blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 - 4 Ιουλίου 2019: Η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 - 4 Ιουλίου 2019: Η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 1 - 4 Ιουλίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Νέα Σελήνη με έκλειψη Ηλίου: Τι είναι σημαντικό για εσένα;

Την Τρίτη 2/7/2019 έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα που συνοδεύεται από την πρώτη έκλειψη Ηλίου του καλοκαιριού, στην 10η μοίρα του Καρκίνου, στις 9.16μμ για την Αθήνα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι Εκλείψεις αφορούν κυρίως κοσμικά γεγονότα και σπάνια συνδέονται με προσωπικά ωροσκόπια. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο γενέθλιος χάρτης να έχει πλανήτες στην μοίρα που γίνεται η έκλειψη, οι οποίοι να ενεργοποιούνται και από συστήματα προόδων, ώστε να πυροδοτηθεί από την έκλειψη.

Ας μην ξεχνάμε πως τα φαινόμενα των εκλείψεων συμβαίνουν την ίδια ημέρα για όλο τον κόσμο, και αυτό που τα διαφοροποιεί , είναι η ώρα που κορυφώνεται η έκλειψη για την κάθε χώρα. Έτσι, κάποιες χώρες μπορεί να επηρεάζονται με πολλά γεγονότα, και κάποιες άλλες καθόλου, η κάποιες να δέχονται τις συνέπειες αυτών που επηρεάστηκαν. Η έκλειψή αυτή είναι ορατή, και το μονοπάτι της έκλειψης περνά από την Νότια και Βόρεια Αμερική, και τον Ειρηνικό Ωκεανό, την Χιλή και την Αργεντινή.

Η έκλειψη Ηλίου γίνεται υδάτινο και παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου

Ζώντας σε μια κατεξοχήν υλιστική κοινωνία, όπου το κυνήγι για την ύλη έχει κάνει τους περισσότερους να έχουν χάσει την επαφή με τους ανθρώπους τους, η έκλειψη αυτή, έρχεται να μας θυμίσει την ανάγκη του να αναδημιουργήσουμε τους στενούς δεσμούς που έχουμε χάσει. Απαιτείται ευελιξία και ενσυναίσθηση για να πιάσεις και πάλι το νήμα από την αρχή και να ξαναδείς με άλλη οπτική τι έχεις χάσει.

Καταπιέζεις το συναίσθημα σου , τα θέλω ή τις πραγματικές σου ανάγκες διαρκώς, βγαίνεις έξω από την πραγματική σου φύση, αλλοιώνεσαι στο όνομα μιας στιγμιαίας επιτυχίας που δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει πέρα από προσωρινή ικανοποίηση και γυρίζεις πάλι σε ένα σπίτι άδειο (τυπικά ή ουσιαστικά) και που κανείς δεν θα χαρεί μαζί σου πραγματικά και αληθινά ή κανείς δεν θα κατανοήσει τις αγωνίες και τους φόβους σου.

Έχεις μάθει να ακούς με το κεφάλι και όχι με την καρδιά σου. Μεγαλώνεις ,τρέχεις γελάς μηχανικά χωρίς νόημα, χωρίς ουσία.  Όμως οι ουρανοί έρχονται και πάλι να σου το θυμίσουν: Αλλού είναι τα σπουδαία… Ο πυρήνας σου! Και αυτός δεν είναι άλλος από τους ανθρώπους σου. Αυτούς που για εσένα είναι η οικογένειά σου με την στενή ή την ευρύτερη έννοια. Αυτοί που είναι πάντα εκεί για εσένα έτοιμοι να ακούσουν τις αλήθειες η τους φόβους σου, να τους καταλαγιάσουν, να σε φροντίσουν στα δύσκολα, η να χαρούν απόλυτα με την χαρά σου.

Αλλά μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς κινείται και μια ολόκληρη κοινωνία. Οι δυνατοί γίνονται ακόμα δυνατότεροι και οι πιο αδύναμοι όλο και περισσότεροι. Η φύση πλέον αρχίζει και υποχωρεί μπροστά στο σαρωτικό κύμα καταστροφών και πλέον δεν μπορεί να μας προστατεύσει. Οι αλλαγές που έρχονται σε κοσμικό επίπεδο είναι πολύ μεγαλύτερες απ ότι είχες φανταστεί.

Δημιουργούμε διαρκώς όλο και πιο συντηρητικές κοινωνίες εγκλωβισμένες μέσα σε ανούσια δόγματα, η φτώχεια μεγαλώνει και τα προβλήματα συσσωρεύονται. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα εσύ προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου!

Κυβερνήτης αυτής της έκλειψης η Σελήνη, πανίσχυρη στο ζώδιο του Καρκίνου και κυβερνήτης του 6ου οίκου για τον χάρτη της Αθήνας. Θα μας απασχολήσουν θέματα, που αφορούν την υγεία, το δημόσιο, τις δημόσιες υπηρεσίες, την εργασία, τους τομείς καθαριότητας, που φαίνεται πως μπορεί να περάσουν διαφόρων ειδών αναμοχλεύσεις το διάστημα αυτό.

Για τη χώρα μας ο Ωροσκόπος της έκλειψης είναι ο Υδροχόος

Παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Κρόνος, ο οποίος σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Θα υπάρξει ένας περιορισμός σε ότι αφορά τις δομές και την εξουσία. Πολλά είναι αυτά που δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν κατά πως θα έχουν υπολογιστεί. Τα φώτα (ήλιος σελήνη) πρόκειται να σχηματίσουν μια όψη αντίθεσης μαζί του. Είναι πολύ πιθανό πολλά πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου. Πολύ πιθανόν ένας κύκλος να κλείσει, να υπάρξει επίσης ανικανότητα αντίδρασης απέναντι στα γεγονότα.

Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν, και μάλιστα το κλίμα του ανταγωνισμού γίνεται εξαιρετικά οξύ, με προδιαγεγραμμένες ωστόσο συνέπειες. Κι εδώ ο ρεαλισμός και η ψυχραιμία, να είναι απαραίτητα στοιχεία της περιόδου αυτής. Μια και δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από το να δεις τα πράγματα με αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο.

Ο Άρης της έκλειψης βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Λέοντα. Ενεργοποιεί και τη σεληνιακή έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου 2019 που έγινε στην μηδενική μοίρα του Λέοντα. Τι γεγονότα ενεργοποιήθηκαν τότε; Είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν θέματα της περιόδου εκείνης εκ νέου, με πολύ πιο έντονο τρόπο. Ο Άρης είναι και κυβερνήτης του τρίτου οίκου της έκλειψης, και αυτό ενεργοποιεί τα θέματα της επικοινωνίας που γίνονται πιο έντονα και σε πολλές περιπτώσεις εριστικά.

Συνοψίζοντας η έκλειψη αυτή μας καλεί να δούμε τι είναι επείγον και σημαντικό, τι έχει προτεραιότητα, πόσο σημαντικές ή όχι είναι οι σχέσεις μας και να δημιουργήσουμε τις δικές μας σταθερές μέσα από αυτές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη και την Ηλιακή έκλειψη

Από τον κύκλο αυτόν επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο (το ζώδιο τους) τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτές.

Είναι μια εποχή που πυροδοτείται ένας κύκλος αλλαγών, ανάλογα με τους τομείς οι οποίοι επηρεάζονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο και το κατά πόσο είναι ενεργοποιημένες από τεχνικές πρόβλεψης.

Ωστόσο ειδικότερα τα ζώδια αυτά σηκώνουν το φορτίο των αλλαγών της περιόδου, για αυτό καλούνται να είναι πολύ συνειδητοί στις επιλογές που θα κάνουν, γιατί το σίγουρο είναι πως μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις για τις οποίες μπορεί να μην είναι προετοιμασμένοι.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2019 19:00:00