blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ο Ερμής σε ενάμιση τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα

 
Τα άστρα σήμερα! Ο Ερμής σε ενάμιση τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

"Το πρόβλημα με τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι σκέφτονται περισσότερο με τις ελπίδες, τους φόβους και τις επιθυμίες τους παρά με το μυαλό τους" (Will Durant).
Sponsored Links

Ο Ερμής σε ενάμιση τετράγωνο με με Ουρανό και Πλούτωνα

Η ημέρα σήμερα χαρακτηρίζεται από τον Ερμή και τις όψεις του ενάμιση τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, που όπως και να θέλει να το δει κανείς έναν βαθμό δυσκολίας τον έχουν. Μια και ως γνωστόν στους αστρολογικούς κύκλους, ο Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία και τον τρόπο με τον οποίο συνδιαλλασσόμαστε με τους γύρω μας...
 
Πολλοί από εμάς θα μπούμε σε σε ερωτήσεις και διλλήματα στα οποία δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε (προς το παρόν τουλάχιστον) να βρούμε απάντηση όπως: “Γιατί δεν απαντά στα τηλέφωνο;”, “Έχω κάνει κάτι και δεν το ξέρω;”, “Που είναι και δεν έχει δώσει σημεία ζωής;”. Τέτοια και πολλά άλλα ερωτήματα δημιουργεί σήμερα Ο Ερμής. Τα μηνύματα πάνε κι έρχονται, κι αυτό γιατί τόσο το δικό μας μυαλό όσο και των γύρω μας δουλεύει με περίεργο τρόπο και εύκολα μπορεί να κλειστεί μέσα στον δικό του εγκλωβισμένο από κακές και σκοτεινές σκέψεις μικρόκοσμο, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται και οι αντιδράσεις που έχουμε προς τον περίγυρό μας.
 
Από την άλλη μεριά, ο παρορμητισμός έχει την τιμητική του και θα αποτελέσει την αιτία που μπορεί να προκληθούν αρκετά έντονες και σπασμωδικές αντιδράσεις, οι οποίες δυσκολεύουν τη ζωή μας και μέσα από εντάσεις και διαπληκτισμούς -συνήθως και χωρίς αποτέλεσμα- μια και κανείς δεν δέχεται να ακολουθήσει τον κακό ή παράλογο συλλογισμό του άλλου… Έχει και ο άλλος τον δικό του επίσης ακραίο και φανατικό συλλογισμό! “Μην βλέπεις που δεν στα έχω πει μέχρι τώρα, αλλά κι εσύ έχεις κάνει πολλά!” είναι μια από τις πολλές ατάκες που εκφράζονται ως αντίδραση στην πρόκληση!
 
Προσοχή επίσης και στις μετακινήσεις ή αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι. Γενικότερα σήμερα είναι μια ημέρα κατά την οποία μπορεί να προκύψουν αλλαγές απρόσμενα και χωρίς ιδιαίτερο ή εμφανή τουλάχιστον λόγο σε πολλά πράγματα και επίπεδα αυτών που περιμέναμε να γίνουν.
 
Η σκέψη …αχ αυτή η ανεξέλεγκτη δύναμη που χρωματίζει με τα δικά της χρώματα της ζωές μας- και μπορεί κατά βάση να θέλουμε να λέμε πως “σκεπτόμαστε θετικά” ή να μιλάμε για θετική σκέψη- όμως πως μπορούμε να την πολεμήσουμε ή να μην της παραδοθούμε όταν κινείται στα άκρα και στο σκοτάδι της; Και αυτό είθισται να γίνεται συχνά, μια και η φυσική τάση της σκέψης είναι να δημιουργεί τα σενάρια εκείνα κατά πως την βολεύει και να μας αποπροσανατολίζει ...σενάρια τα οποία τις περισσότερες φορές δεν έχουν Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
 
Άσκηση λοιπόν προς απανταχού Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου… Μην δώσετε χώρο και τροφή στις “υποθέσεις”που τροφοδοτούν το μυαλό σας, κάνοντας τα ασήμαντα σημαντικά… Βάλτε ένα μεγάλο stop σε κάθε αρνητική εισβολή που έρχεται απρόσκλητη στην σκέψη σας… Μπορείτε να αποφύγετε τα δύσκολα. Μην σπαταλάτε δύναμη άσκοπα και μην τροφοδοτείτε τον αρνητικό σας εαυτό. Όλα είναι θέμα εξάσκησης και σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνετε το πρώτο σας βήμα!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2012 00:00:00