blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Εξάγωνο Ερμή με Δία & Άρης στον Σκορπιό. Ευκαιρία για έρωτα και δράση...

 
Τα άστρα σήμερα! Εξάγωνο Ερμή με Δία & Άρης στον Σκορπιό. Ευκαιρία για έρωτα και δράση...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη 23 Αυγούστου

Η ημέρα χρωματίζεται από δύο πράγματα: Πρώτη όψη το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, που μας γεμίζει αισιοδοξία τόσο στην σκέψη μας όσο και στον τρόπο αντίδρασης απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα και μας βοηθά σε ότι κάνουμε να το νιώθουμε και να το υποστηρίζουμε, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Βεβαίως εδώ ‘’παίζει ‘’και το σενάριο μιας υπεραισιόδοξης διάθεσης που μπορεί να μας οδηγήσει και σε λαθεμένες αποφάσεις και κινήσεις που γίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη, παρορμητικά και αυθόρμητα, στηριζόμενες σ’ εκείνη την εσωτερική παρότρυνση που μας κάνει να αισιοδοξούμε πως ότι κι αν κάνουμε όλα θα πάνε καλά… Eίναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά ας μην βιαστούμε στην κατάληξη της όποια κίνησης η απόφασης. Οι ευνοημένοι αποδέκτες την όψης είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου που σήμερα έχουν την τύχη να προωθήσουν με πιο ευνοϊκούς όρους ένα ζήτημα που τους ενδιαφέρει.

Είσοδος του Άρη στον Σκορπιό

Το δεύτερο σοβαρό γεγονός της ημέρας (αλλά και της εβδομάδας) είναι η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 18.24μμ. Η συγκεκριμένη όψη αλλάζει ολόκληρη η πλανητική ροή, μια και ο Άρης είναι ο πλανήτης που κινητοποιεί την δραστηριότητα μας, τον τρόπο με τον εκφράζουμε τα θέλω μας, διεκδικούμε τους στόχους μας, εκφράζουμε τις ενστικτώδεις τάσεις μας, τον ερωτισμό μας και που μέχρι τώρα ‘’έπλεε’’ στα νερά ενός ζωδίου (του Ζυγού) που δεν ταίριαζε καθόλου στην φύση του πλανήτη, τον έκανε πλαδαρό και αδύναμο, ανίσχυρο να διεκδικήσει με υγιή τρόπο τα αιτήματά του, καταφεύγοντας σε ξαφνικές και υστερικές αντιδράσεις και πλήττοντας κατά κύριο λόγο τον ευαίσθητο τομέα των σχέσεων.
 
Θριαμβευτική η είσοδος του στον Σκορπιό! Οι δονήσεις γίνονται πιο έντονες τώρα… Το περιβάλλον του Σκορπιού θα τον βάλει να ασχοληθεί μόνο με ότι έχει πραγματική αξία και ουσία, και με περίσσια σταθερότητα κα υπομονή θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει τον σκοπό του. Θα ταράξει για τα καλά τα νερά αυτά που μέχρι τώρα έμεναν στάσιμα και βαλτωμένα μ’ εκείνη την ήρεμη δύναμή του, χωρίς να αναλώνεται με το περιττό, παρά μόνο με ότι έχει επιλέξει.
 
Οι σχέσεις μπαίνουν κι αυτές σε νέα τροχιά, πιο συγκεκριμένη, αλλά και πιο απόλυτη, πιο διεκδικητική ...και πιο μοιραία! Ναι... “γράφει” πολύ μοιραία σκηνικά στον έρωτα ο Άρης του Σκορπιού και συνοδευόμενος από την υπαρξιακή αγωνία του Πλούτωνα, χρωματίζει με πολύ πάθος τις κατακτήσεις του, μια και συχνά γι’ αυτόν δεν υπάρχει μέτρο και υπάρχει μόνο αυτό που θέλει ή αυτό που δεν θέλει… Άσπρο η μαύρο είναι το παιχνίδι του και που όταν βγαίνει νικητής τον ανυψώνει στο υψηλότερο βάθρο, αλλά στην απώλεια τον κάνει να χάνεται μέσα στα βάθη της ύπαρξης.
 
Αυτός ο Άρης κινείται στα άκρα, γράφοντας την ιστορία του με έναν πολύ δικό του τρόπο που συχνά είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά πάντα έχει την δυνατότητα της αναγέννησης... της εντυπωσιακής αλλαγής, σαν τον φοίνικα που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, ορίζοντας εκείνος στην τελική το δικό του φινάλε με τον δικό του τρόπο.

Ποια ζώδια ευνούνται περισσότερο

Τα ζώδια που θα εισπράξουν την δυναμική του με ιδιαίτερη εύνοια είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι. οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες, που καλούνται να γράψουν ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή τους, (τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική) πιο δυναμικό, πιο διεκδικητικό και με περισσότερο σασπένς! Το φινάλε θα το γράψουν μόνοι τους όταν επιλέξουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν... το σίγουρο είναι όμως πως η διαδρομή και οι εμπειρίες της προβλέπονται συναρπαστικές!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2012 00:00:00