blank
 
blank

Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!

Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τι προβλέπουν τα άστρα για το διάστημα από 20 μέχρι 23 Νοεμβρίου 2017, υπό την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Αφροδίτης σε εξάγωνο με Πλούτωνα και πως επηρεάζουν το ζώδιο σου. Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

Το εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα

Το συναίσθημα κυριαρχεί τις ημέρες αυτές και είναι αυτό που σε οδηγεί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, μια και όλα γύρω σου κινούνται κάτω από έντονα ερωτική διάθεση που δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο!

Υπεύθυνοι γι αυτή την επιρροή, οι δύο “Μετρ” των ερωτικών η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, που συναντώνται την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 μέσα από μια όψη εξαγώνου, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ένταση στα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής.

Οι επιθυμίες πρωτοστατούν, τα πάθη αναζωπυρώνονται και υπάρχει έκδηλη η έκφραση τους στις συμπεριφορές, στις διαθέσεις και στα βλέμματα!

Είναι μια θαυμάσια στιγμή να ανανεώσεις την σχέση σου που μπορεί να έχει βαλτώσει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να δημιουργήσεις το κλίμα εκείνο που θα σε φέρει πιο κοντά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, προσδίδοντας μια άλλη χροιά και ένταση στη σχέση σας.

Τις ημέρες αυτές μιλούν κυρίως τα συναισθήματα, που πολλές φορές εκφράζονται και με απόλυτο η απαιτητικό τρόπο, και σε κάνουν να αναζητάς την εκτόνωση τους.

Κάτω από αυτή την επιρροή των άστρων, παλιοί, αλλά και νέοι έρωτες γράφουν τώρα τη δική τους ερωτική ιστορία, με έντονα χρώματα, μια και Αφροδίτη – Πλούτωνας, μιλούν πάντα ή σχεδόν πάντα για εκείνα τα μοιραία πάθη που κυριαρχούν επάνω μας απόλυτα και ολοκληρωτικά.

Οι καινούργιες συναντήσεις που γίνονται κάτω από αυτήν την ενέργεια, σε στιγματίζουν, σε αλλάζουν και σου δημιουργούν έναν νέο τρόπο να βλέπεις από δω και πέρα τον εαυτό σου και τη ζωή σου.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, που θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάνε ή να συναντήσουν ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα ζήσουν πολύ δυνατές, έντονες στιγμές στην ερωτική τους ζωή.

Ο Ήλιος στον Τοξότη

Το επόμενο σημαντικό γεγονός των πρώτων ημερών της εβδομάδας , είναι η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.

H νέα αυτή θέση του Ηλίου έρχεται να τραβήξει τις κουρτίνες στην καθημερινότητα μας και να επιτρέψει στο φως να λούσει τις ζωές μας, και κυρίως τις καρδιές!

Ότι και αν είναι αυτό που μπορεί να σε ζόρισε ή να σε δυσκόλεψε ή ακόμα και να σου δημιούργησε μια απαισιόδοξη διάθεση το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορείς να το αφήσεις πίσω σου και να ατενίσεις με μια άλλη πιο αισιόδοξη διάθεση το μέλλον.

Αυτή την περίοδο, αρχίζεις να βλέπεις με άλλα μάτια το νόημα της ζωής! Γιατί τελικά η ζωή και μπορεί και είναι όμορφη, απλά πολλές φορές χρειάζεται μια μικρή μετακίνηση στην οπτική σου...

Αυτή λοιπόν την δυνατότητα σου δίνει ο Ήλιος στον Τοξότη και σε βοηθά να ανακαλύψεις τις πηγές της χαράς και αισιοδοξίας που έχεις μέσα σου!

Ο Τοξότης, έρχεται μετά από ένα ταξίδι στα βαθιά σκοτάδια του Σκορπιού και με τίποτα και για κανένα λόγο δεν θέλει να επιστρέψει σε αυτά! Τώρα νοιώθει την ανάγκη να τρέξει μπροστά, να εξερευνήσει, να ανακαλύψει την ομορφιά που βρίσκεται γύρω του.

Παρατηρώντας τον χάρτη της εισόδου του Ήλιου στον ζώδιο του Τοξότη, βλέπουμε τον Δία (κυβερνήτη του Τοξότη), να βρίσκεται στον Σκορπιό και να σχηματίζει μια ακριβή όψη εξαγώνου με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Το διάστημα αυτό κυριαρχούν θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, αλλά και επαγγελματικά, που φαίνεται να παίρνουν μια νέα τροπή, να ανανεώνονται και να εξελίσσονται. Ίσως όχι με τον τρόπο που τα είχαμε σχεδιάσει, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι ένα βήμα εξέλιξης που μας διευκολύνει.

Εκείνο όμως που φαίνεται πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, είναι τα συναισθηματικά μας ζητήματα, μια και θα υπάρχει περισσότερο η τάση να ξεφύγουμε από ότι μπορεί να λειτουργεί πιεστικά στον ψυχισμό μας ή να μην νοιώθουμε την ανάγκη αυτής της βαθιάς σύνδεσης με τους άλλους.

Ίσως προτιμήσουμε την πιο επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων, αυτήν την πιο ανάλαφρη, χωρίς τα συναισθήματα εκείνα που μας βαραίνουν ή μας δυσκολεύουν. Και είναι και πολύ πιθανό να γίνουμε και ιδιαίτερα αυστηροί ως προς την κρίση μας απέναντι σε τέτοιου είδους θέματα ή οτιδήποτε μας αναγκάζει να μπούμε σε βαθιές αναλύσεις ή να νοιώσουμε πολύ βαθιά συναισθήματα που οδηγούν αλλού από εκεί που θέλουμε να πάμε.

Είναι μια περίοδος εξωστρέφειας, αισιοδοξίας και ανοιγμάτων, που μας επιτρέπει να κάνουμε μια μεγάλη στροφή ως προς τον τρόπο που μέχρι τώρα αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις γύρω μας, και είναι ακριβώς αυτή η αλλαγή που μπορεί να μας κάνει να καταφέρουμε ακόμα και σημαντικά βήματα ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Από τη νέα θέση του Ήλιου, ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Πύρινης τριπλότητας: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια επανεκκίνηση στα όποια θέματα έχουν προς εξέλιξη, να ζήσουν πιο ανάλαφρα, αλλά κυρίως και πιο χαρούμενα! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις σημερινές προβλέψεις και δες παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-11-2017 19:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι