blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας προσκαλεί να το χαρούμε!

 
Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας προσκαλεί να το χαρούμε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Ιουλίου 2012.

Το φως του Ήλιου μπαίνει στις ζωές μας δίνοντας μας εκείνο το χρυσαφί χρώμα του την ημέρα του Σαββάτου, καθώς η σύνοδος που κάνει με τον ανάδρομο Ερμή χαρίζει θετική σκέψη, ωραίες ιδέες, καλή επικοινωνία και διάθεση αισιόδοξη, ανανεωτική και πληθωρική, που φωλιάζει στο μυαλό μας, στις καρδιές μας και μας ξεσηκώνει…

Θέλουμε να βρεθούμε με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα, με όποιους τέλος πάντων νιώθουμε ότι επικοινωνούμε… Η διάθεση του να δώσουμε και να πάρουμε είναι έντονη και μας προτρέπει σε κάθε είδους επαφές. H Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και λειτουργεί ενισχυτικά στο καλό κλίμα της ημέρας. Μάλιστα, το τρίγωνο που κάνει με τον Ουρανό και παράλληλα η αντίθεσή της με τον Δία το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να μας οργανώσει μια μικρή και ξαφνική απόδραση προς άγνωστη κατεύθυνση… (Τα καλύτερα είναι αυτά!).

Ο Έρωτας είναι παρών!

Δεν συζητώ για τα ερωτικά μηνύματα και επαφές που δίνουν και παίρνουν! Μέσα σ ένα τέτοιο κλίμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο …πανταχού παρών Έρως! Ένα ονειροπόλημα ξεκινά από τις μεσημεριανές ώρες, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα όχι μόνο το επιτρέπει, αλλά το επιβάλλει. Το βράδυ φροντίστε την έξοδό σας ιδιαίτερα οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου μια και η νύχτα προβλέπεται καυτή και απρόβλεπτη!

Η Κυριακή σε καλό κλίμα.

Πηγαίνοντας στην Κυριακή το καλό κλίμα συνεχίζεται. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες μας βγάζει έξω, στις παραλίες, για καφέ με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το καλοκαίρι είναι εδώ… στην καθημερινότητά μας, στις ζωές μας, στις καρδιές μας και οφείλουμε να το χαρούμε με οποιονδήποτε τρόπο.
 
Τις βραδινές ώρες της Κυριακής, η αντίθεση της Σελήνης με την θεά του έρωτα Αφροδίτη δημιουργούν μια μεταβλητότητα στα συναισθήματά μας, λειτουργούμε με αρκετή δόση κτητικότητας απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάμε, και νοιώθουμε την ανάγκη να καταναλώσουμε ποτό, φαγητό, συναίσθημα ...ίσως χάσουμε για λίγο το ‘’μέτρο’’ αλλά μην σας ανησυχεί. Τα πράγματα επανέρχονται, και επανεκτιμώνται, αφού η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο επαναφέρει την λογική μας και το συναίσθημα μας στη αρχική του κατάσταση.
 
Έχουμε λοιπόν μπροστά μας ένα Σαββατοκύριακο χαράς, κεφιού και ανεμελιάς! Εσύ τι θα κάνεις; Προετοιμάσου γιατί τα καλύτερα… είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!
 

  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2012 00:00:00