blank
 
blank

Τα άστρα από 1 μέχρι 4 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Τα άστρα από 1 μέχρι 4 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 1 μέχρι 4 Ιανουαρίου 2018 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα

Καινούργια χρονιά, με καινούργιες ελπίδες κι ένα ολόγιομο φεγγάρι να στέκεται πάνω από το κεφάλι μας και να μας συντροφεύει.

Αρχή του Νέου έτους και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα αντίστοιχο της διάθεσης των ημερών που διανύουμε.

Η πιο επιτακτική ανάγκη για την χρονιά που θα διανύσουμε είναι να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω στην εξελικτική πορεία της ζωής μας.

Όμως ότι και αν επιθυμούμε, σε ότι και αν στοχεύουμε, όσο φιλόδοξα και αν έχουμε την τάση να κινούμαστε, αν το κύριο συστατικό σε ότι κάνουμε δεν είναι η Αγάπη, έχουμε χάσει τελείως το παιχνίδι, και είναι εύκολο να βγούμε έξω από αυτό.

Επιπροσθέτως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την ευθύνη της... σκηνοθεσίας του σεναρίου της ζωής μας, μια και είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλα όσα διαδραματίζονται γύρω μας.

Σε κάθε Πανσέληνο, η αντίθεση του Ήλιου με την Σελήνη, είναι αυτή που μας καλεί να συγκεράσουμε δύο αντίθετες δυνάμεις. Και εδώ, στον άξονα Καρκίνου -Αιγόκερου, το άυλο του συναισθήματος του Καρκίνου έρχεται αντιμέτωπο με την ωμή και ρεαλιστική πραγματικότητα του Αιγόκερου, που πάντα θα αναζητά απτές αποδείξεις για να πιστέψει.

Αλλά, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πανίσχυρη, και κυρίως κατευθύνεται από κάτι πάρα πολύ ισχυρό που την καθοδηγεί: Την διαίσθηση της. Ξέρει ενστικτωδώς που πρέπει να πάει και τι θέλει να κάνει. Πως να προστατευτεί, αλλά και πως να προστατέψει αυτούς που είναι κοντά της.

Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Πανσέληνος αυτή σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, δίνοντας σε όλα μεγαλύτερες διαστάσεις απ ότι πραγματικά έχουν. Όλα διογκώνονται, και συχνά αποκτούν μια υπερβολή, μια και το συναίσθημα διεγείρεται και αναζητά τις δικές του διεξόδους εκτόνωσης.

Στην θετική του μορφή, ο κύκλος αυτός λειτουργεί ενωτικά για τις ψυχές και τις σχέσεις που ανταλλάσουν καθαρό και λυτρωτικό συναίσθημα. Η Αγάπη και η προσφορά μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για κάθε σχέση, κυρίως αυτές τις πιο προσωπικές, και να υπάρξει ένα θετικό κλίμα που προάγει κάθε ζήτημα, κάθε σχέση, μια και η ανάγκη είναι να ζήσεις με την ψυχή σου και όχι με το σώμα σου.

Παράλληλα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σκορπά μια ευεργετική καταπραϋντική επιρροή στις ψυχές και τις διαθέσεις, ενισχύοντας το καλό κλίμα που εξυπηρετεί πολύ τις συναισθηματικές ανταλλαγές.

Το όνειρο, η φαντασία είναι αυτά που θα μας ταξιδέψουν σε κόσμους που έχουμε ανάγκη να φτάσουμε και να περπατήσουμε. Η κάθε μορφή τέχνης είναι μια θαυμάσια διέξοδος που μπορεί να γλυκάνει και να μαλακώσει τις διαθέσεις και να προσφέρει ψυχική ανάταση. Αλλά και η Προσευχή και ο Διαλογισμός είναι διεργασίες που εξυψώνουν τον εαυτό μας και μπορεί πραγματικά να κάνουν θαύματα στον ψυχισμό μας.

Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μια και είναι ο Κύριος του συναισθήματος, προσφέροντας απλόχερα όλη εκείνη την ομορφιά και την αισιοδοξία που ο φτερωτός Θεός σκορπά στις καρδιές.

Η Αφροδίτη, και αυτή ετοιμάζεται να κλείσει μια όψη εξαγώνου με τον Μετρ της συγκίνησης Ποσειδώνα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό κλίμα και την ερωτική ζωή που σε πολλές περιπτώσεις απογειώνεται!

Αλλά υπάρχει (πάντα) και η παγίδα, αυτή που πρέπει να προσέξουμε. Μια και συχνά αυτό που “νομίζουμε” ή αυτό που επιθυμούμε, μπορεί είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που τελικά εξελίσσεται στο σενάριο. Κι έτσι είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν απογοητεύσεις, που επιβαρύνουν τον ψυχισμό, και προκαλούν τα αντίθετα συναισθήματα.

Ας επιστρατεύσουμε λοιπόν το μέτρο σε κάθε περίπτωση, και ας μειώσουμε το ποσοστό των προσδοκιών, γιατί είναι αυτές που μπορεί να επιφέρουν την ανατροπή και την μελαγχολία.

Αντιθέτως, αν ακολουθήσουμε την ροή των εξελίξεων, μπορεί να βρεθούμε κάπου πολύ καλύτερα απ ότι είχαμε φανταστεί!

Ταύροι, Παρθένοι Σκορπιοί Αιγόκεροι και Ιχθύες είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια της Πανσέληνου αυτής, και πραγματικά τώρα θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε εμπειρίες που θα σας κάνουν να νοιώσετε πιο ολοκληρωμένοι, ενώ θα διευκολύνουν οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις σας, κυρίως αυτές τις πιο προσωπικές, με τις οποίες περνάτε μια φάση ανανέωσης και φρεσκάδας. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις σημερινές προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2017 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι