blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 1 έως 3 Φεβρουαρίου. Μάθε πως Ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το σίγουρο είναι πως στο τριήμερο αυτό δεν θα βαρεθούμε… Θες η ένταση που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, θες αυτά τα ξαφνικά συναπαντήματα που σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμά σου, μια ψυχραιμία πρέπει να την επιστρατεύσεις!

Το πλανητικό κοκτέιλ έχει απ’ όλα κι εσύ χρειάζεται να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση, αφ’ ενός για να δράσεις έγκαιρα, αφ’ εταίρου για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς ό,τι μπορεί να ανοίγεται μπροστά σου σαν ευκαιρία.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι αυτό που μπορεί βγάλει από μέσα σου δυνάμεις, που ούτε καν είχες φανταστεί ότι έχεις.

Το ερώτημα εδώ είναι το πώς χρησιμοποιείς τη δύναμη αυτή, γιατί μπορεί να σε στρέψει στο καλό, αλλά και στο κακό.

Γεγονός είναι πως, τις μέρες αυτές, οι φιλοδοξίες σου νιώθεις να σε κατακλύζουν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που σε κάνουν να διεκδικείς με μεγαλύτερη ορμητικότητα ό,τι σε ενδιαφέρει.

Ωστόσο, προκειμένου να επιβάλλεις την άποψή σου, είναι πολύ εύκολο να καταστρατηγήσεις όρια και πλαίσια, κάτι που δεν θα βρει σύμφωνους τους άλλους και πιθανόν να ανοίξει το πεδίο της έντασης και των αντιπαραθέσεων.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, που απαιτείς, αφού είναι πολύ πιθανό να προκαλέσεις εχθρότητες που θα σου στοιχήσουν.

Το “Εγώ” γίνεται τόσο έντονο και διεκδικητικό, που είναι δύσκολο να κάνει πίσω όταν νιώθει πως θέλει να διεκδικήσει τα “θέλω” σου!

Δείξε σεβασμό στους γύρω σου και κυρίως στον εαυτό σου, σεβάσου παράλληλα και την ιεραρχία στην δουλειά σου, και μην βιάζεσαι να κάνεις αυτό που θέλεις στο εδώ και στο τώρα.

Απέφυγε χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να ξεκινούν από εσένα ή αυτές που έχουν στόχο εσένα. Να θυμάσαι πως το ‘’παιχνίδι’’ θα κριθεί στο κατά πόσο τηρείς τα όρια και τα πλαίσια. Αυτό αφορά και την ερωτική σου ζωή, που τις μέρες αυτές κατακλύζεται από έντονα πάθη και επιθυμίες.

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο, ή προσωπικούς σας πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τις αποστάσεις από κάθε πρόσωπο που έχει σκοπό να σας επιβληθεί ή να σας εκμεταλλευτεί. Είναι μια καλή στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά και τους στόχους σας. Ωστόσο, επειδή είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσετε τα όρια, καλό είναι να προσέχετε στον χειρισμό και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε τις υποθέσεις ή τις σχέσεις σας.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στην ημέρα της Κυριακής, δημιουργεί μια έντονη παρόρμηση. Τις ημέρες αυτές θέλεις να βγεις από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς, από την ρουτίνα σου και να ξεφύγεις, κάνοντας πράγματα που έχουν διαφορετικό χρώμα από τα συνηθισμένα.

Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να κάνεις κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, από αυτές που ανεβάζουν κατακόρυφα τον δείκτη της αδρεναλίνης σου στα ύψη! Υπάρχει ένταση κι ανυπομονησία στις ερωτικές προκλήσεις που έρχονται κάτω από αυτή την όψη.

Να θυμάσαι πως όσο εύκολα έρχονται, τόσο εύκολα φεύγουν, και για αυτό, πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε μια τέτοια γνωριμία, καλό θα είναι να δώσεις χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα με ποιον έχεις να κάνεις.

Γενικότερα πάντως, είναι πιθανό τις μέρες αυτές να βρεθείς σε καινούργια μέρη, που μέχρι τώρα δεν είχες επισκεφτεί ποτέ.

Από την όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των τελευταίων ημερών, που είναι πιθανό να ζήσουν έντονα και συναρπαστικά τις ημέρες αυτές, αλλά και να γνωρίσουν πρόσωπα που τους ξεσηκώνουν.

Την Κυριακή έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, μία όψη υπεύθυνη, κατά κύριο λόγο, για το καλό κλίμα και τη θετική ψυχολογία που καλλιεργείται στο τριήμερο αυτό. Αν και ευνοούνται οι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καλό είναι να προσπαθείς να εξετάζεις με αντικειμενικότητα τις επαφές και συζητήσεις που προκύπτουν, αφού είναι πιθανό να παρασυρθείς από την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση και να μην εκτιμήσεις σωστά τις όποιες καταστάσεις.Είναι ένα καλό τριήμερο για εξόδους, διασκέδαση και κοινωνικές συναναστροφές, που θα τονώσουν ευχάριστα την ψυχολογία σου. Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, το τριήμερο αυτό, μπορεί να γίνεις αποδέκτης καλών ειδήσεων ή προσκλήσεων και να προωθήσεις με επιτυχία θέματα που σε ενδιαφέρουν. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2019 09:00:00