blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 4 Μαρτίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: O Άρης στους Διδύμους.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 4 Μαρτίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: O Άρης στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Μάρτιος μας υποδέχεται σε ένα πιο ήρεμο κλίμα, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες της Πανσελήνου που προηγήθηκε, αλλά και γενικότερα μας δίνει την ευκαιρία ενός διαλλείματος για ανασύνταξη και επαναπροσδιορισμό.

Sponsored Links

H Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό δημιουργεί αισιοδοξία και θετικές καταστάσεις στις σχέσεις.

Η αυλαία της εβδομάδας ανοίγει με ένα όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό.  Και όταν μιλάμε για Αφροδίτη, μιλάμε για σχέσεις, για συναίσθημα, για επαφές, ανταλλαγές επικοινωνίες...

Και όταν μιλάμε για Ουρανό μιλάμε για ξαφνικές απρόβλεπτες καταστάσεις που “σκάνε” απροειδοποίητα στην ζωή σου, και την αλλάζουν. Οι αλλαγές αυτές, αρχικά μπορεί να έχουν να κάνουν και με μια εσώτερη ανάγκη σου να αλλάξεις τον εαυτό σου!

Μπορεί να αλλάξεις κούρεμα, στυλ, ρούχα και να περάσεις σε μια πιο εκκεντρική εκδοχή του εαυτού σου, να σου δημιουργηθεί μια ξαφνική ανάγκη να κάνεις αγορές που ανανεώνουν την διάθεση σου και όλα αυτά προκύπτουν μέσα από την ενέργεια των δύο πλανητών.

Φυσικά και ο έρωτας πρωτοστατεί, απρόβλεπτος, καταιγιστικός, ανατρεπτικός, δίνει το δικό του στίγμα στις σχέσεις που προκύπτουν το διάστημα αυτό.

Από την όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, επηρεάζονται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί  Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Ο Άρης στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία και φέρνει ευκαιρίες.

Την Πέμπτη ο Άρης περνά στην ζωδιακή περιοχή των Διδύμων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Απριλίου 2021.

Το πρώτο και το σημαντικότερο στην μετακίνηση αυτή, είναι ότι φεύγει από το ζώδιο της αδυναμίας του και περνά σε μια κάπως καλύτερη κατάσταση. Βεβαίως κι εδώ ο πλανήτης είναι περιπλανώμενος, που σημαίνει πως δεν έχει τις “δυνάμεις” που χρειάζεται για να δράσει.

Ο Άρης είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την δράση, το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης. Εδώ, στους Διδύμους, μεταφέρει αυτή του την “ενέργεια” στην επικοινωνία.

Ο Άρης στους Διδύμους, έχει την διάθεση να επικοινωνεί, να μιλά, να ανταλλάσει τις ιδέες του, τόσο σε αυτά που γνωρίζει όσο και σε αυτά που δεν γνωρίζει... Μπορεί να σου αναλύσει ένα ολόκληρο θεατρικό έργο που δεν είδε ποτέ, μόνο άκουσε γι' αυτό ή να δώσει πραγματικά διάλεξη για ένα θέμα που δεν έχει ιδέα ή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ μαζί του!

Είναι  ένας “θεωρητικός” Άρης, που σε πολλές περιπτώσεις όταν νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο των καταστάσεων, μπορεί να γίνει αιχμηρός στον λόγο του και απόλυτος ή επικριτικός, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους γύρω του.

Ωστόσο εδώ, οι όψεις που θα σχηματίσει κυρίως με τον Δία και τον Κρόνο, θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ευκαιριών πολλά υποσχόμενο!

Βεβαίως θα συναντήσει και τον Ποσειδώνα (9 Απριλίου) ταράζοντας για τα καλά το συναισθηματικό μας πεδίο.

Από την νέα θέση του Άρη, ευνοούνται τα ζώδια της αέρινης τριπλότητας Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε μια νέα βάση τα όποια θέματα έχουν προς εξέλιξη, και να κυνηγήσουν με μια μεγαλύτερη δυναμική τους στόχους τους. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2021 09:00:00