blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία: Τον έρωτα πρέπει πρώτα να τον αναγνωρίσει η ψυχή σου!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία: Τον έρωτα πρέπει πρώτα να τον αναγνωρίσει η ψυχή σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Με έντονες διαθέσεις ξεκινά η εβδομάδα, μια και το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια σειρά θετικών εξελίξεων με την… υπογραφή του Άρη απο τον Σκορπιό και του Ποσειδώνας απο τους Ιχθύες. Και οι δύο βρίσκονται στην κυριαρχία τους, τόσο ο Ποσειδώνας ως κυβερνήτης των Ιχθύων, όσο και ο Άρης ως παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού. Και όταν μιλάμε για νερό, μιλάμε κυρίως για συναίσθημα!
 
Οι δύο τους συναντώνται μέσα από μια θετική γωνία τριγώνου και σε βγάζουν από τα συνηθισμένα σου μέτρα και όρια, καθώς σου προκαλούν τη διάθεση να το ρίξεις… έξω, ό,τι και αν σημαίνει αυτό! Οινοποσίες, γλέντια και διασκέδαση, εύκολα σε κάνουν να ξεφύγεις από την συνηθισμένη σου στάση και συμπεριφορά τις μέρες αυτές.
 
Παράλληλα, ο έρωτας περνά σε μια άλλη διάσταση, όπου το χάδι, η επαφή ακολουθούν την διαδρομή του αισθησιασμού, που θα εκτονώσει τις όποιες διαθέσεις σου! Οι ερωτικές εμπειρίες διανθίζονται, βγαίνουν και αυτές έξω απο τα συνηθισμένα τους όρια και πλαίσια, πρωτοστατούν σε έναν χορό απολαύσεων, βασισμένες στο παιχνίδι των αισθήσεων! Ωστόσο, ο έρωτας μπορεί να ακολουθήσει και μια πιο πνευματική διαδρομή, που ενώνει πρωτίστως τις ψυχές, απογειώνοντας την ένωση των σωμάτων!
 
Από την άλλη, η όψη Άρη-Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε μολύνσεις, δηλητηριάσεις, ιώσεις και οτιδήποτε μπορεί να προέλθει από την υπερκατανάλωση του αλκοόλ ή άλλων καταχρήσεων, μια και τις ημέρες αυτές το συναίσθημα είναι αυτό που ορίζει το παιχνίδι και συχνά γίνεται ανεξέλεγκτο!
 
Ταυτόχρονα όμως, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι και εκείνες οι ''ιδιαίτερες'' πνευματικές εμπειρίες, που σε στρέφουν εντός σου και μπορεί να σου ανοίξουν κάποια πνευματικά μονοπάτια, γεμάτα… κοσμικές συνδέσεις, που απογειώνουν την ύπαρξή σου και να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πολύ καλύτερα το μεγαλείο της μοναδικότητάς σου!
 
Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορείτε να στραφείτε εντός σας και να αναζητήσετε την μαγεία της Ύπαρξης! Μπορείτε βεβαίως και να αφεθείτε σε έναν έρωτα, που θα σας ταξιδέψει και θα σας χαρίσει πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που κορυφώνεται επίσης σήμερα, παραπέμπει σε μια… καταναλωτική μανία, που μπορεί να μας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, καθώς δεν υπάρχει μέτρο ή όριο! Αρκεί να ικανοποιηθεί το συναίσθημα μας! Παραπέμπει ωστόσο και σε μια ανανέωση της ερωτικής ζωής (και πάλι με έμφαση στους/στις πρώην!), ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιες νέες ευκαιρίες σε παλιότερα σχέδια, που επανέρχονται στο προσκήνιο με καινούρια δεδομένα!
 
Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να σας δώσουν καινούργιες προοπτικές σε παλιά σχέδια σας!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι