blank
 
blank

Ξεκίνημα του Μάη με Ερμή στον Ταύρο, αντίθεση Άρη-Κρόνου και τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ξεκίνημα του Μάη με Ερμή στον Ταύρο, αντίθεση Άρη-Κρόνου και τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο μέχρι τις 3 Μαίου 2013

Η πρώτη όψη που σχηματίζεται τον Μάιο είναι η αντίθεση Άρη-Κρόνου, που αποκορυφώνεται στις 8:12 το πρωί και θα μας επηρεάσει μέχρι και τις 3 Μαΐου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη όψη, αφού οι δυο αυτοί πλανήτες λειτουργούν εντελώς διαφορετικά. Ο Άρης θέλει αυθόρμητα και βιαστικά να κάνει πράξη αυτό που μόλις σκέφτηκε, ενώ ο Κρόνος θέλει να δουλέψει στο μυαλό του αυτή την σκέψη και να την αφήσει να ωριμάσει. Αυτή η σύγκρουση του ποιος θα υπερισχύσει, αποτελεί σοβαρή δυσκολία στον άνθρωπο που θέλει να προωθήσει τους στόχους του, αλλά πέφτει επάνω στο μπλόκο που του δημιουργεί ο Κρόνος. Η σκληρή δουλειά και η αποφυγή βιαστικών ενεργειών, είναι τα απαραίτητα κλειδιά που θα βοηθήσουν να «λειτουργήσουμε» καλύτερα αυτή την επιρροή.

Ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι τις 15 Μαίου 2013

Την ίδια μέρα, στις 18:37, ο Ερμής κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Ταύρο, που θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου. Η συγκεκριμένη θέση κάνει τον Ερμή πιο ρεαλιστή και πρακτικό, και στρέφει το ενδιαφέρον όλων μας στην εξασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και την ασφάλεια που προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Το γεγονός ότι ο Ερμής είναι κάπως «αργός» στο συγκεκριμένο ζώδιο, είναι θετικό σε κάποιες περιπτώσεις, αφού βοηθάει να αποφύγουμε λάθη και περιπέτειες, που θα μας βάλουν σε κίνδυνο.

