blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Ιουνίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Ιουνίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 10 - 13 Ιουνίου 2019. Μάθε πως ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία: Απρόσμενη τύχη!

Η επιρροή της όψης του Ήλιου σε αντίθεση με τον Δία διαρκεί +-2 ημέρες. Το πλανητικό πάρτι στους ουρανούς αρχίζει και οι δύο πρωταγωνιστές, ο Ήλιος και ο Δίας σέρνουν το χορό, χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ’ όψη τους ούτε τα όρια, ούτε τους περιορισμούς που βρίσκουν μπροστά τους.

Και φυσικά, απολαμβάνεις την ευκολία που προσφέρουν, αφού σε απαλλάσσει από έννοιες, σκοτούρες και κάθε είδους δυσκολίες, τις οποίες είτε απλά δεν βλέπεις, ή για να το πούμε καλύτερα, δεν θέλεις να δεις. Αυτή η ευκολία που διέπει τόσο τις διαθέσεις όσο και τα γεγονότα, φέρνει σε κάποιες περιπτώσεις μεγάλη τύχη, που κάνει κάποιους να τρίβουν τα μάτια τους!

Ο Δίας, ο μεγάλος ευμενής του ζωδιακού, κουβαλά στον σάκο του δώρα και είναι έτοιμος να τα μοιράσει πλουσιοπάροχα στους τυχερούς που έχουν τις προϋποθέσεις αυτές στους αστρολογικούς χάρτες τους, ανεξάρτητα από το αν το αξίζουν ή όχι.

Η φράση “αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα” έχει την τιμητική της τις μέρες αυτές, και μπορεί να δεις σχέδια οργανωμένα και μεθοδευμένα ως την τελευταία τους λεπτομέρεια να πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων, δημιουργώντας συναισθήματα πανικού στους οργανωτές τους. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται ευκαιρίες που εξυπηρετούν τους απανταχού τυχερούς, όσους δηλαδή βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ηλίου - Δία.

Κάθε είδους απαγόρευση, πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων και κάθε είδους υπερβολή βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί. Γιατί σε όλα αυτά υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέγεται χαλαρότητα, υπέρμετρη κατανάλωση, τεμπελιά, και ενασχόληση μόνο με ότι είναι ευχάριστο και εύκολο, και ότι άλλο μπορεί να φέρει η επιρροή του Δία.

Μέχρι εδώ όλα μπορεί να είναι καλά, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή! Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε ανοίγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητες μας, μην υπολογίζοντας σωστά το τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι.

Βεβαίως από την άλλη πλευρά η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Αντί λοιπόν να επαναπαυτείς στην καλοπέραση σου, τόλμησε ένα άνοιγμα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, ένα βήμα που δεν είχες τολμήσει μέχρι τώρα. Επίσης, ευνοείται η οργάνωση ενός νέου εγχειρήματος και μπορεί να δεις τα πράγματα να εξυπηρετούνται με μεγαλύτερη ευκολία απ ότι περίμενες. Πάρε την τύχη με το μέρος σου και όρισε εσύ τον τρόπο που θα εκδηλωθεί στη ζωή σου.

Ειδικά αν ανήκεις στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές μπορεί να αποδειχτούν πραγματικά τυχερές! Εσύ δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις όποιες ευκαιρίες έρχονται στην ζωή σου. Ή μπορείς να απολαύσεις την πολυτέλεια της χαλαρότητας - στο χέρι σου είναι!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2019 23:00:00