blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 7 – 10 Ιανουαρίου 2019: Η Αφροδίτη στον Τοξότη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 7 – 10 Ιανουαρίου 2019: Η Αφροδίτη στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 7 έως 10 Ιανουαρίου. Μάθε πως η Αφροδίτη στον Τοξότη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Ήρθε ο καιρός να αφήσεις πίσω σου τις υπαρξιακές σου αναζητήσεις και αγωνίες, και να ατενίσεις το μέλλον σου με νέα ματιά, και κυρίως πιο αισιόδοξα!

Η Αφροδίτη στην ημέρα της Δευτέρας, βγαίνει από την δύσβατη περιοχή του Σκορπιού, και περνά σε αυτή του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019.

Μετά την δυσκολία που αντιμετώπισες με το πέρασμα του πλανήτη από τον Σκορπιό, που κλόνισε για τα καλά τον συναισθηματικό σου κόσμο  και τις σχέσεις σου, η θεά της ομορφιάς σε μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, πιο χαρούμενο και κυρίως πιο ελεύθερο! Θα αναζητήσεις την ομορφιά που σου δίνει η εξέλιξη, αρχικά αυτή που σε βγάζει από τα σκοτάδια των αμφιβολιών, της απολυτότητας και του ανικανοποίητου, και σε εξυψώνει σ’ έναν πιο φωτεινό κόσμο! Σε εισάγει σε έναν κόσμο με λιγότερους περιορισμούς, δημιουργώντας σου την διάθεση να τον ζήσεις να τον περπατήσεις, να τον γευτείς μέχρι το τέλος του!

Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και γκρίνιες, αλλά και καμία μορφή καταπίεσης!

Ο Τοξότης, είναι ζώδιο που εκπροσωπεί την ανάπτυξη, την εξέλιξη, έχει ενθουσιασμό για την ίδια τη ζωή, την αγαπά, και θέλει να την εξερευνά, να την ανακαλύπτει, να την απολαμβάνει ως το τέλος!

Η Αφροδίτη εδώ, έχει ακριβώς αυτό: Αγάπη για την ζωή και ότι αυτή περιλαμβάνει. Θέλει να ζει και να επιλέγει, να κάνει αυτό που ορίζει η επιθυμία της, να αναζητά, να αγαπά, χωρίς αποκλειστικότητες και όλα αυτά που της επιβάλλουν οι κανόνες!

Η περίοδος αυτή σου δίνει μια σημαντική ανάσα: Να απελευθερωθείς από τα δεσμά που σου έχει βάλει ο ίδιος σου ο εαυτός, να ζήσεις, να χαρείς, να επανατοποθετηθείς και να ξαναφτιάξεις τις σχέσεις σου, αυτές που ταλαιπώρησες ή σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Βεβαίως πάντα ή σχεδόν πάντα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό, η υπερβολή είναι παρούσα και σε κάνει να τα θέλεις όλα και να μην μπορείς να βάλεις προτεραιότητες, με αποτέλεσμα να χάνεις το μέτρο και φυσικά τον στόχο σου!

Όμως, δεν παύει να υπάρχει πάντα αυτή η διάθεση για ζωή, για αγάπη, για εμπειρίες, για έρωτα, που ξορκίζει όλους τους δαίμονες, επαναφέροντας το χαμόγελο στα χείλη σου και το φτερούγισμα στην καρδιά σου.

Ποια ζώδια ευνοεί η Αφροδίτη;

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης, ευνοούνται οι: Κριοί, Δίδυμοι Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, και Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τον ψυχισμό και τα ενδιαφέροντά τους, αλλά κυρίως τις σχέσεις τους και να ζήσουν πιο ξένοιαστα, και πιο χαρούμενα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Άρη

Την Τρίτη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, έρχεται να σου θυμίσει, πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να σκέπτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις!

Οι δύο αυτοί πλανήτες τροφοδοτούν ένα δύσκολο παιχνίδι που είναι πολύ εύκολο να σε κάνει να χάσεις το μέτρο και τις ισορροπίες σου!

Υπάρχει ένταση και νευρικότητα, αυτές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, έτσι που οι λέξεις που εκστομίζονται είναι εύκολο να πυροδοτήσουν ακόμα και καυγάδες, αν δεν προσέξεις.

Υπάρχει μια παρόρμηση που διέπει τις συμπεριφορές, έτσι που είναι πολύ εύκολο να χάσεις το μέτρο και να βγεις από τα συνηθισμένα σου όρια!

‘Ερμής, Άρης είναι η φωνή που βγαίνει από μέσα σου, και μιλά αυθόρμητα, για όλα όσα μπορεί να κρύβεις στην ψυχή σου και σε καταπιέζουν, για ότι σου ασκεί πίεση και σε κάνει να αντιδράς, για ότι δεν σου δείχνει σεβασμό.

Ακόμα και χωρίς εμφανή λόγο η ένταση καραδοκεί. Τις μέρες αυτές ο λόγος μπορεί να γίνει σκληρός και οξύς. Και να είναι η πηγή πολλών διαφωνιών και συγκρούσεων που πληγώνουν.

Επίσης πολύ μεγάλη προσοχή και κατά την οδήγηση γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αυτής τα ατυχήματα δεν θα λείψουν.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός τόσο σε αυτά που λες, όσο και στο πως αντιδράς σε αυτά που σου λένε οι άλλοι, γιατί είναι εύκολο να βγεις εκτός ορίων. Επίσης μεγάλη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι πως τα νεύρα και ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-01-2019 19:00:00