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μέχρι τις 3 Μαίου 2013

Λίγο αργότερα, στις 20.36, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μας επηρεάζει κι αυτή μέχρι τις 3 του μήνα και που μπορεί να αποτρέψει τα δυσάρεστα γεγονότα της αντίθεσης Άρη-Κρόνου (αφού ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο) και να δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές στους μαχητές της ζωής.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτές τις επιρροές είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 27-28/1 και 30-31/7 θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Οι αστρολογικές όψεις της Πρωτομαγιάς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, ο Μάιος μπαίνει διαμορφώνοντας σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα επιφέρουν αρκετές αλλαγές στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και σε καλεί να λύσεις θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Τις επόμενες μέρες μπορεί να έχεις περισσότερα έξοδα και να χρειαστεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα τον προϋπολογισμό σου, ώστε να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου. Ευτυχώς ο Ερμής θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον τομέα των οικονομικών σου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και θα σου δώσει την σύνεση και τη λογική που χρειάζεται ώστε να κάνεις την καλύτερη διαχείριση. Εξάλλου, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου ανοίγει τον δρόμο για την επαγγελματική αναρρίχηση που ονειρεύεσαι, καθώς επίσης και μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται την πρωτομαγιά είναι μια δύσκολη όψη που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και θα σου δημιουργήσει μια αίσθηση ανασφάλειας. Ωστόσο, καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην «τεντώσεις» το σκοινί, ώστε να μην διαταράξεις την αρμονία που πραγματικά θα είναι δύσκολο να αποκατασταθεί. Εξάλλου, η είσοδος του πλανήτη της λογικής του Ερμή στο ζώδιό σου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 15 σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις πολλά προβλήματα μέσα από τον διάλογο. Επιπλέον, ο Ήλιος που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και η συγκεκριμένη όψη εγγυάται να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες σου και να αποκαταστήσει την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο, ή να σου φέρει μια σημαντική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Άρη-Κρόνου που σχηματίζεται την πρωτομαγιά, συνιστά να μειώσεις για λίγο τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστα πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη στην υγεία σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής που περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η μέχρι και τις 15 Μαΐου, σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μια μικρή άδεια ώστε να ξεκουραστείς, αλλά και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Αν διατηρείς μια σχέση ίσως θελήσεις να μείνεις για λίγο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να ζήσεις τον έρωτά σου όπως επιθυμείς. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, υπόσχεται να σεβαστεί την επιθυμία σου και σου εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο την πρώτη μέρα του Μαΐου, δεν αποτελεί απειλή για σένα, φίλε Καρκίνε. Αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες τέτοιες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε αναποδιά και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από την ίδια μέρα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα αποδειχθεί επίσης πολύ ενδιαφέρουσα, αφού θα σε φέρει σε επαφή με ισχυρά άτομα που θα σε βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, υπόσχεται να φέρει μια νέα ισορροπία στις σχέσεις σου όχι μόνο με τον σύντροφό σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου, ενώ είναι πιθανό να σου φέρει νέες προοπτικές για μια εποικοδομητική συνεργασία. Αν είσαι ελεύθερος, ένας καινούργιος έρωτας θα γεμίσει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, εδώ και καιρό οι πλανήτες σου έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στη δουλειά σου, τα οποία θα αποκορυφωθούν με την αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σχηματίζεται την πρωτομαγιά. Η όψη αυτή θα εντείνει την συναισθηματική σου ανασφάλεια και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την διπλωματία ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις και να αποτρέψεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο από την ίδια μέρα και μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου και να έρθεις πιο κοντά με τα οικεία σου άτομα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Τέλος το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ήλιος με τον Πλούτωνα υπόσχεται να σε αποζημιώσει στον επαγγελματικό τομέα και να σε εκτοξεύσει σε μια ανώτερη θέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η αντίθεση Άρη-Κρόνου είναι η πρώτη όψη που σχηματίζεται με την είσοδο του Μαΐου και που, ευτυχώς για σένα, δεν σε επηρεάζει αρνητικά. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να προσέχεις τις μετακινήσεις σου, τα λόγια και τις πράξεις σου καθώς υπάρχει η πιθανότητα να είσαι περισσότερο νευρικός και βιαστικός, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα. Την πρωτομαγιά επίσης ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15/5. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί ιδανική για σένα και σύντομα θα πάρει μια σοβαρή τροπή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται την 1η Μαΐου, είναι μια όψη αρκετά περιοριστική, που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα οικονομικά σου και να σου φέρει μεγάλες απώλειες. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις τις σπατάλες, γιατί μια τέτοια εξέλιξη, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην ψυχολογία σου. Με σύμμαχο τον Ερμή, που θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Ταύρο το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα καταφέρεις να βάλεις τη λογική μπροστά και να συγκρατήσεις τις «υπερβολικές» γι’ αυτή την στιγμή επιθυμίες σου. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα είναι ιδανικό για την διατήρηση της οικογενειακής αρμονίας, ενώ μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματά σου μέσα από την πώληση ενός περιουσιακού σου στοιχείου. Τέλος, δεν αποκλείεται να σου φέρει έναν έρωτα από το παρελθόν, που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Μάιος μπαίνει κάπως «άτσαλα» για σένα, αφού ξεκινά με την αντίθεση του Κρόνου, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη. Αυτή η όψη μπορεί να μην είναι αποτελεί απειλή για σένα, ωστόσο, θα εντείνει την συναισθηματική σου ανασφάλεια, και αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τον εαυτό σου, ίσως σε ωθήσει να εκδηλώσεις μια αρνητική συμπεριφορά στον σύντροφό σου που θα τον απομακρύνει από κοντά σου. Για να αποφευχθούν αυτές οι πιθανότητες θα πρέπει να δείξεις περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες του και να μην «επαναστατείς» χωρίς σοβαρό λόγο. Με το πέρασμα του Ερμή από τον Ταύρο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου μπορείς να κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση και να λύσεις πολλά προβλήματα, γεγονός που ενισχύεται και από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο θα φέρει και ένα παθιασμένο έρωτα στους ελεύθερους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η πρωτομαγιά είναι μια μέρα που θα ήθελες να την απολαύσεις κοντά στη φύση και χωρίς έννοιες. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο, μάλλον έχει άλλα σχέδια για σένα. Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σου δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο και αυτό θα είναι κάτι που σίγουρα δεν θα σου αρέσει. Το γεγονός μάλιστα ότι την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15, σημαίνει ότι αυτό το διάστημα οι απαιτήσεις της δουλειάς σου θα είναι περισσότερες αυξημένες και θα πρέπει να αφοσιωθείς εξ ολοκλήρου στα καθήκοντά σου. Άλλωστε, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα υπόσχεται να σε ανταμείψει με μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Ο Μάιος μπαίνει με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη, φίλε Αιγόκερε, γεγονός που θα σε επηρεάσει σημαντικά. Παρόλο που οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε συμβατά ζώδια, θα χρειαστεί να πιεστείς λίγο παραπάνω, προκειμένου να αποκομίσεις τα οφέλη αυτής της όψης. Ένας τομέας που χρειάζεται δουλειά, είναι αυτός των προσωπικών σου σχέσεων, τον οποίο έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Τώρα λοιπόν θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητές σου, αν θέλεις να νιώθεις ολοκληρωμένος. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από την 1η μέχρι και τις 15/5 θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφό σου, ή να κάνεις μια νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα αποτελούν μεγάλες πιθανότητες με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο την πρώτη μέρα του Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει μια σύγκρουση ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και θα πρέπει να επιφέρεις την ισορροπία προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και προβλήματα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσεις τα καθήκοντα στη δουλειά σου, αφού αν μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, και κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τους οικείους σου, θα καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή. Εξάλλου, τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους και να καλύψεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Στην προσωπική σου ζωή, αν διατηρείς μια σχέση που σ’ ενδιαφέρει, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να την γνωρίσεις στην οικογένειά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο την πρωτομαγιά, πραγματοποιείται σε συμβατά ζώδια και δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις αυτή την ημέρα καλό θα είναι να έχεις προγραμματίσει την πορεία σου και την διαμονή σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η μέχρι και τις 15 Μαΐου, σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και επαφές που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα σου φέρει και μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα έχεις πολλά κοινά στοιχεία. Τέλος, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις όλες τις φιλοδοξίες σου, με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2013 00:00:00