blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ουρανό: Το απρόβλεπτο είναι πάντα συναρπαστικό!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ουρανό: Το απρόβλεπτο είναι πάντα συναρπαστικό!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 8 Σεπτέμβρη 2015, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ουρανό

Ζωηρό, δημιουργικό, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό το χρώμα της σημερινής ημέρας, σε παρασύρει, σε ενθαρρύνει και σε κάνει να θέλεις να αναζητήσεις εκείνες τις ποιότητες της ελευθερίας, της ξενοιασιάς και κυρίως του διαφορετικού! Ο Άρης συναντιέται με τον Ουρανό σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέζει, να σε αγχώνει ή να μην δίνει χρώμα στην καθημερινότητά σου!
 
Μια στιγμή αρκεί για να πραγματοποιήσεις την όποια αλλαγή μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, καθώς προκύπτουν εκείνες οι χωροχρονικές συγκυρίες, τα γεγονότα που έχουν έντονα ξαφνικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα και φέρνουν πραγματικά συναρπαστικές καταστάσεις και εξελίξεις! Δεν αποκλείεται να πέσεις πάνω σε μια λύση ή μια διευκόλυνση σε ένα σχέδιο σου, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να το υλοποιήσεις, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται, απογειώνεται και σε συνεπαίρνει, καθώς οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρο ή σε μια επιθυμία…
 
Ας μην ξεχνάμε πως ο Ουρανός βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και μπορεί να επαναφέρει γεγονότα από το παρελθόν, δίνοντας έτσι στα πράγματα μια άλλη διάσταση…
 
Φυσικά, οι εξελίξεις αφορούν και την ερωτική σου ζωή, που αποκτά ένα νέο νόημα, είτε με ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, που έχουμε ακόμα πολλά να ανταλλάξουμε μαζί τους, είτε με νέες γνωριμίες, που από την πρώτη στιγμή που θα συναντήσει το βλέμμα σου το βλέμμα του άλλου, νοιώθεις το εσωτερικό σου καμπανάκι να χτυπά πολύ δυνατά… Και είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που μπορεί να σε απογειώσει!
 
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι έντονο, ανατρεπτικό και συχνά μοιραίο. Είναι η σπίθα που χρειάζεται, για να τροφοδοτήσει την ενέργεια και το συναίσθημα! Και φυσικά, όταν αυτό πυροδοτηθεί, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει… Ετοιμάσου να ζήσεις μια συναρπαστική εμπειρία, που μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει, έστω κι αν κανείς δεν ξέρει για πόσο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται απο το τρίγωνο Άρη-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι εμπειρίες που σας επιφυλάσσουν ημέρες αυτές, είναι πραγματικά μοναδικές… Τώρα μπορείτε να περιμένετε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, την προώθηση ενός σχεδίου σας με πολύ ξαφνικό τρόπο ή την ανανέωση της ερωτικής σας ζωής… Ό,τι και αν προκύψει, το σίγουρο είναι πως πρέπει να το εκμεταλλευτείτε!
 
Ευχές για μια όμορφη μέρα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-09-2015 20:00:00