blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Μαρτίου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Μαρτίου 2019: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 1 – 3 Μαρτίου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και η είσοδος της στον Υδροχόο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό φέρνει νευρικότητα στις σχέσεις

Ο Μάρτιος κάνει την είσοδο του με επεισοδιακό τρόπο, με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη, που λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερου, συναντά σε όψη τετραγώνου τον ανατρεπτικό Ουρανό, για να ταρακουνήσει τα νερά της καθημερινότητας σου!

Με τους δύο αυτούς πλανήτες, σε αυτήν την όψη, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, μια και στοχεύουν κυρίως στην ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας διαφόρων ειδών ανατροπές με ή χωρίς λόγο.

Οι διαθέσεις κινούνται κάτω από ένα κλίμα νευρικότητας, έτσι που ακόμα και για ασήμαντη αφορμή μπορεί να γίνεις προκλητικός ή εριστικός απέναντι στον σύντροφο σου και το αντίθετο! Πρόσεξε, γιατί  πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί η καθημερινότητα σου, σε πεδίο μάχης και συγκρούσεων!

Ίσως να υπάρξουν πολλές απαιτήσεις, από εσένα ή τον σύντροφο σου, στις οποίες ο ένας εκ των δυο να μην μπορεί να ανταποκριθεί! Γενικότερα οι σχέσεις δοκιμάζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και χρειάζεται να κινηθείς με πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις τη δημιουργία ανισορροπίας στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή.

Βεβαίως οι σχέσεις δοκιμάζονται στα δύσκολα, κι εδώ θα παίξει ρόλο το πόσο καλά χειρίζεσαι την παρόρμηση σου ή έχεις μάθει να την συγκρατείς. Κατά πόσο γνωρίζεις πώς να ζητήσεις κάτι από τον άλλον και που πρέπει να σταματήσεις, όταν νοιώσεις πως τα πράγματα  παίρνουν δυσάρεστη τροπή.

Να θυμάσαι πως πολλές φορές μια διαφωνία, όταν διεξάγεται σε ένα καλό κλίμα, μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στην σύσφιξη μιας σχέσης.

Νέες γνωριμίες στο προσκήνιο

Κάτω από την επιρροή της όψης αυτής ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και ο θεός της αγάπης μπορεί να παίξει πολύ περίεργα παιχνίδια, φέρνοντας στη ζωή μας κεραυνοβόλους έρωτες!

Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί, επειδή οι σχέσεις κινούνται κάτω από ένα κλίμα πολύ μεγάλης ερωτικής έντασης, έχουν πάθος, ζήλια, εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά και μπορεί να τελειώσουν τόσο εύκολα όσο άρχισαν.

 

Έτσι λοιπόν οι Κριοί, Καρκίνοι. Ζυγοί, και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, φροντίστε είτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε κάθε μορφή σχέσης σας, είτε να δώσετε χρόνο στις νέες γνωριμίες πριν βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτές.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στα ενδιαφέροντα μας

Το Σάββατο, η Αφροδίτη περνά στον ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει ως τις 26-03-2019.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, στο ζώδιο αυτό αποκτά έναν άλλο χαρακτήρα και αγαπά με έναν δικό της τρόπο!

Γίνεται πιο θεωρητική, πιο απρόσωπη και νοιάζεται πολύ περισσότερο για τους άλλους, την κοινωνία, τους αδυνάτους, τους αναξιοπαθείς, είναι δηλαδή μια Αφροδίτη ανθρωπίστρια, έτοιμη να τρέξει και να συμπαρασταθεί σε όποιον την έχει ανάγκη.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κρατά μια κάπως πιο απόμακρη στάση στις στενές της σχέσεις. Είναι κοντά σου, αλλά δεν θα γίνει αυτό που λέμε “κολλητή” σου. Παρόλα αυτά, θα είναι δίπλα σου όποτε την έχεις πραγματικά ανάγκη. Αγαπά, αλλά με τον δικό της τρόπο… τον πιο απομακρυσμένο, αλλά τον ουσιαστικό όταν χρειαστεί.

Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό, θα δημιουργηθούν κάποιες αποστάσεις στις σχέσεις. Θα αναζητήσουμε καινούργια ενδιαφέροντα ή θα ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα που μας ενδιαφέρουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

Θα νιώσουμε την ανάγκη να βρεθούμε πιο κοντά σε όσους μας χρειάζονται, να ασχοληθούμε ενδεχομένως περισσότερο και με τα “κοινά” ή με τις ανάγκες που μπορεί να αφορούν “ευπαθείς ομάδες” ανθρώπων. Ή απλά, να βρεθούμε στο πλευρό ενός προσώπου από τον περίγυρο μας που περνά ένα σημαντικό πρόβλημα.

Οι προσωρινές αποστάσεις στις σχέσεις έχουν θετικά αποτελέσματα, όταν δεν παύουν να τροφοδοτούνται με συναισθήματα αγάπης και κατανόησης. Την περίοδο αυτή χρειάζεται να επιστρατεύσουμε αυτά τα συναισθήματα και να ζητήσουμε την κατανόηση των ανθρώπων μας ή να την προσφέρουμε, όταν βλέπουμε πως στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους και δεν μας αφιερώνουν τον χρόνο που θα θέλαμε.

Η ζωή έχει εναλλαγές και αυτό καλούμαστε να κατανοήσουμε με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Επηρεάζονται θετικά οι Δίδυμοι. Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν τα πεδία των ενδιαφερόντων τους, να ασχοληθούν με θέματα που τους ενδιαφέρουν ή να κάνουν εποικοδομητικές συζητήσεις με τους αγαπημένους τους. Το κλίμα της περιόδου προσφέρεται και για ανανέωση της κοινωνικής και ερωτικής ζωής.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2019 09:00:00