blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, με τον ανάδρομο Ουρανό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, με τον ανάδρομο Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Για το επόμενο διάστημα, οργανώνω πολύ καλά την όποια αλλαγή θέλω να πραγματοποιήσω.

Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας (μετά το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα) είναι η αρχή της αναδρομής του Ουρανού. Από σήμερα και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2018, ο Ουρανός περνά σε ανάδρομη πορεία, από την 28η μοίρα του Κριού, φτάνοντας ως την 24η.

Είναι μια εποχή που ξυπνά βαθιά, υποσυνείδητα άγχη και φοβίες, που πολύ εύκολα μετατρέπονται σε νευρικότητα και σε απρόβλεπτες και ανατρεπτικές συμπεριφορές. Ωστόσο, ο Ουρανός έχει ένα άλλο μήνυμα για την ανθρωπότητα. Ένα μήνυμα που αφορά την ανάγκη της αφύπνισης της ανθρωπότητας, προς εκείνες τις υψηλότερες δονήσεις, στην κατανόηση της συλλογικότητας και του γεγονότος πως όλοι είμαστε στενά συνδεδεμένοι μεταξύ μας, αλλά και με ό,τι υπάρχει γύρω μας…

Sponsored Links

Ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού είναι ένας κύκλος που διαρκεί 155 ημέρες κάθε χρονιά, ενώ ο πλανήτης γυρίζει πίσω περίπου 4 μοίρες στο ζωδιακό. Σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών εσωτερικών αλλαγών στη ζωή μας, οι οποίες μπορεί να εκδηλωθούν με πολλούς τρόπους, κυρίως όμως απρόβλεπτα και ξαφνικά. Παρατηρήστε τις όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός κατά την αναδρομή του στο γενέθλιο χάρη σας. Μπορεί να σας δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες ως προς τον τομέα της ζωής σας, που χρειάζεται να επανεξετάσετε και αλλάξετε.

Πολύ πιθανόν να βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση στη ζωή σας, κατά την οποία προσπαθείτε να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν μπορείτε να κατευθύνετε τις εξελίξεις εκεί που θέλατε μέχρι τώρα. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη θα δώσει κίνητρα και αφορμές για να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τι δεν λειτουργεί, ή να καταφέρετε να κάνετε εκείνες τις συνειδητοποιήσεις που χρειάζεται, προκειμένου να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Πολύ συχνά, οι αλλαγές αυτές αφορούν στην απελευθέρωσή σας από καταστάσεις που μέχρι τώρα σας εγκλώβιζαν ή σας στερούσαν την δυνατότητα να κάνετε αυτό που θέλετε. Ίσως αυτό να είναι μια δουλειά που σας περιορίζει ή μια σχέση που σας εγκλωβίζει, ό,τι και να σας απασχολεί, η περίοδος αυτή είναι που θα σας δώσει τους λόγους ή τους τρόπους να απελευθερωθείτε.

Το σημαντικό εδώ είναι να μην κάνετε βήματα ή κινήσεις χωρίς σκέψη. Είναι η ωριμότητα και η αναζήτηση της δικής μας αλήθειας, που τελικά θα μας οδηγήσει σε επιλογές ή κινήσεις, που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε σε ό,τι και αν επιλέξουμε να κάνουμε.

Κοιτάζοντας τον χάρτη της αναδρομής του Ουρανού, ο πλανήτης δεν σχηματίζει όψεις, η μόνη όψη που κάνει είναι το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. H σημαντική όψη που κορυφώνεται στο πλανητικό σκηνικό, είναι αυτή του τετραγώνου μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα.

Η πρώτη μας καλεί να γίνουμε πιο δεκτικοί και ευέλικτοι στις εξωτερικές συνθήκες και το κλίμα γύρω μας, όπως διαμορφώνεται. Ίσως θελήσετε να αναζητήσετε μια αλλαγή, για την οποία θα ευνοήσουν και οι συγκυρίες για να την υλοποιήσετε. Ίσως για κάποιους έχει έρθει η ώρα (και αυτό θα γίνει και συγκυριακά) να αλλάξουν ριζικά τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής τους. Ίσως να υπάρξουν και οι σχέσεις εκείνες, που θα βοηθήσουν σε αυτήν την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια εξέλιξη, στην οποία όχι μόνο δεν μπορούμε να αντισταθούμε, αλλά ολόκληρο το κλίμα θα συνηγορεί σε αυτήν.

Σε ένα άλλο επίπεδο, το τρίγωνο αυτό θα βοηθήσει στην εξομάλυνση όλων αυτών των καταστάσεων που αφορούν τους προσφυγές και γενικότερα τα θέματα των μειονοτήτων αλλά και των κοινωνικών δικαιωμάτων, βοηθώντας τη μαζική συνείδηση να κατανοήσει καλύτερα όλα όσα συμβαίνουν και να μετατοπίσει τον κόσμο από τις ακραίες θέσεις, σε πιο συμβιβαστικές και ευέλικτες λύσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αναδρομή του Ουρανού

Η αναδρομή του Ουρανού επηρεάζει κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορεί να κάνουν μια γενική ανασκόπηση στα δεδομένα τους και να προετοιμάσουν ή ακόμα και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν αλλαγές, που το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν καταφέρει να δρομολογήσουν. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2017 19:00:00