blank
 
blank

Τα άστρα 30/6 ως 2/7, με τον Πλούτωνα σε αντίθεση με Άρη.

 
Τα άστρα 30/6 ως 2/7, με τον Πλούτωνα σε αντίθεση με Άρη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Τις ημέρες αυτές τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Όλα μπορεί να θυμίζουν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Το θέμα είναι πόσο κοντά σου είναι!

Η πραγματικότητα γύρω σου, σε τροφοδοτεί με μηνύματα που ενισχύουν την ανασφάλειά σου, τις φοβίες σου, το άγχος σου, κάνοντας το δύσκολο δυσκολότερο και συχνά αφαιρώντας σου κάθε ελπίδα πως μπορείς να τα καταφέρεις! Τις ημέρες αυτές μπορεί να ακούσεις πολλά, που ταράζουν για τα καλά τον ψυχισμό σου, ενώ μπορεί να γίνεις αποδέκτης και πιο προσωπικών εξελίξεων, με ή χωρίς τη δική σου συμμετοχή! Βλέπεις, ο Πλούτωνας, αυτός ο ανερμήνευτος πλανήτης, κινείται ύπουλα και μυστικά, και δε σε προετοιμάζει καθόλου γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί…

Sponsored Links

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα

Αν εξαιρέσουμε όμως τις πληροφορίες που αφορούν ''κοσμικά '' γεγονότα, που κι αυτές μπορεί να παίξουν ένα ρόλο στη διαμόρφωση του ψυχισμού σου, σε πιο προσωπικό επίπεδο έχεις κι εσύ τη δική σου συμμετοχή και τη δική σου ευθύνη… Και μπορεί η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα να υπονομεύει τη σκέψη σου με όλες εκείνες τις δυσάρεστες και ''σκοτεινές'' σκέψεις, μα να θυμάσαι πως στο κατά πόσο θα παραδοθείς σε αυτές και, πολύ περισσότερο, κατά πόσο θα επηρεάσουν τον τρόπο που κινείσαι ή συμπεριφέρεσαι, η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου!

Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, την ημέρα της Κυριακής, μπορεί να ειπωθούν πολλά και κυρίως καταστροφικά σενάρια, και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι κι έτσι… Το σίγουρο είναι όμως, πως δεν υπάρχει μόνο η μια οπτική (ευτυχώς)! Πάντα (ή σχεδόν πάντα) η δημιουργία της θετικής ή της αρνητικής οπτικής και αντίστοιχα χειρισμού, σε αφορά και μάλιστα άμεσα! Για να το δούμε λοιπόν…

Το πρώτο ''κλειδί'' για την κατανόηση της δράσης του Άρη – Πλούτωνα, είναι πως πάντα θα υπάρχει ένας λόγος, κοινωνικός ή προσωπικός, που φρενάρει τη δράση σου και σε αποδιοργανώνει. Ή θα σε στρέφει σε λάθος κινήσεις κι εκτιμήσεις, που κυριολεκτικά σε αποδυναμώνουν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπεις το στόχο ή το όνειρό σου, για να ασχοληθείς με αυτό που οι ''άλλοι'' σου επιβάλλουν ή ορίζουν για εσένα. Γιατί έτσι είναι στημένο το ''παιχνίδι''. Να υπάρχει πάντα ένας πιο ισχυρός από εσένα, που θα σου επιβάλλει τους νόμους και τους κανόνες του. Θα σου χτυπά παλαμάκια κι εσύ θα χορεύεις στο σκοπό του! Τότε είναι που το όνειρό σου πηγαίνει στα… αζήτητα και οι στόχοι σου μοιάζουν με την άμαξα που γίνεται ξανά… κολοκύθα! Κι έτσι, κάνεις τον Ισχυρό που σε διαφεντεύει ακόμα πιο ισχυρό, μια και εσύ του δίνεις την εξουσία!

