blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ακολουθώντας τους κανόνες που επιβάλλουν οι ουρανοί...

 
Τα άστρα σήμερα! Ακολουθώντας τους κανόνες που επιβάλλουν οι ουρανοί...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Τετάρτη 18 Ιουνίου 2012.

Ο Άρης αντίθεση Ουρανός κορυφώνεται αύριο μαζί με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Και βεβαίως να υπενθυμίσουμε ότι ο σχηματισμός του Ταυ –τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη, Ουρανό και Πλούτωνα κάνει το σκηνικό να θυμίζει …τουλάχιστον τυφώνα. Στο άκουσμά του μας προκαλεί κι ένα φόβο μια και η σχέση των τριών πλανητών σε αυτόν τον σχηματισμό είναι από ανατρεπτική έως εκρηκτική! Είναι σαν να έχουμε να κάνουμε με την ενέργεια που λειτουργεί όπως η ένταση μιας ηλεκτρική εκκένωσης!

 Τι είναι εκείνο που νοιώθουμε να λειτουργεί περιοριστικά στην ζωή μας;  Ποιά αλυσίδα μας κρατά δέσμιους σ’ ένα παρελθόν συνήθειας και βολέματος; Τι είναι αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, αλλά κάτι μας κρατά πίσω και δεν το αποφασίζουμε; Ο κατάλογος των ερωτημάτων που απαντιέται με αυτήν την όψη έχει πάντα να κάνει με το “σπάσιμο” δεσμών, ορίων και συνηθειών. Και βέβαια με το νευρικό σύστημα που “χτυπάει κόκκινο”, μην μπορώντας να καταλάβει τι γίνεται μέσα μας …γύρω μας. Όλα οδηγούν προς μια κατεύθυνση …αυτή της απελευθέρωσης. Βεβαίως ο τρόπος είναι οδυνηρός και με πολλές απώλειες που κοστίζουν ή νομίζουμε ότι κοστίζουν, μια και μόνο ο χρόνος και το παρακάτω θα δείξει αν τελικά τα πράγματα έπρεπε να γίνουν έτσι… Εξάλλου, πάντα μετά δεν το καταλαβαίνουμε;
 
 Ωστόσο τώρα έχουμε να παλέψουμε με τους προσωπικούς μας δαίμονες, (και όχι μόνο!), μια και οι Άγγελοι έχουν κάνει στην άκρη και περιμένουν από εμάς να ξορκίσουμε το κακό! Η ανάγκη της δικής μας εσωτερικής αλήθειας είναι το ζητούμενο και στο πέρασμά της δεν αφήνει τίποτα όρθιο! Πρόσωπα, πράγματα, δουλειές και ίσως πολλές φορές παίρνει η μπάλα και αυτούς που δεν θα έπρεπε… Και εδώ θέλει προσοχή, γιατί αυτό το ξεκαθάρισμα επειδή γίνεται μ’ ένα βίαιο τρόπο, μπορεί να βγάλει από την ζωή μας και άτομα που χρειαζόμαστε και μας χρειάζονται!
 
Δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από την επιρροή της όψης, και επίσης δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτήν μόνο σε προσωπικό επίπεδο, μια και η αναταραχή ξεκινά από πολύ βαθιά (ας ευχηθούμε οι φυσικές καταστροφές να μην συμπληρώσουν αυτό το πάζλ!), που συμπληρώνεται από την παρουσία του Δία σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Άρη, και εξάγωνο με τον Ουρανό.
 
Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν αδύναμο Άρη και με ένα αδύναμο Δία που δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του και να λειτουργήσει στέλνοντας τις ευεργεσίες του, αλλά λειτουργεί μέσα από μια αδυναμία, η οποία θα “φουσκώσει” την όποια αρνητική κατάσταση μεγενθύνοντας την και δίνοντας της διαστάσεις πέρα από αυτό που πρέπει η φαίνεται!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου έχουν μπροστά τους …έναν κεραυνό! Η ενέργεια του κεραυνού μπορεί να σε κάψει… (προσοχή και στα ατυχήματα λόγω παρορμητικών κινήσεων!). Ας ξορκίσει λοιπόν ο καθένας τους προσωπικούς του δαίμονες, με όποιο κόστος. Έτσι κι αλλιώς επιλογή δεν υπάρχει. Εδώ είναι μονόδρομος!
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2012 00:00:00