blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και οι άλλες όψεις...

 
Τα άστρα σήμερα! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και οι άλλες όψεις...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012.

Πάντα ή σχεδόν πάντα, όταν το αστρολογικό γεγονός του μήνα αφορά την Νέα Σελήνη υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση αισιοδοξίας, ακόμα και όταν τα άστρα δεν μιλούν για κάτι καλό απαραίτητα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως η όψη αυτή μεταφέρει στο νου μας την ανανέωση μια ελπίδας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας και που έχουμε ανάγκη κάποιος να μας επιβεβαιώσει την ύπαρξη της για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε….

Αυτόν το μήνα όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στην 26η μοίρα, στις 7.24 το πρωί, και μας δημιουργεί την ανάγκη του να νοιώσουμε ασφαλείς, να μπούμε μέσα σε μια μητρική αγκαλιά όπου τίποτα δεν μας φοβίζει, να ζήσουμε μέσα σ’ ένα οικείο περιβάλλον που λειτουργεί ενστικτωδώς προστατευτικά απέναντι μας. Βεβαίως σε αυτήν την δύσκολη περίοδο τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να νοιώσουμε περισσότερο ασφαλείς από τον ίδιο μας τον εαυτό, μια και το πλανητικό σκηνικό τους όρους ασφάλεια και σιγουριά τους έχει μόνο ως περιγραφή…
 
Τα φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη) έχουν κλείσει μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που είναι ακόμα ενεργή και που ήδη έχει ψυχράνει το κλίμα σε πολλές από τις σχέσεις του στενού μας περιβάλλοντος. Τώρα μέσα σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα θα κλιθούμε να βρούμε λύσεις εξισορρόπησης και εξυγίανσης, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό μια και τα όποια σχέδια μας συχνά θα βρίσκουν αντιστάσεις και εμπόδια, αναχαιτίζοντας τα όποια νέα ξεκινήματα προμηνύει η Νέα Σελήνη.
 
Ο Ανάδρομος Ερμής δεν μας επιτρέπει την μεγάλη απόφαση του… “πάω μπροστά”, αλλά μας εγκλωβίζει ανάμεσα σε καταστάσεις που αιωρούνται με διλλήματα και αναστολές, κάνοντας τις αποφάσεις ακόμα πιο δύσκολες και πιεστικές…
 
Και βέβαια το μεγάλο ρεσιτάλ το δίνει ο Άρης, o οποίος κρατά ενεργές στις επάλξεις τις εντάσεις που έχει δημιουργήσει τις προηγούμενες ημέρες, σφραγίζοντας όλο το επόμενο διάστημα με συνεχόμενες ρήξεις και ανατροπές, καθώς το Ταυ τετράγωνο που κάνει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ελπίδας ακόμα κι στους πιο αισιόδοξους! (έχουμε μιλήσει για την όψη αυτή σε προηγούμενα άρθρα μας).
 
“Τι θα κάνουμε τελικά;”, “Πως θα προχωρήσουμε;”, “Τι θα πάρουμε στις αποσκευές μας για το ταξίδι μας;” “Τι θα αφήσουμε πίσω μας;” είναι οι προβληματισμοί της επόμενης περιόδου που θα βρίσκουμε μπροστά μας, κατά την οποία θα έρχονται τα γεγονότα από μόνα τους να μας βοηθούν να απαντήσουμε! Οτιδήποτε αντιστέκεται θα χάνεται στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και της λήθης, ενώ οι ανατροπές διαδεχόμενες η μία την άλλη θα ξεριζώνουν τα αγριόχορτα, βοηθώντας μας στην εξυγίανση του τοπίου της ζωής μας.
 
Εκείνοι που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις αποφάσεις τους είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά, καθώς θα δώσουν τη προσωπική τους μάχη απέναντι στους φόβους, τις ανασφάλειες και τις μέχρι τώρα επιλογές τους που τους έφεραν μέχρι εδώ…
 
Αντίθετα, οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου μπορεί και να τα καταφέρουν να βγουν κερδισμένοι, αρκεί να προσέξουν καλά ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Αν ακούσουν την εσωτερική τους φωνή, θα βρουν ευκολότερα το μονοπάτι…
 
Γιατί υπάρχει μονοπάτι για όλους… Απλά, άλλοι θα το δουν πιο εύκολα και άλλοι θα χρειαστεί να το ψάξουν… μέσα τους! Δεν υπάρχει άλλη λύση! Όπως έλεγε ο Καρχηδόνιος στρατηλάτης Αννίβας (247 – 183 π.Χ.), διασχίζοντας τις επικίνδυνες παγωμένες οροσειρές των Άλπεων περί το 212 π.Χ. “ή θα τον βρούμε το δρόμο ή θα τον φτιάξουμε!”.
 
Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2012 00:00:00