Πήγαινέ το λίγο όλο αυτό στις σχέσεις σου. Ξεκίνα με τις επαγγελματικές και θυμήσου τη στιγμή που εργοδότης σου, ο συνέταιρός σου ή όποιος είναι το πιο ισχυρό πρόσωπο στη ζωή σου, αποκλείει την εξέλιξή σου! Αλλά και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, πόσο πιο αποδυναμωμένος νοιώθεις μπροστά σε μια πιθανή καταπίεση από τη μεριά του συντρόφου σου;

Τόσο ο Άρης όσο και ο Πλούτωνας, σε εξωθούν στην αποδυνάμωση και στην εγκατάλειψη κάθε ονείρου σου, που σε χαροποιεί και σε κάνει να αισιοδοξείς! Γιατί η σύγκρουση είναι κάτι που σε φοβίζει, αλλά και η αλλαγή επίσης!

Όταν θα φτάσεις στο σημείο να αντιδράσεις μέσα από τις ενέργειες των Άρη και Πλούτωνα, η αντίδρασή σου θα είναι βαθιά, έντονη και σε πολλές περιπτώσεις ακραία! Θα είναι ένα ξέσπασμα, που μπορεί φυσικά να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για εσένα, αλλά και για όσους βρίσκονται γύρω σου, γκρεμίζοντας ίσως το οικοδόμημα που έχεις χτίσει με πολύ κόπο!

Κι εδώ έρχεται το επόμενο ''κλειδί'', που έχει να κάνει με την ανάλυση του εαυτού σου και όλης της πνευματικής αναζήτησής σου, που σε βοηθά όχι μόνο να κατανοήσεις τις λειτουργίες ή τις ανάγκες σου, αλλά κυρίως να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε όλα αυτά τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που νοιώθεις να καταδυναστεύουν την ύπαρξή σου και κυριολεκτικά σου αφαιρούν το δικαίωμα του Ονείρου!

Πριν λοιπόν περάσεις στον φαύλο κύκλο των ακραίων αντιδράσεων, φρόντισε να πάρεις το χρόνο σου και να αφουγκραστείς το θυμό σου, γιατί φυσικά αυτός σε κάνει να αντιδράς! Επεξεργάσου διεξοδικά (ίσως και με τη βοήθεια ενός ειδικού), το τι προκαλεί τη στάση σου αυτή και κυρίως τι πυροδοτεί τον μηχανισμό σου με εκρήξεις!

Να είσαι βέβαιος πως όταν το κάνεις συνειδητό, θα μπορέσεις και να συγκρουστείς, και να γίνεις και αποτελεσματικός ως προς αυτό που επιδιώκεις. Ναι, η σύγκρουση σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη, μόνο που τώρα θα ξέρεις τις δυνάμεις σου, θα αναγνωρίζεις την αξία σου και θα αντιπαρατεθείς μέσα από τη δύναμή σου, και όχι μέσα από την αδυναμία σου! Γιατί στον πρώτη περίπτωση η σύγκρουση μπορεί να αποβεί ολέθρια, ενώ στη δεύτερη απελευθερωτική και ουσιαστική!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως δεν μπορείτε να νικήσετε, αν δεν έχετε επεξεργαστεί βαθιά και ουσιαστικά το όποιο πρόβλημα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Αν αφήσετε το θυμό σας να εκφραστεί ή αν θελήσετε να επιβληθείτε χωρίς διάθεση να κατανοήστε τους άλλους, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα μπορεί όχι μόνο να μην σας αρέσει, αλλά να το μετανιώστε παρακάτω. Επεξεργαστείτε συνειδητά τα όποια θέματά σας και κάνετε κινήσεις μετρημένες και κυρίως κατανοώντας το γιατί τις κάνετε. Αν πρέπει να αλλάξετε μια κατάσταση, οργανώστε την πρώτα, και μετά πράξτε. Είναι σημαντικό για τον εαυτό σας όχι μόνο να νοιώθετε, αλλά και να είστε πραγματικά δυνατοί. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2017 19:00:00