blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στον Αιγόκερω. Πως μας επηρεάζει.

 
Τα άστρα σήμερα! Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στον Αιγόκερω. Πως μας επηρεάζει.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα τη Δευτέρα 27 Αυγούστου με Σελήνη στον Αιγόκερω

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάτι που μας βάζει στην διαδικασία (από το βράδυ της Κυριακής) να προγραμματίσουμε, να σκεφτούμε και να οργανώσουμε τις υποθέσεις μας ή ότι έχουμε να κάνουμε, μια και το αίτημα της Σελήνης στο ζώδιο αυτό είναι προγραμματισμός και δουλειά.
 
Η σφιχτή αγκαλιά της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό τα ξημερώματα, τα δυο ‘’ιερά τέρατα’’ του Ουράνιου θόλου, μας κάνει να αρχίζουμε την ημέρα μας με μια ένταση που έχει να κάνει περισσότερο με μια αδιόρατη ανησυχία και εκνευρισμό που πλανιέται από πάνω μας και που εύκολα μπορεί να ενεργοποιήσει όλα εκείνα τα ακραία συναισθήματα της ζήλιας, της έντασης, του πάθους και της διεκδίκησης τα οποία μας κατακλύζουν. Γι’ αυτό, αν δεν προσέξουμε, μπορεί εύκολα να μπούμε στο ‘’τρυπάκι’’ που ορίζουν οι πρωινές όψεις και να δημιουργήσουμε εντάσεις στη ζωή μας αλλά και και εκείνη των άλλων!
 
Μην σας ανησυχεί όμως! Όλο αυτό είναι προσωρινό (Σελήνη είναι αυτή...) και αρκετά γρήγορα στο προχώρημα της ημέρας τα πράγματα αποκτούν μια πιο φυσιολογική ροή.
Sponsored Links

Πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό τα ζώδια σήμερα.

Ο Άρης βρίσκεται στην 2η μοίρα του Σκορπιού, θέτοντας σε κίνηση τα πλανητικά γρανάζια για τα ζώδια του υδάτινου και γήινου σχηματισμού, φέρνοντας στις ζωές των Σκορπιών του πρώτου δεκαημέρου μια μεγάλη διάθεση για δουλειά και διεκδίκηση των προσωπικών τους στόχων και επιλογών, στους Ιχθύες μια έντονη πνευματική αναζήτηση αλλά και επέκταση, ίσως και ταξίδια, στους Καρκίνους ενισχύει πολύ την αυτοπεποίθηση τους αλλά και τις ερωτικές τους κατακτήσεις.
 
Στους Ταύρους φέρνει μια ένταση στον τομέα των σχέσεων τους, την οποία αν την χρησιμοποιήσουν δημιουργικά θα μπορέσουν να καταφέρουν πολλά. Στους Παρθένους μια έντονη ανάγκη αποδοχής από το περιβάλλον τους και γι αυτό θα αγωνιστούν σκληρά και θα τα καταφέρουν, αλλά υπάρχουν και καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή τους και στους Αιγόκερους επαγγελματικά και οικονομικά ενδιαφέροντα στα οποία επιδίδονται μετά μανίας.
 
Είναι σημαντικό τα ζώδια αυτά, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των υδάτινων και γήινων ζωδίων, να εκμεταλλευτούν την ευεργετική επίδραση του Άρη, αφού η δυναμική του ενέργεια μπορεί να γίνει ο μοχλός που θα ενεργοποιήσει πολλά από αυτά που θέλουν να πετύχουν και να γίνει η αφετηρία σημαντικών εξελίξεων στην ζωή τους.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-08-2012 00:00:00