blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Σελήνη στον Λέοντα. Ένα φεγγάρι, με γενναίες δόσεις ερωτικού φίλτρου... Καλή σας διασκέδαση!

 
Τα άστρα σήμερα! Σελήνη στον Λέοντα. Ένα φεγγάρι, με γενναίες δόσεις ερωτικού φίλτρου... Καλή σας διασκέδαση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012.

Μπορεί η Νέα σελήνη να μας έφερε για λίγο “τον Ουρανό στο κεφάλι”. Ίσως οι όψεις της να μην ήταν και οι πιο εύκολες που περάσαμε και περνάμε …αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του φεγγαριού, αυτή η σκοτεινή που μιλά για εκείνο το ανομολόγητο πάθος που σιγοκαίει κάθε ψυχή και λαχταρά την ένωσή της με το άλλο της μισό!
 
Μυστικοί έρωτες στο προσκήνιο, πάθη και ένταση που αναδύονται μέσα από εσωτερικές συγκρούσεις και βγάζουν στην επιφάνεια ότι κρατάμε κρυμμένο βαθιά: την ανάγκη για χάδι, τρυφερότητα, αγάπη …ένωση, ταύτιση και που μας οδηγεί σε μονοπάτια, τα οποία ίσως κάτω από άλλες συνθήκες να μην είχαμε τολμήσει να διαβούμε!
 
Σχέσεις πάθους, αυτές που φοβόμαστε να τις ομολογήσουμε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό, μας διεκδικούν και τις διεκδικούμε, τις ανατρέπουμε και μας ανατρέπουν,μας ξεσηκώνουν, μας παρασύρουν και μας δημιουργούν την ένταση που έχει το απαγορευμένο!
 
Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και η όψη τριγώνου με τον Ουρανό και το Άρη και εξαγώνου με τον Δία τα ξημερώματα μας δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα το πρωινό και τη διάθεση να βγούμε έξω και ότι και να γίνει να περάσουμε καλά …είτε αυτό είναι δουλειά, είτε βόλτα, είτε οτιδήποτε κάνουμε! Η ερωτική διάθεση δε …στα ύψη! Υπάρχει …την εκπέμπουμε και την λαμβάνουμε στον τρόπο που μιλάμε που συναλλασσόμαστε, που δουλεύουμε, που γελάμε!
 
Παρατηρήστε το... η μέρα έχει κάτι διαφορετικό, που δεν μπορείς να το δεις με γυμνό μάτι, αλλά μπορείς να το νιώσεις με τις αισθήσεις σου ή να το νιώσει η αύρα σου όταν μπλέκεται με τη αύρα του άλλου που συναντάς στο ...περίπτερο όταν βγήκες για να πάρεις τσιγάρα!
 
Αργότερα προς το μεσημέρι κάνει μια σύνοδο με τον Ερμή, η ερωτική επικοινωνία χτυπάει κόκκινο, το θερμόμετρο εκτοξεύεται στα ύψη (και η λίμπιντό μας επίσης)! Τα μηνύματα …δίνουν και παίρνουν …τηλέφωνα, sms, ματιές, τυχαία αγγίγματα… Βλέπετε η επικοινωνία δεν γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου… υπάρχουν κι άλλοι τρόποι και μάλιστα πολύ πιο άμεσοι και αποδοτικοί! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα κάνει με την Αφροδίτη, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους παλμούς… και ετοιμαζόμαστε για μια καυτή καλοκαιρινή νύχτα …όπου όλα μπορεί να συμβούν…
 
Οδηγίες προς :Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους (κυρίως) μην αφήσετε την βραδιά αυτή να πάει χαμένη… Βγείτε, διασκεδάστε, φλερτάρετε, γεμίστε το μυαλό σας, την καρδιά σας και το κορμί σας με γενναίες δόσεις ερωτικού φίλτρου… Είναι το ισχυρότερο αντίδοτο στα δύσκολα… Σε αντίθεση όλων αυτών των όψεων που μας δυσκόλεψαν και μας δυσκολεύουν τη ζωή …οι ουρανοί συνιστούν : Κάντε έρωτα όχι πόλεμο!
 
Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2012 00:00:00