blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη 4 Ιουλίου, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Τρίτη 4 Ιουλίου, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Η δράση είναι αυτή που με δυναμώνει!

Όλα δονούνται σε συγκεκριμένες συχνότητες, το ίδιο και η σκέψη σου! Πολλές φορές, μοιάζει με τις συχνότητες του ραδιοφώνου… αρκεί να συντονιστείς σε μια άλλη συχνότητα, για να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αλλά φυσικά και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείς την πραγματικότητά σου! Γι’ αυτές τις εκπομπές και λήψεις του… νου μιλά το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που κορυφώνεται αύριο. Μια όψη, που θα αφυπνίσει τη σκέψη σου, στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και στον τρόπο που τα επεξεργάζεσαι!

Sponsored Links

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό

Οτιδήποτε νέο, μπορεί να αναζωπυρώσει τη διάθεσή σου και να θελήσεις να ανοίξεις ένα νέο πεδίο στα ενδιαφέροντα σου! Αν η καθημερινότητά σου δείχνει άχρωμη και ανιαρή, τις ημέρες αυτές αναζήτησε το χρώμα που θα τη διαφοροποιήσει και θα την ανανεώσει… Μη μένεις στα ίδια και στα ίδια, όταν μπροστά σου υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα πεδία να εξερευνήσεις!

Οι ημέρες είναι ιδανικές για κάθε είδους αναζητήσεις, κυρίως αυτές που αφορούν την τεχνολογία και τα επιτεύγματά της, ενώ και η αστρολογία, η αστρονομία, ή η μεταφυσική μπορεί να είναι θέματα που κεντρίζουν τον ενδιαφέρον σου και σε βάζουν σε νέες διαδρομές!

Καλό είναι πάντως, να αποφύγεις να προγραμματίσεις σοβαρά ζητήματα, μια και είναι σχεδόν βέβαιο πως δε θα μπορέσεις να το ακολουθήσεις! Οι δύο αυτοί κατά τα άλλα συμβατοί μεταξύ τους πλανήτες, έχουν αυτήν τη χαρακτηριστική ιδιότητα να σου χαλάνε τα σχέδια και ενώ άλλα είχες προγραμματίσει, βγάζουν μπροστά σου τελείως διαφορετικά θέματα, που είσαι αναγκασμένος να τα ακολουθήσεις!

Σε μεγάλη εγρήγορση βρίσκεται και η σκέψη σου (θυμήσου αυτό που λέγαμε για τις συχνότητες), έτσι που μπορεί ο νους σου να αντιλαμβάνεται και να επεξεργάζεται πολύ πιο σύνθετα θέματα, ιδέες και σκέψεις, και φυσικά να γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικός! Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε σκέψη που μπορεί να σου έρχεται στο μυαλό, γιατί μπορεί να σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο ευκαιριών!

Στην άλλη μεριά της όψης, την πιο δύσκολη, κυριαρχεί μια μεγάλη νευρικότητα, τέτοια που δεν είναι εύκολο να την ισορροπήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε ειδήσεις ή ακόμα και αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν ή θα σε κάνουν προς στιγμήν να χάσεις τις ισορροπίες σου.

Παρορμητικές κινήσεις ή συμπεριφορές, είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσουν σε μια λάθος εκτίμηση και κατά συνέπεια σε μια λάθος κίνηση, και είναι αυτό που χρειάζεται να κοντρολάρεις, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι ισορροπίες μπορεί να είναι εξαιρετικά ευαίσθητες! Προσοχή και κατά την οδήγηση, γιατί και εδώ η νευρικότητα και ο παρορμητισμός είναι κακοί σύμβουλοι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί να έχετε ανατροπές και ματαιώσεις στο πρόγραμμα των ημερών ή στα σχέδιά σας, όμως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί μπορεί να προκύψουν άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις που σας αφορούν! Συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας και κρατήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε ό,τι νοιώθετε πως δεν ολοκληρώνεται έτσι όπως το έχετε σκεφτεί! Κυρίως, προσέξτε και τον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί πάνω στην παρόρμηση της στιγμής, μπορεί να πείτε πράγματα που παρακάτω θα τα μετανιώσετε! Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-07-2017 19:00:00