blank
 
blank

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια.

 
Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις αστρολογικού Ταρώ Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια.

Κάνε όμορφες σκέψεις, φόρεσε το πιό όμορφο χαμόγελό σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τον τελευταίο μήνα του 2013, που μπορεί πραγματικά να σταθεί η αφετηρία σου για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου... Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό, να δούμε τις ευκαιρίες αλλά και τις αποτυχίες του έτους προκειμένου να χαράξουμε μία νέα πορεία στη ζωή μας...

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Η κάρτα Ταρώ του μήνα που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Δεκεμβρίου, είναι ο Ερημίτης, μία κάρτα που μας προϊδεάζει ότι αυτό το μήνα αισθανόμαστε όλοι κουρασμένοι και εξαντλημένοι από τα γεγονότα που έχουν συμβεί ως τώρα στη ζωή μας. Έτσι λοιπόν αυτό το μήνα, θα θελήσουμε να αποτραβηχτούμε από κάθε τί που μας κούρασε και θα προσπαθήσουμε με τη λογική να βρούμε σημαντικές λύσεις για την πορεία μας.
 
Όοσον αφορά την καριέρα, όλοι μας θα θελήσουμε να δώσουμε την προσοχή μας για να επιλύσουμε τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό μας τομέας. Ο Δεκέμβριος είναι ένας καλός μήνας για να συγκεντρωθούμε και να επιλύσουμε τα επαγγελματικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τους περασμένους μήνες. Χρησιμοποιώντας την γνώση, την εμπειρία αλλά και τις ικανότητές μας, θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μία σειρά τα επαγγελματικά μας. Ο μήνας είναι ιδανικός για εύρεση εργασίας, για όσους έχουν κάνει σκληρό αγώνα τους προηγούμενες μήνες, προκειμένου να καταφέρουν να βρουν κάτι σταθερό!
 
Στον οικονομικό τομέα, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας αρκετά περιοριστικός και με σημαντικές πιέσεις, όμως αυτό δεν πρέπει να μας πτωεί. Με έναν καλό προγραμματισμό και διατηρώντας μία πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα έξοδα, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις του μήνα.
 
Στον κοινωνικό τομέα, αν και ο Δεκέμβριος είναι η εποχή της γιορτής, της χαράς και της δικτύωσης, θα κυριαρχεί η επιθυμία μας να αποτραβηχτούμε για λίγο από την έντονη κοινωνική ζωή, ενώ αυτό το μήνα θα γίνουν και σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε φιλίες.
 
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στον τομέα του έρωτα! Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς μας καλεί να επανεξετάσουμε μία σχέση μας, να δούμε αν τελικά έχει τις προοπτικές για να συνεχίσει ... Επιπλέον αυτός ο μήνας μας βοηθά να κλείσουμε τα ερωτικά κεφάλαια του παρελθόντος, τα οποία εκ των πραγμάτων έχουν κάνει τον κύκλο τους. Η κάρτα του Ερημίτη δηλώνει ότι αυτό το μήνα, θα θελήσουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας μονάχα ότι αξίζει...
 
ΚΡΙΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
“Αέρας αλλαγής και ανανέωσης”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος – ο μήνας των Χριστουγέννων- σε βρίσκει αυτή τη χρονιά με πολύ χαρούμενη και ανανεωμένη διάθεση και με την ελπίδα ότι σύντομα θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου... Αυτή η ελπίδα θα επιτευχθεί αυτό το μήνα, αφού η κάρτα του Τροχού της Τύχης, υποδηλώνει ότι θα προκύψουν ξαφνικά γεγονότα, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Αυτό το μήνα οι συμπτώσεις και οι όμορφες συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το χαμένο έδαφος σε πολλούς τομείς της ζωής σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα νέο ξεκίνημα θα γίνει αυτό το μήνα στον τομεά της καριέρας σου, το οποίο θα συντελέσει θετικά και για ζητήματα που αφορούν και τα οικονομικά σου! Μία νέα πρόταση, μία συμφωνία ή μία καινούργια συνεργασία, θα σου δώσει αυτό τον Δεκέμβριο τον “αέρα” για να κάνεις νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου! Το μόνο που θα χρειαστεί από την πλευρά σου, είναι να αρπάξεις γρήγορα την όποια ευκαιρία σου δοθεί!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Όλα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στην αισθηματική σου ζωή αγαπημένο μου Κριάρι... Αυτό το μήνα αφήνεις στην άκρη τα νεύρα, τις πιέσεις αλλά και οτιδήποτε σε βάραινε το περασμένο διάστημα και δείχνεις πιο ανοιχτός στα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που ναι μεν τις ήθελες, αλλά δεν τις περίμενες, οι οποίες θα είναι σαν ένα “Χριστουγεννιάτικο δώρο” για σένα ... Ο μήνας είναι πολύ θετικός για σένα που δεν έχεις σχέση, γιατί είναι βέβαιο ότι τώρα μπαίνει στο προσκήνιο ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ
“Αναλαμβάνεις δράση”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Έφτασε και εσένα η ώρα σου αγαπημένε Ταύρε, να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου! Τον φετινό Δεκέμβριο, συνειδητοποιείς ότι ναι μεν έχεις περάσει πολλά, αλλάπαράλληλα όμως έχεις καταφέρει να πετύχεις και ουσιώδη πράγματα... Η ψυχολογική σου διάθεση θα ανέβει, θα πάρεις αποφάσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσες και θα ξεπεράσεις κάποια σημαντικά εμπόδια τα οποία δεν σε άφηναν να εξελιχθείς.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Δεκέμβριο, έχεις όλα τα φόντα για να προχωρήσεις τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου υποθέσεις, με τον τρόπο που εσύ θα αποφασίσεις. Με το θάρρος και τη λογική που θα σε διακρίνουν σε όλη την πορεία του τελευταίου μήνα της χρονιάς, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Αυτό το μήνα θα “ξεδιαλύνουν” κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που σε βάραιναν το τελευταίο διάστημα. Όσο για τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν σιγά – σιγά την ανοδική πορεία.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Οδεύοντας το 2013 προς το τέλος του, εσύ αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι έχει αξία, ποια πρέπει να είναι η δική σου πορεία στον τομέα των σχέσεων ... Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα πραγματικά αισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο που ήδη υπάρχει στην ζωή σου! Αν είσαι σε σχέση τότε το κλίμα που θα υπάρξει θα ενδυναμώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότεμπορώ να πω ότι υπάρχουν οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
“Η περίοδος της αστάθειας και της επιπολαιότητας”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα σε διακρίνει η επιπολαιότητα αγαπημένε μου Δίδυμε για το λόγο αυτό πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή! Η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και αποφάσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Επιπλέον πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτικός σε όσα ακούς αλλά και όσα λες γιατί αυτό το μήνα μπορεί να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις και να προκύψουν κάποιες εξαπατήσεις που θα βγουν στην επιφάνεια λίγο αργότερα...
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τελευταίο μήνα αυτής της επεισοδιακής χρονιάς δεν έχεις και τόσο κέφι για να δουλέψεις, έτσι λοιπόν αγαπημένε Δίδυμε θα παραμελήσεις βασικές υποχρεώσεις σου και αρκετές στιγμές θα βγεις και εκτός προγράμματος! Από τη μία πλευρά θα έχεις τον φόβο για το μέλλον σου και θα κυριαρχεί η αστάθεια στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, από την άλλη όμως, θα το ρίξεις λιγάκι στο σωρολό, αδιαφορώντας για το τί θα γίνει στη συνέχεια! Προσπάθησε μονάχα να περιορίσεις το ρίσκο και την επιθυμία σου για οικονομικές σπατάλες.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Στο μυαλό σου καλπάζουν πολλές ερωτικές σκέψεις, η φαντασία σου παίζει πολλά παιχνίδια και ίσως παρερμηνεύεις λίγο τα συναισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο αγαπημένε Δίδυμε! Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που δεν σου δίνει σταθερότητα για τα αισθηματικά σου, όμως εσύ έχεις το κέφι να συνεχίσεις το ερωτικό παιχνίδι, χωρίς όμως να ξέρεις με σιγουριά ποια θέλεις να είναι η συνέχεια ... Αν είσαι σε σε φάση αναζήτησης συντρόφου, θα προκύψουν αρκετά ειδύλλια, όμως μην δένεις “κόμπο” ότι σου τάζουν και μην πέρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς λίγο αργότερα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
“Η στιγμή που πρέπει να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Οι φετινές γιορτές σου δημιουργούν το αίσθημα της μελαγχολίαςκαι την ανάγκη να κλείσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς οι οποίοι σε παίδεψαν σε όλη την διάρκεια του 2013. Θα αναζητήσεις να βρεις το λόγο που κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενες, θα αναπολήσεις στιγμές και ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου και μετά από αυτή την νοσταλγική διαδικασία, θα πάρεις την απόφαση να χαράξεις νέα πορεία...
 
