blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 16 Αυγούστου 2018 με τον Άρη στον Αιγόκερω.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 16 Αυγούστου 2018 με τον Άρη στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 10 μέχρι 12 Αυγούστου 2018. Μάθε πως ο Άρης στον Αιγόκερω θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι 10 Σεπτεμβρίου

Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις ένα διάλλειμα, που έτσι κι αλλιώς το χρειάζεσαι, και να δεις τα πράγματα από απόσταση!

Μέσα στον κύκλο των εκλείψεων του καλοκαιριού, που γεγονός είναι πως λίγο - πολύ σε έχουν κουράσει, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν! Βρισκόμαστε, άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού και λίγη ξεκούραση και διασκέδαση επιβάλλεται!

Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας κυρίαρχο ρόλο θα παίξει ο Άρης και η επιστροφή του στο ζώδιο του Αιγόκερω, έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Θα φτάσει 28η μοίρα του ζωδίου και θα φέρει πολλές αναταράξεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού και όχι μόνο...

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τη δράση, τις ρήξεις, την ένταση, τα μικροατυχήματα.

Κατά την αναδρομή του, μας υπενθυμίζει το πόσο σημαντικό είναι να ενεργούμε με βάση τη σκέψη μας και όχι με παρόρμηση.

Το διάστημα που ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία χαρακτηρίζεται από ισχυρές επιθυμίες, που όμως αν θολώσουν τη λογική μας, μπορεί να κάνουμε λάθος κινήσεις.

Θέματα που σχετίζονται και με την ερωτική ζωή περνούν από μια φάση έντονης κρίσης και εδώ χρειάζεται σωστός απολογισμός και ενδοσκόπηση, για να είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις και πώς μπορείς να το διεκδικήσεις.

Η περίοδος αυτή ευνοεί τις έντονες διαφωνίες και θυμό και η τεταμένη αυτή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάθε είδους ρήξεις σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όπως συμβαίνει σε κάθε περίοδο αναδρομής του Άρη, είναι πολύ πιθανό (κυρίως αν αγγίζει προσωπικά σημεία στο ωροσκόπιο ή πλανήτες), να φέρει επαναλαμβανόμενα γεγονότα, τα οποία έχουν την τάση να σου προκαλούν έντονη οργή. Είναι αναγκαίο, όμως, να προσπαθήσεις να διαχειριστείς, να ελέγξεις και να επεξεργαστείς το θυμό σου, προκειμένου να αποφύγεις ανεπιθύμητες συγκρούσεις και παράλληλα να βελτιωθείς ως προσωπικότητα.

 Ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, είναι πανίσχυρος και το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται από μια έντονη ροπή προς την υπερβολή.

Είναι οι επιθυμίες και η πίκρα σου για όλα αυτά που δεν κατάφερες να κάνεις ή να φέρεις στα μέτρα σου που σε κάνουν σε πολλές περιπτώσεις να υπερβείς τα συνηθισμένα σου όρια και πλαίσια.

Οι πράξεις σου δεν χαρακτηρίζονται από συνειδητές κινήσεις, αλλά οδηγούνται από το ένστικτο σου και την αγανάκτηση που νιώθεις για τις ελλείψεις που νοιώθεις βαθιά μέσα σου… Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού όλα όσα νιώθεις δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά εκείνα με τα οποία έρχεσαι αντιμέτωπος.

Ο κύκλος αυτός, ωστόσο, θα σου δώσει την ευκαιρία να χτυπήσεις την πόρτα ενός προσώπου που μέχρι χθες έμοιαζε αδύνατο να ανοίξει.

Να θυμάσαι πως το “παιχνίδι” θα κερδηθεί μόνο αν έχεις επίγνωση των πράξεων και των κινήσεων σου και μόνο όταν το κίνητρό σου δεν είναι ο φόβος ή ο εγωισμός, αλλά, αντίθετα, η Αγάπη. Τότε και μόνο τότε έχεις και την πιθανότητα να κερδίσεις!

Από την αναδρομή του Άρη έως τις 10 Σεπτεμβρίου επηρεάζονται οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με γεγονότα που εμφανίστηκαν στην περίοδο του Μαΐου και για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκαν ή χρειάζονταν επανεξέταση. Είναι, ωστόσο, πολύ σημαντικό να σκεφτούν διπλά και τριπλά τα όποια θέματα εμφανίζονται και τους απασχολούν, αφού αν τώρα λειτουργήσουν παρορμητικά, πιθανώς να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιδιώκουν.

Τέλος, η εποχή ευνοεί τις επανασυνδέσεις, και αν έχετε ενδιαφέρον για μια παλιά σχέση, θα πρέπει να είστε σίγουροι για το τι περιμένετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-08-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι