blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Φεβρουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Μια χαλαρή εβδομάδα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Φεβρουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Μια χαλαρή εβδομάδα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Φεβρουαρίου 2020. Τις ημέρες αυτές, τα περισσότερα ζώδια θα έχουν έναν χαλαρό ρυθμό στην καθημερινότητά τους.

Sponsored Links

Όλα κυλούν σε χαλαρούς ρυθμούς!

Την ευκαιρία ενός διαλλείματος μας δίνει η εβδομάδα που θα διανύσουμε. Η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία πλανητικών όψεων, δίνει την ευκαιρία για μια μεγαλύτερη χαλαρότητα και ανασύνταξη των δυνάμεων μας.

Η αυλαία ανοίγει τη Δευτέρα με τη Σελήνη να διανύει το ζώδιο της Παρθένου, βάζοντας μας για τα καλά στον χορό της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων. Ομολογουμένως, η ρουτίνα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι κουραστική, είναι όμως και απαραίτητη.

Η Σελήνη εδώ επιβάλλει την ενασχόληση μας με όλα εκείνα τα μικρά πράγματα, που αν και μπορεί να φαίνονται ανούσια, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικά.

Το διήμερο Δευτέρας – Τρίτης, αναλωνόμαστε ακόμα με τις δουλειές του σπιτιού ή της εργασίας μας. Εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, τάξη και οργάνωση... Μαζί με αυτά, η Σελήνη μας παρασύρει σε μια ατελείωτη γκρίνια και μουρμούρα, που εύκολα μπορεί να γίνει καυστικότητα, ιδιαίτερα όταν νιώσουμε κουρασμένοι ή όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως το έχουμε προγραμματίσει.

Ωστόσο, μια σειρά από όψεις που σχηματίζει η Σελήνη διευκολύνουν πολύ την έκβαση των υποθέσεων με τις οποίες επιλέγουμε να ασχοληθούμε, ιδιαίτερα την Τρίτη. Τις απογευματινές ώρες της ημέρας, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, μας καλεί να κρατήσουμε αποστάσεις από ότι είναι πιθανό να ανάψει τα αίματα. Το κλίμα, σε πολλές περιπτώσεις, γίνεται εύφλεκτο και οι εντάσεις δύσκολα μπορεί να αποφευχθούν.

Αργά το βράδυ της Τρίτης η σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου παραμένει έως την Πέμπτη, φέροντας στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας.

Στο διήμερο αυτό, η ανάγκη να περιποιηθούμε τον εαυτό μας γίνεται πιο έντονη. Θέλουμε να κάνουμε μια ανανεωτική μάσκα ομορφιάς, να πάμε κομμωτήριο, να αφεθούμε στις ευεργετικές ιδιότητες ενός μασέρ και γενικά να φροντίσουμε το σώμα και τον καλλωπισμό μας.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η Σελήνη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό, ανοίγοντας τον κύκλο του συναισθήματος, που ποτέ δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει...

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν περισσότερο τα πράγματα στα μέτρα τους, αλλά και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τόσο τον εαυτό τους, όσο και τις σχέσεις τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2020 19:00:00