ΚΑΡΙΕΡΑ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να απαλλαγείς από ευθύνες και υποχρεώσεις που σε είχαν πιέσει πολύ τους τελευταίους μήνας. Θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στον τομέα της εργασίας σου και κάποιες αλλαγές συνεργατών, που θα σε βγάλουν λίγο έξω από τη συνήθη καθημερινότητα σου... Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής... Τα οικονομικά αν και σε προβληματίζουν, θα μπορέσουν να μπουν σε μία καλύτερη πορεία, εφόσον κάνεις κάποιες κινήσεις που πρέπει αυτό τον καιρό να γίνουν.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Δεν διανύεις και την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς, όμως αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, γιατί θα καταφέρεις να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτό το διάστημα θα αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα και θα επικεντρωθείς στο μέλλον... Αν η σχέση που διατηρείς δεν μπορεί να έχει μέλλον και πορεία, τότε θα πεις το τελευταίο αντίο! Αν δεν έχεις κάποιο δεσμό, μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες πληγές του παρελθόντος, προκειμένου το 2014 να σε βρει με ανανεωμένη διάθεση!
 
ΛΕΩΝ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
“Θα αναθερμάνεις τις σχέσεις σου”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Πέρασες δύσκολα, πιέστηκες, στεναχωρέθηκες και έγιναν πολλές ανατροπές που σε εξάντλησαν! Ο Δεκέμβριος όμως σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε πίκρανε και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με έναν διαφορετικό τρόπο! Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείς στον τομέα των σχέσεων (φιλικών, ερωτικών, επαγγελματικών και οικογενειακών).Θα βρεις λύσεις, θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα προσπαθήσεις να πλησιάσεις άτομα τα οποία είναι σημαντικά για σένα...
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας της επαγγελματικής αναγνώρισης είναι ο Δεκέμβριος για σένα αγαπαμένε μου Λέοντα! Οι πιέσεις και τα προβλήματα στα επαγγελματικά σου υποχωρούν και μετά από περίοδο που τα έδωσες όλα, προκειμένου να πετύχεις, θα καταφέρεις να ανταμοιφθείς για τους κόπους και τις προσπάθειές σου! Οι συνεργασίες που θα έχεις αυτό το μήνα θα μπορούν να έχουν μία ουσιώδη και σημαντική εξέλιξη για την πορεία σου! Όσο για τα οικονομικά σου, μπορεί να είναι αρκετά στενεμένα, όμως θα δεχτείς κάποιο μικρό “δώρο έκπληξη” που θα σε βοηθήσει!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Τέρμα οι καβγάδες και τα προβλήματα στα αισθηματικά... Αυτό το Δεκέμβριο αφήνεις στην άκρη τα παράπονα και τις στεναχώριες και κοιτάζεις μόνο το πώς θα περάσεις καλά. Η κάρτα της εγκράτειας υποδηλώνει ότι τώρα μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα στα αισθηματικά σου, ενώ μία επανασύνδεση με ένα άτομο του παρελόντος σου είναι μέσα στο πρόγραμμα... Αν έχεις σύντροφο, θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Αν δεν έχεις δεσμό, τότε θα προκύψει μία όμορφη ερωτική εξέλιξη με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
“Θα ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής σου”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Βαρέθηκες να ακολουθείς τους κανόνες και τα “πρέπει”, έτσι λοιπόν τον φετινό Δεκέμβριο, θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να το ρίξεις έξω! Θα κάνεις υπερβολές, θα ακολουθήσεις το ένστικτό σου, θα παθιαστείς με ότι ασχοληθείς... όμως μπορεί άθελά σου να απογοητεύσεις και κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά κυριαρχική και απόλυτη!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να πετύχεις και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις, έστω και αν χρειαστεί να κάνεις θυσίες για να φτάσεις τους στόχους σου! Δεν καταθέτεις τα όπλα, αλλά αυτό το μήνα επιμένεις πολύ να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις... Θα μπορέσεις να έχεις διάκριση, μονάχα αν λειτουργήσεις με πρόγραμμα ! Στον οικονομικό τομέα, θα σε πιάσει η καταναλωτική σου μανία και θα κάνεις πολλές αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Δυνατά ερωτικά ένστικτα και παθιασμένες ερωτικές στιγμές σου επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του 2013. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σε ωθεί να κυνηγήσεις τα πάθη σου, να ακολουθήσεις τα θέλω σου και να κατακτήσεις με τον τρόπο σου το άτομο που σου ποθεί! Θα διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που ζήλια και η έλλειψη εμπιστοσύνης που θα σε διακρίνει θα σου δημιουργούν κάποια δυσάρεστα συναισθήματα και πρέπει να περιορίσεις τα ξεσπάσματα...
 
ΖΥΓΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ
“Το 2013 κλείνει ανατρεπτικά...”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθεις πως έφτασε η στιγμή να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, να κάνεις αυτό που σου αρέσει χωρίς να λογαριάσεις τις συνέπειες. Αυτό το μήνα φίλε μου Ζυγέ, θέλεις να ρισκάρεις, να παίξεις κορώνα γράμματα ότι έχεις σταθεροποιήσει μέχρι τώρα. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα σε ξαφνιάσουν με την συμπεριφορά τους και ίσως νιώσεις και εσύ από την πλευρά σου λιγάκι προδομένος! Ωστόσο, η μεγάλη επιθυμία που έχεις για ανανέωση, θα σε ωθήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές ...
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην ξεγελιέσαι με όσα θα σου τάξουν αυτό το μήνα για την καριέρα και τα οικονομικά σου... Θα υπάρξει μία πρόταση που θα σε δελεάσει, όμως θα πρέπει να την σκεφτείς καλά και να μην βιαστείς να απαντήσεις ! Μπορούν να υπάρξουν προοπτικές για να έχεις άνοδο, αρκεί να φερθείς πιο συγκροτημένα και να μην σε παρασύρει η παρορμητικό σου να τα ανατρέψεις όλα ! Τα οικονομικά σου διανύουν ένα κρίσιμο στάδιο, γι’ αυτό απόφυγε αυτό το μήνα κάθε είδους επενδύσεις!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας μπορεί να κάνει εντελώς ξαφνικά την εισβολή του στη ζωή σου και να σε οδηγήσει στις μεγάλες αλλαγές, στιςμεγάλες ανατροπές! Όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτό το μήνα... Αν είσαι σε σχέση δείξε προσοχή γιατί μπορεί να γοητευτείς εντελώς ξαφνικά από κάποιο νέο πρόσωπο! Αν δεν έχεις δεσμό, θα μπει από εκεί που δεν το περιμένεις ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά! Ωστόσο, η σταθερότητα στα αισθηματικά σου είναι αβέβαιηγι’ αυτό το μήνα!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
“Το φινάλε της χρονιάς είναι γεμάτο εκπλήξεις”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Ένας από τους πιο χαρούμενους μήνες του 2013 θα είναι ο Δεκέμβριος για σένα αγαπημένε μου Σκορπιέ. Θα έχεις το κέφι, την έμπνευση και την δημιουργικότητα που θα σε βοηθήσουν να διακριθείς, να ξεχωρίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου!Θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη σου! Η τύχη σου θα αλλάξει προς το καλύτερο!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έγιναν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου τον περασμένο μήνα, όπου αυτό το Δεκέμβριο θα αποδειχθεί πως ήταν για το καλό σου! Θα γίνει κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο θα είναι πολλά υποσχόμενο για το μέλλον και την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Ένα δώρο που θα δεχθείς αυτό το μήνα, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δεκέμβριος θα είναι αρκετά ρομαντικός και τρυφερόςμήνας! Θα υπάρξουν νέα, ειδήσεις και συναντήσεις που δεν τα περιμένεις, που θα σου δώσουν αισθηματική επιβεβαίωση! Μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου,θα αρχίσει να βελτιώνεται και θα μπορείς να αναπτύξεις συναισθηματικό δέσιμο μαζί με το ταίρι σου! Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμό... θα σου γίνει μία γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, η οποία θα είναι αρκετά καλή!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ
“Το συναίσθημα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Έντονα συναισθηματικός θα είναι αυτός ο Δεκέμβριος για το ζώδιό σου! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και νιώθεις ότι θέλεις να βγάλεις απόμέσα σου όλα όσα νιώθεις εδώ και καιρό! Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου, όμως θα νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη από τα κοντινά σου πρόσωπα που θα είναι αυτό το μήνα στο πλευρό σου για να σε στηρίξουν με την στάση τους!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνεργασίες σου θα κινούνται σε τεντωμένο σκοινί αυτό το μήνα και θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις γιατί θα βλέπεις κάποια πράγματα με τρόπο υπερβολικό! Προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα και δώσε προσοχή στην λεπτομέρεια... Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα στο σπίτι και στην οικογένεια που θα σου κοστίσουν λίγο παραπάνω!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Είναι η στιγμή που θα περιορίσεις τον εγωισμό σου και θα εκφράσεις με ρομαντισμό και τρυφερότητα τα συναισθήματά σου προς το άτομο που αγαπάς. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς την επισημοποίησή της ή την συγκατοίκηση! Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, θα έχεις κάποια νέα από ένα άτομο του παρελθόντος σου και θα σου ξυπνήσουν και πάλι οι αναμνήσεις και τα συναισθήματά σου!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ
“Τα δύσκολα πέρασαν ... η στιγμή της επιτυχίας έφτασε”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Τα μαύρα σύννεφα από τη ζωή σου φεύγουν και επιτέλους ξεπροβάλει το ουράνιο τόξο, το οποίο θα σε κάνει να βρεις και πάλι την αισιοδοξία σου! Η κάρτα του Ήλιου που σε αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα, δείχνει ότι ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας με πολλές επικοινωνίες, έντονη κοινωνική δραστηριοποιήση, χαρές και επιτυχίες! Οι προσπάθειες που έκανες τους περασμένους μήνες, τώρα θα αναγνωριστούν!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Δεκέμβριο θα παρουσιάσεις πρόοδο στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σου αγαπημένε μου Αιγόκερε! Θα έχεις κάποιες συζητήσεις / επικοινωνίες / συμφωνίες που θα είναι πολύ επιτυχημένες και θα γίνει μία νέα αρχή σε αυτούς τους τομείς! Κάποιο άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σε στηρίξει για να πετύχεις έναν επαγγελματικό ή οικονομικό στόχο σου!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Τα φλερτ θα δίνουν και θα πέρνουν αυτό το μήνα στη ζωή σου! Αρχίζεις να χαλαρώνεις και να βλέπεις την αισθηματική σου ζωή με πιο δραστήριο τρόπο! Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για τον έρωτα που είχες παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι σε σχέση, τότε κάποιο ταξιδάκι ή κάποια προγράμματα που θα κάνεις με το ταίρι σου θα συμβάλλουν στην ανανέωση του δεσμού σας. Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, τώρα θα μπει στη ζωή σου ένας νέος άνθρωπος τον οποίο θα γνωρίσεις μέσα από τις βραδινές σου εξορμήσεις για διασκέδαση!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ
“Τέρμα τα ψέματα, έφτασε η στιγμή των σημαντικών αποφάσεων”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Όλα εξαρτώνται από τις δικές σου επιλογές αυτό το Δεκέμβριο! Βρίσκεσαι σεένα μεταβατικό στάδιο, που πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποια θέλεις να είναι η πορεία σου... Θα πρέπει να παραδειγματιστείς από λάθη του παρελθόντος, πλέον έχεις την ωριμότητα και την εμπειρία για να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον σου! Ο τελευταίος μήνας του 2013, είναι η περίοδος που θα θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα και τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως ήθελες ή περίμενες, όμως αυτό το μήνα αποφασίζεις να συμβιβαστείς με ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και απλά κοιτάζεις πώς θα μπορέσεις να πετύχεις κάποια νέα σχέδιά σου!Θα υποχωρήσεις και θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία συνεργασία σου... Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι προβληματικά, όμως θα καταφέρεις να βρεις εναλλακτικές που θα σε βοηθήσουν.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις κάνει κάποια λάθη στα αισθηματικά σου, τα οποία και θα αναγνωρίσεις αυτό το μήνα και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις γι’ αυτά. Αν είσαι σε σχέση τότε θα αντιληφθείς ότι ίσως παρεξήγησες ή αδίκησες το ταίρι σου και θα αναπληρώσεις δίνοντας όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον σου! Αν δεν έχεις κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, προκειμένου να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας!
 
ΙΧΘΥΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ
“Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα”
 
ΓΕΝΙΚΑ: Η τελευταία κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας, η κάρτα του Κόσμου, που προκύπτει σε σένα Ιχθύ για αυτό το μήνα είναι ένας ευχάριστος οιωνός για όλα όσα θα συμβούν στην ζωή σου τον Δεκέμβριο! Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της εκπλήρωσης μίας μεγάλης σου επιθυμίας! Θα καταφέρεις να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό σου στόχο και θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα δοθούν λύσεις αυτό το μήνα σε κάποια επαγγελματικά και οικονομικά σου προβλήματα και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που είχαν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Θα υπάρξει άνοδος και διάκριση τόσο στην δουλειά όσο και στα οικονομικά σου! Ευνοείσαι στην πραγματοποίηση κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού ή σε συζητήσεις / επαφές που αφορούν θέματα επαγγελματικά.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Διώχνεις μακριά τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που είχες για την αισθηματική σου πορεία και πλέον βλέπεις πιο ξεκάθαρα και υγιή τα συναισθήματά σου! Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα σου κάνει μία πολύ σημαντική πρόταση για την εξέλιξη της σχέσης σας. Όσο για σένα που δεν έχεις κάποιο δεσμό, σε πληροφορώ ότι αυτό το μήνα θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα το οποίο μπορεί να είναι και το “πεπρωμένο” σου!
 
Download Video as MP4
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2013 00:00:00