blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 10 μέχρι 12 Αυγούστου 2018 με Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 10 μέχρι 12 Αυγούστου 2018 με Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 10 μέχρι 12 Αυγούστου 2018. Μάθε πως η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσουν την Ελλάδα ως χώρα και εμάς προσωπικά.

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 έχουμε άλλη μια έκλειψη, την τελευταία της χρονιάς, που κορυφώνεται στην 18. 41’ μοίρα του Λέοντα. Είναι μερική ηλιακή έκλειψη και θα είναι ορατή από την Βόρεια Αμερική, τη Γροιλανδία, την Βόρεια Ευρώπη, και την Ανατολική Ασία.

Είναι ένας σημαντικός κύκλος που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα εξελικτικό βήμα και να πραγματοποιήσεις μια νέα έναρξη στα σχέδια που έχεις ήδη οργανώσει.

Βεβαίως δεν είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις μια κατάσταση, όμως τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για την εξέλιξη σου.

Πως η έκλειψη θα επηρεάζει την Ελλάδα και εμάς προσωπικά

Χρειάζεται όμως να ξέρεις πώς να χειριστείς τα πράγματα, αφού ο Ωροσκόπος της έκλειψης για την Αθήνα, (βλέποντας τον χάρτη της έλλειψης όταν βρίσκεται στην maximum φάση της) βρίσκεται στην 2.27 του Σκορπιού και εκεί υπάρχει ο απλανής αστέρας Princeps (φύσεως Ερμή και Κρόνου) .

Είναι εύκολο στον κύκλο αυτό να κάνεις πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον εαυτό σου.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς σου για να μπορέσεις να είσαι ουσιαστικός και όχι αυτοκαταστροφικός.

Αυτό αφορά και την Ελλάδα, ως χώρα, μιας και είναι εύκολο τώρα να συμβούν  πράγματα που μπορεί να μας βλάψουν.

Πολύ εμφατικά, μας το δίνει αυτό και η παρουσία των δεσμών της σελήνης στους άξονες 4/10 του χάρτη της έκλειψης.

Θα υπάρξουν θέματα που σχετίζονται με την κυβέρνηση, την εξουσία ή τα άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας στον κύκλο αυτόν ή ακόμα θέματα που σχετίζονται με την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, αλλά και με το υπέδαφος.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, δηλαδή ο Σκορπιός είναι ο Πλούτωνας που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, κάτι που σημαίνει πως είμαστε σε μια φάση που δεν είναι εύκολο να δούμε και να εκτιμήσουμε καθαρά αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Κατά συνέπεια, είναι εύκολο να κάνουμε και τις λάθος κινήσεις.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Άρης, βρίσκεται και αυτός σε ανάδρομη πορεία και ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιο της έξαρσης του, στον Αιγόκερω.

Είναι πολύ εύκολο το διάστημα αυτό να κάνουμε κινήσεις έξω από τις συνηθισμένες, που χαρακτηρίζονται από κάθε είδους υπερβολές. Κυρίως είναι εύκολο να υπερβάλουμε ως προς τις δυνατότητές μας και να αναλάβουμε ή να κάνουμε πράγματα που δεν τα αξιολογούμε σωστά και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως κάθε λάθος κίνηση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς και καλούμαστε να εξετάζουμε πολύ καλά τι αναλαμβάνουμε, τι υποσχόμαστε, με τι δεσμευόμαστε και αν μπορούμε πραγματικά να το εξυπηρετήσουμε και κυρίως πως είναι καλό για εμάς.

Αυτό δίνεται εμφατικά και από τον κυβερνήτη της έκλειψης, τον Ήλιο, που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και αφορά και τα πρόσωπα που κατέχουν εξουσία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και που φαίνεται πως στον κύκλο αυτόν έχουν πολλά θέματα που τους προκαλούν πονοκέφαλο.

Ο Ερμής στην έκλειψη αυτή, βρίσκεται πολύ κοντά στα φώτα (Ήλιο –Σελήνη) και φυσικά είναι “καμένος” από τον Ήλιο.

Αυτό σημαίνει πως τα θέματα της επικοινωνίας δεν θα είναι εύκολο να βρουν διεξόδους και είναι πολύ εύκολο την περίοδο αυτή να υπάρξουν αδιέξοδα. Ο Ερμής στον χάρτη της Αθήνας κυβερνά τον 8ο και τον 11ο οίκο,  και ως εκ τούτου θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα των “εταίρων”, αλλά και τα οικονομικά του κράτους θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Πολύ εμφατικός είναι ο Ουρανός στην ακμή του 7ου οίκου. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής, της ρήξης και της διάσπασης. Είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτό να προκύψουν θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες που θα οδηγήσουν σε ρήξεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο χώρας.

Μάλιστα, η έκλειψη αυτή έρχεται να αναζωπυρώσει θέματα που ξεκίνησαν την περίοδο του Φεβρουαρίου, καθώς και την έκλειψη που είχαμε τότε, στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό να βρίσκεται και πάλι στην ακμή του 7ου οίκου του χάρτη της έκλειψης για την Αθήνα. Έτσι, θέματα σχέσεων, συνεργασιών, εθνικά ζητήματα που άνοιξαν τότε επανέρχονται εκ νέου σε έναν ακόμα δύσκολο κύκλο, που δεν θα είναι εύκολο να δοθούν ουσιαστικές λύσεις.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι και είναι εύκολο να χαθεί το μέτρο στις αντιδράσεις και τις εξελίξεις τους.

Παράλληλα, το τετράγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία δυναμιτίζει με υπερβολή τις συμπεριφορές και δεν θα είναι εύκολο να υπάρξουν εκείνες οι ισορροπίες που είναι απαραίτητες για την εξεύρεση μια συμβιβαστικής λύσης.

Όλα μοιάζουν να είναι στον αέρα, αιωρούμενα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς μας, μιας και ό,τι γίνεται τώρα, σίγουρα θα αναθεωρηθεί παρακάτω.

Πως η έκλειψη θα επηρεάσει τα ζώδια;

Η έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Ο κύκλος αυτός έρχεται να δυναμιτίσει τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά θέματα τους. Αν και θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν νέους στόχους, χρειάζεται να τους έχουν οργανώσει πολύ καλά και κυρίως να είναι σε άμεση σχέση με την πραγματικότητά τους και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη ή σε ασαφές πλαίσιο, γιατί θα το βρουν μπροστά τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι