blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 1 μέχρι 3 Ιουνίου 2018 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Υδροχόο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 1 μέχρι 3 Ιουνίου 2018 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 1 μέχρι 3 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από τον  Ερμή σε τρίγωνο με Υδροχόο. Αν εκδηλώσεις την επιθυμία σου και το όνειρό σου, μπορείς να ελπίζεις πως οι εξελίξεις θα σε φέρουν εκεί που πρέπει να βρεθείς. Ο Ιούνιος ξεκινά και σου ανοίγει διάπλατα, στις πρώτες αυτές μέρες του, τις πύλες των ευκαιριών!

Μια σειρά πλανητικών επιρροών σου προσφέρουν δυνατότητες που επιβάλλεται να εκμεταλλευτείς, ώστε να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που θα χαμογελά η καρδιά σου.

Τι θα φέρει ο Ερμής σε τρίγωνο με Υδροχόο

Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων τριγωνίζει από το ζώδιο του Υδροχόου. Μια εξαιρετική στιγμή για να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς, να επικοινωνήσεις γρήγορα, και κυρίως αποτελεσματικά, τα όποια θέματα έχεις!

Τις ημέρες αυτές θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις, με τον καλύτερο τρόπο, κάθε εργασία που απαιτεί σκέψη. Το καλύτερο, όμως, είναι πως είναι πολύ πιο εύκολο τις ημέρες αυτές να εκφράσεις αυτό που θέλεις απερίφραστα και χωρίς περιορισμούς.

 

Θαυμάσιες ημέρες για πάσης φύσεως μελέτες, αλλά και για παιχνίδια που απαιτούν πνευματική εργασία, όπως για παράδειγμα το σκάκι, αλλά και όσα απαιτούν φυσική προσπάθεια, όπως η γυμναστική, ένας όμορφος περίπατος, η πεζοπορία, η ποδηλασία, ή ότι άλλο σε βοηθά να εκτονωθείς με φυσικό τρόπο.

Δεν αποκλείεται επίσης να πάρεις και μια είδηση που θα σε ενθουσιάσει, ειδικά αν ανήκεις στους Διδύμους, Ζυγούς ή Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά!

Τα δώρα της Αφροδίτης το Σαββατοκύριακο

Επίσης, το τριήμερο αυτό δονείται κάτω από την ευεργετική επιρροή της Αφροδίτης και δύο πολύ όμορφες όψεις που σχηματίζει.

Η πρώτη αφορά το τρίγωνο της με τον Δία. Οι δύο αυτοί ευμενείς πλανήτες ενώνονται, ανανεώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία μας κι έρχονται να ενισχύσουν κάθε είδους συνεργασία σε κάθε επίπεδο.

Κυρίως, όμως, δίνουν την ευκαιρία να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να εκτονωθείς, να κάνεις πολλές και όμορφες κοινωνικές συναναστροφές. Ακόμα, μπορείς να δεις μια ωραία παράσταση ή ένα ενδιαφέρον έργο στον κινηματογράφο.

Πολύ καλές μέρες και σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, μια επικρατεί ένας άνεμος ανανέωσης, τόσο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, όσο και σε νέες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Το Σάββατο έρχεται η δεύτερη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και ενισχύει αυτό το σκηνικό, αφού δημιουργεί ένα άκρως συναισθηματικό κλίμα, ικανό να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό κάθε είδους σχέση και κυρίως τις πιο προσωπικές.

Επικρατεί έντονη συναισθηματική φόρτιση κι αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αποκαταστήσουμε μια παρεξήγηση, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, να έρθουμε πιο κοντά στον αγαπημένο/η μας ή ακόμα και να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα που θα μας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα. Ένα ερωτικό τριήμερο, που θα μας κάνει να απελευθερώσουμε όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχουμε μέσα μας!

Κυρίως οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, απελευθερώστε αγάπη, δώστε την, μοιραστείτε την, εισπράξτε την από τους γύρω σας! Είναι μια μοναδική ευκαιρία ανανέωσης!

Επίσης, η Αφροδίτη ενεργοποιεί και το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανό για τα ζώδια που προαναφέραμε να εμφανισθούν ευκαιρίες σχετικά με θέματα που αφορούν στην επαγγελματική ζωή και προετοιμάζονταν το προηγούμενο διάστημα.  Τέλος,  πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι