντας διαφορές που δημιουργούσαν σοβαρά εμπόδια. Αν μάλιστα υπάρχει μια επαγγελματική συνεργασία που αντιμετωπίζει προβλήματα, τώρα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας. Όσοι Τοξότες είναι αδέσμευτοι, θα κάνουν μια σημαντική γνωριμία αυτές τις ημέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 4 Ιανουαρίου ο Δίας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη και σε επηρεάζει θετικά τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον οικονομικό. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στον οικιακό σου χώρο που σε προβληματίζουν, όπως για παράδειγμα μια σημαντική αγοραπωλησία, τώρα θα εξελιχθούν γρήγορα, γεγονός που θα σε χαροποιήσει αφάνταστα. Επιπλέον, αν επιθυμείς να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση στη δουλειά σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις τις ικανότητές σου και να αγωνιστείς, παραμερίζοντας όμως κάθε εγωιστικό κίνητρο. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στις 4 Ιανουαρίου και σου δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ζωή σε πολλούς τομείς, όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σου, αλλά και χάρη στον παράγοντα της τύχης. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις κυρίως στην προσωπική σου ζωή, αφού αν έχεις ήδη μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια εγκυμοσύνη που θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε επηρεάσει καθοριστικά. Με τον Δία στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορείς ακόμα να σκεφτείς την πιθανότητα να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη εργασία, που πολύ γρήγορα θα σου φέρει μεγάλα κέρδη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας σχηματίζει στις 4 Ιανουαρίου τρίγωνο με τον Άρη και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως υπάρξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές που σου δίνουν την δυνατότητα να εργαστείς μέσα από το σπίτι σου, γεγονός που θα δεχτείς ευχάριστα, αφού θα γλιτώσεις από άσκοπες μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να σκεφτείς την πιθανότητα μιας μετακόμισης σε μια νέα γειτονιά που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου την δεδομένη στιγμή. Όσοι Ιχθείς τέλος, σκέφτεστε να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όλες τις λεπτομέρειες και αφήστε τα υπόλοιπα στην τύχη που φαίνεται να είναι δίπλα σας αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2013 00:00:00